Annyira nem lepett meg, hogy cserélni kell majd, ezt már múltkor is írtam az OKC-vel kapcsolatban mikor tárgyalva volt szerintem miért nem nyernek bajnokságot.De szerintem jó "árut" kaptak cserébe.Houston erősödött de rezeg a léc szerintem PO ebből így sem lesz egy jó 9-14 közötti pickkel meg lehet már bűvészkedni.Ráadásul Lamb használható játékos.És Perry Jones III meg így több szerepet kaphat így talán, meg Kevin Masrtin meg igazi scorer.
Plusz azt meg nem szabad elfelejteni fiatal, most van lehetősége pénzt szerezni, teljesen egyértelmű volt hogy maxot akar
Szerintem nem rossz csere az OKCtől.
Game meg jól bemakkolta a fantasyt

Hozzáteszem nekem is az egyik másik ligámban autodrafttal ő jött, cserélni akartam több ajánlatot is kiküldtem de nem nagyon tetszett másoknak, most viszont hirtelen mindenki betámadott Hardenért
alley oopra nagyon kíváncsi vagyok, úgyhogy meg is hallgatom most.
szerk: rosszul számoltam

9-14 közötti pickre gondoltam
Meg így olvasgatva a pickek védettek, szóval egyre jobban kezdem úgy látni OKC jól csinálta, Rockets???Nem tudom
Ráadásul Martin lejárós így pénzügyileg is remek üzletet hoztak össze.Pucoltak, pickekket kaptak (ráadásul jókat)és használható embereket.