Allen sokáig téma lesz, várható volt

El akartuk cserélni?Igen
Padra tette Rivers?Igen
De kényszerűségből, miután sérült volt.Nem ugyanaz a szitu, de KG-t meg betette centerbe, KG első nyilatkozatainak egyike az volt, mindig is utált centert játszani ő nem center, ő erőcsatár, de Doc kérte így ott játszik.
Allenben nagyobb volt a büszkeség ugyanúgy megkapta volna a maga 30 percét Bradley mögött is, s a végső támadásoknál mindig ő volt fent, meg az utolsó percekre, s a fontos labdákat is ő kapta meg.
Csapatnak jobb volt, hogy Bradley kezd, s Allen jön a padról, Rivers látta egyértelmű volt hogy nem fog visszacserélni.
Ahogy csabbarca is írta elmegy máshova azt mondja hé srácok van még bennem erő akarok nyerni még egy gyűrűt, szerintem megértették volna.S még ha a Miamihoz megy akkor is, Phoenixből elment Nash a Lakershez és nem utálták meg, pedig ősellenség a két csapat.Allen is tett sokat a Celticsért nem lett volna ezzel akkora gond.Nyilván nem örültünk volna neki, de játékosok jönnek mennek.És amíg nem kezdett el nyilatkozgatni hogy mennyire rossz volt neki Bostonban, addig a külföldi sajtó meg ahogy olvasgattam a szurkolók is úgy voltak vele, sajnálják hogy elment, de itt vannak az újak, Lee-Terry-Barbosa és a többiek.
Elárulásnak valahol ezt tartják kint is, hogy oké elment, akkor zárjuk le ami volt, s mindenki megy s csinálja a maga dolgát.De nem így történt.Mondjuk felvetődhet a ki kezdte kérdés, de ami igazán fájó, hogy Allen gyakorlatilag a mai napig nem mondta meg miért nem írt alá hozzánk.Vagyis elmondta de össze-vissza.
Pacers meg szerintem pont amiatt hogy egyben van amiatt erősebb mint a többiek, ileltve Hibbert de főleg George sokat javulhat idénre.Grangernek már azért folyamat fáj itt is ott is, nem lepődnék meg ha George vállalná a Pacersben a pontdobás, agresszív gyűrűre török játékot, s azért ők a palánk alatt is nagyon erősek.Talán ezért tartják őket Keleten annyira előre, Nets veszélyes lehet, én a Knickstől továbbra sem látom hogy megtudná szorongatni a kiemelkedő csapatokat.
Eazzy te meg ne aggódj rögtön Denver-Philly eléggé pikáns meccs, tuti felpörögsz rá
Waitersnek viszont nagyon örülök, igaz 1 meccs de a csávó végre olyanokat bedobott mint a videóiban, s nem hagyta ki mint az előszezonban.Nem bánnám ha egy 10-15 pontos játékos lenne, fantasy szempontból nagy öröm lenne
Kezdődik

Monty Williams announced that Eric Gordon (knee) is out indefinitely.