neobarca írta:
Game, neked meg írtam. Valamit találjunk ki.
Ment is a válasz.
Bob_Marley írta:
Hozzáteszem, s leírom sokadjára szerintem ez a csere vállalható, ha Slither hozzácsap még egy draft picket (ez keeper liga mielőtt valakit megtévesztene a dolog, keeperben van szerepe a draft cetlinek is)
De így igaz nem ment le még semmi s szezonból az említett játékosoknak, így a tavalyi dolgokra tudom hagyatkozni meg a mostani betöltött szerepre, formáról nem lehet beszélni, szóval Big Al >>Horford Lawson>>>Turner s az az egy kacsacsőr Game-el együtt nem tetszik

Csakazértis+1!
"Game-el együtt nem tetszik" ->
kanty írta:Szerintem érdekesebb lenne, ha 5 keeper játékos lenne, még inkább nyomatékosítaná a liga lényegét. Nagyobb jelentőséggel bírna így a draft, mármint az amin túl vagyok. Na, de látom a szavazás már lezárult.
Csabi!
Láttam az ajánlatod, de jelenleg képtelen vagyok értelmezni. Elég komoly csomagot raktál össze, három olyan játékosom szerepel benne, akiben bízok. DE majd reggel tüzetesebben megvizsgálom és válaszolok is.

Sajnos a 3 lett megszavazva, aminek nem örülök. Mert 15 fős a roster, abból 5 szerintem nem lett volna sok. Másrészt, szerintem viszonylag jól sikerült a draftom, aztán a következő szezon elején meg gondolkodhatok majd, hogy Love és Harden mellett kit tartsak meg a George - Jrue - Lillard hármasból. Na mindegy, ez van, el kell fogadnom.
Viszont azoktól kérdezném, akik a 3-ra szavaztak, hogy miért? Remélem nem ilyen mindegy alapon ment a szavazat
Kanty!
Csak érdeklődök, hogy a három játékosod közül melyik mozdítható. Ezt az ajánlatot ne is vedd komolyan, csak bedobtam tőlem 3 játékost, ennyi erővel egy Ridnour, Vucevic, Landry csomagot is küldhettem volna, szóval ha lehet, akkor ne fogadd el
Ha úgy döntesz, hogy valamelyiket cserélnéd, akkor majd dobj egy ajánlatot.