Bizony ma elkezdődik a tánc

Odomék már el is kezdték, éljen a Gangam style:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... E7jYq9Tals
Boston-i szempontból alapszakaszra 3-4 hely valamelyikét várom a csapattól.De ha hátrébb kerülünk sem gond, lényeg hogy be kell kerülni.
Rondotól nagyon brutális szezont várok assistok terén, meglesz szerintem neki 1000 gólpassz az alapszakaszban.KG-PP pihenhet, de ahogy láttam rajtuk jó erőben vannak, s kinti sajtó szerint is az erőállapotuk rendben van, persze majd mikor jönnek a b2b meccsek, meg utazgatás s itt fáj ott fáj, de úgy gondolom nem lesz gond azzal, hogy 35 és 36 éves emberekről beszélünk, szerencsére mindkettő tudja kompenzálni más dologban, hogy esetlegesen lelassultak, meg nem ugranak akkorát.S tudjuk őket limitálni 30 perc környékére meccsenként.
S a padtól meg úgy en bloc a kisegítőktől meg azt várom hogy hozzák az energiát, s a szenvedélyt.Rondo-Lee-Green 3as egyszerre a pályán nagyon ígéretes támadásban is és védekezésben is.
S akkor még Terry meg Barbosa, Bass, Sullinger, Milicic mindenki ha hozza magát, illetve egy jó szintet, s a Celtics pride összeköti a srácokat, akkor nem lesz gond.És ugye majd Bradley is visszatér még, nagyon jók leszünk

Keleten több veszélyes csapat van, PO vagy akár a döntő nagyon távlati dolog, de én ma is azt mondom, hogy Keletről nyeri a bajnokságot valaki, természetesen a Heat a legnagyobb esélyes, de nem egyszerű a ECF-ig sem eljutni, s úgy gondolom beletudunk köpni a Miami levesébe
Ma ugye már itt is az "esély" hogy jelezzük fent vagyunk a térképen, bár úgy gondolom mivel nálunk több változás volt, ezért még kevésbé van meg a csapatösszhang, s sok TO-nk lehet, amit ugye a Heat mindig könyörtelenül kihasznál, meg ugye otthon van a Miami, de talán lehet meglepetést okozni, az biztos hogy többen elmondták nagyon készülnek, s óriási motiváció.
Kis Heat-Celtics beharangozó:
http://www.youtube.com/watch?v=mQZaxfZ2 ... r_embedded
Akikre idén kíváncsi leszek, Spurst mindig is szerettem, idén is az egyik legszebb, igazi kosárlabdát játszó csapatot várok Texasban, Toronto, Pistons, főleg utóbbira rendkívüli módon, Drummond-Monroe a palánk alatt nem rossz, s visszatérhet a megszokott kemény védekezés Detroitban, s az alapja egy sikeres csapatnak.Nyugatot kevésbé is szoktam követni, késői kezdések miatt, meg nem "riválisok" de Denverre kíváncsi leszek, bár az a rohanós játék amit képviselnek nem mondhatnám hogy kedvencem lenne, s a fiatal gárdák, Wolves, Hornets, Blazers, Kings, Warriors stb, de itt is legfőképpen az újoncok miatt.
De lesz mit nézni több hónapon keresztül az biztos, meg évközben is rengeteg dolog változhat, de a lényeg hogy ma 1kor belecsapunk a lecsóba
LETS GO C's