Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pont ezért szeretném, hogy a Poolba menjen!weres01 írta:Jó lenne azért. Már kell a frissítés! Ne menjen csak Liverpoolba!!! De nem is nagyon mehet ha a Barca szeretné akkor övé is lesz, ugye még a Saviolas ügy miatt.
Ja, azt olvastam, hogy szeretne odamenni, de a Sevilla nem akarja elengedni. Én nem bánnám, ha elengednék, akkor nem fenyegetne az a veszély, hogy a Barcába jöjjön.fcjoc írta:Hellósztok..
Azt halottam hogy Alves-t szívesen vinné a Liverpool..
remélem mi hamarabb elvisszük... meg ha jól tom akkor megvan az előveteli szerződés is nekünk.. szal![]()
![]()
![]()
doki írta:Arra nem gondoltam ,hogy csak ilyen drágán lehetne megszerezni!Különben az a válltozat jobban tetszik ,ahol Puyol középen marad ,így Motta tartalék lenne,vagy elmenne.Marquez alapember(jól is játszik),Edmilson az utolsó néhány meccsen meggyőző volt!
ezt én is olvastamdoki írta:Bár a real kivetette a hálóját Cole-ra,azért egy próbát megérne nekünk is
(mellesleg nálam ő a legjobb balbekk a világon)Ezt a D.Alvest nem ismerem,Aurelio pedig nem tudom ,hogy jönne-e
ez így igaz ezért mondjuk én se favorizálom az henry-t pedig naon szeretem úgyhogy eto'o maradjon csak ott ahol van hát a szélekről nem tok mit mondani jobb oldalra nem rossz az alvés csak kicsit vadállat soxor kap pirosat baloldalra meg ashley coleztok de őt elöbb szerezné meg mind a margit mind a chelsea és nem biztos hogy ő spanyolországba is megállná a helyát mehogy a damien dufft leszereli az nem biztos hogy egy robinho ellen is lenne esélye úgyhogy jó az aurélio ingyen van meg gyors meg olyan mint a sylvinhoSubinho írta:adriano és sheva ugyanolyan elérhetetlen, mint henry. nekünk olyan ember kell, aki nem klasszikus középcsatár. ezért nem jó nekünk pl. trezeguet, vagy crespo. olyan ember kell aki sokat visszamegy lasztiért játszani, nem csak középen áll és várja, h belepiszkáljon a labdába. ezen kívül azt is figyelembe kell venni, hogy eto'o mögött padozni fog nagy részt, így adriano, sheva kizárva (azt figyelmen kívül hagyva, hogy lehetetlen lenne megszerezni őket)
del piero jól tolja. technikás, gyors, sok gólt lő és nem nagyon van helye a mai juvéban, mert capello inkább a treze-ibra duóra ívelgetteti a labdákat. ilyen sztem még pl. wiltord, gouvou, esetleg cissé, morientes, oliveira...
ne haragudj de Deco sohasem menne a madridbasergio89 írta:de akkor jo lenne ha eljönne madridba bár nem szeretem de jo játékos!