Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hét élet az egy szimplán jó dráma, de nyilván nem sorolják a drámán belül külön kategóriába, h mennyire jó. Szerintem drámai és át is jön a hatás, de ezek szerint nem mindenkinek.sjd írta:
De pont ez az, hogy ennek ellenére ebből valahogy semmit nem sikerült átadni. Pl. az Amerikai História X-szel is ez volt a bajom, hogy egyszerűen a hangulata nem volt olyan, mint amilyet a történetnek indukálnia kellett volna.
Miközben vannak olyan filmek, amelyek ezekhez képest first world problem-nek tűnnek, mégis felérnek egy jól irányzott gyomrossal.
Aztán lehet, hogy megnézem újra, mert régen láttam már.
De pont ez az, hogy ennek ellenére ebből valahogy semmit nem sikerült átadni. Pl. az Amerikai História X-szel is ez volt a bajom, hogy egyszerűen a hangulata nem volt olyan, mint amilyet a történetnek indukálnia kellett volna.Deus írta:O.O
Lehet hogy én nem vagyok képben a dráma szó fogalmával, de az nem drámai neked, amikor a csávó szó szerint szétszedi magát darabokra és elajándékozza a szerveit, mert nem bírt tovább élni a bűntudata miatt. Ha ez neked nem drámai, akkor nem tudom mi a dráma akkor![]()
sjd írta: Hét élet nekem viszont annyira nem jött át, nekem pont a drámaiság hiányzott belőle, valahogy egyszerűen nem tudtam átérezni az egészet. Pedig a sztori alapból nagyon jó, de nem sokkolt eléggé.
Amúgy ezen is gondolkodtam, hogy ajánlom filmklubba (mmint a Margin Call-t).lui1698 írta:Szerintem is abszolút jó kis film volt, külön tetszett, hogy nem vitték el túlságosan szakmai irányba. Tehát nem mentek jobban bele a számításokba, meg grafikon elemzésekbe, inkább próbálták érthetőbben körül írni (még ha nagy vonalakban is), hogy mi is történik.visca el barca írta:hétfő reggel 8-kor tőzsde dráma? laci! ne idegejjé'amugy jo film, én kb 2 hete néztem. lehetne egy kicsit tartalmasabb, pörgősebb, de egy7-est igy is megért.
Amúgy az durva, hogy hiába van nagyjából tisztában azzal az ember, milyen pénzek mozognak a tőzsdén, még így is lestem pár számnál.
Akit amúgy érdekel az egész válság téma az nézze meg a Bennfentesek c. doku filmet, nagyon jó!
messideco írta:Nekem is tervben van a Krízispont erre hétre, plusz a Hét élet, a John Carter és még a madridistán a film.
Na ez most kimarad
Ananászgyökér vagylui1698 írta:Most gyökérnek fogtok nézni, de ezt meg negyed óra után nyomtam ki.Castiel írta:Az apaég című filmet valaki látta már esetleg?
1 véleményt meghallgatnék. Érdemes 1 visual-ra?![]()
Borzalmasan gyenge, szinte már kínosan erőltetett az egész.
Szerintem is abszolút jó kis film volt, külön tetszett, hogy nem vitték el túlságosan szakmai irányba. Tehát nem mentek jobban bele a számításokba, meg grafikon elemzésekbe, inkább próbálták érthetőbben körül írni (még ha nagy vonalakban is), hogy mi is történik.visca el barca írta:hétfő reggel 8-kor tőzsde dráma? laci! ne idegejjé'amugy jo film, én kb 2 hete néztem. lehetne egy kicsit tartalmasabb, pörgősebb, de egy7-est igy is megért.
hétfő reggel 8-kor tőzsde dráma? laci! ne idegejjé'lui1698 írta:Most gyökérnek fogtok nézni, de ezt meg negyed óra után nyomtam ki.Castiel írta:Az apaég című filmet valaki látta már esetleg?
1 véleményt meghallgatnék. Érdemes 1 visual-ra?![]()
Borzalmasan gyenge, szinte már kínosan erőltetett az egész.
Viszont elkezdtem nézni a Krízispontot. Örömmel jelentem, hogy eltelt 25 perc és még nem nyomtam ki.Eddig egész jó.
Most gyökérnek fogtok nézni, de ezt meg negyed óra után nyomtam ki.Castiel írta:Az apaég című filmet valaki látta már esetleg?
1 véleményt meghallgatnék. Érdemes 1 visual-ra?
Hát sajna ezt nem mondom meg neked. Talán majd lesz, akiben jobban megmaradtak a dolgok a filmmel kapcsolatbanlui1698 írta:Hát, hogy mi az anyján lepődik meg, mikor pontosan kéne tudnia ki lőtte le a rizs árust. Ő engedte szabadon, és alig 10mp múlva nyírta ki az öreget, még is mikor meglátja a képet meglepődik, mint akinek akkor esik le, hogy "úr isten én engedtem el benbácsi gyilkosát".miihii írta:Am a sárgázott részben mi a kérdés?
Hát, hogy mi az anyján lepődik meg, mikor pontosan kéne tudnia ki lőtte le a rizs árust. Ő engedte szabadon, és alig 10mp múlva nyírta ki az öreget, még is mikor meglátja a képet meglepődik, mint akinek akkor esik le, hogy "úr isten én engedtem el benbácsi gyilkosát".miihii írta:Am a sárgázott részben mi a kérdés?
De, persze, pattog a kisgyerek és elég látványosan van megcsinálva, de a végkifejletnél volt azért túlzás (amikor a darukon ugrál át) , ami mondjuk képregényfilmnél belefér. Igazából nem is a képi világgal volt bajom, hanem az egész sztori volt gyenge meg a rosszfiú sem jött be nekem.lui1698 írta:Gondoltam egyszer csak beindul a cgi dömping, a házról házra ugra-bugra és a többi csoda cucc.
De ezek szerint nem, pedig elvileg egy képregényfilmben nem hátrány, ha történik is vmi.![]()
Ha ennyire nem jött be, akkor sztem ne is erőltesd, később sem lesz jobblui1698 írta:Ma elkezdtem nézni az ömézing szpájdörment.
45 perc után úgy döntöttem, hogy majd valamikor a jövőben kap még egy esélyt, most egyelőre kuka a film nálam. Kb. az ideg szétvetett a színészektől.
Micsoda!?csababarca írta:Skyfallt nézze mindenki. Az egyik legjobb Bond-film, a Brosman.Craig-érában a legjobb.
Javier Bardem alakítása hatalmas, de a sztori is remek. LEgutóbb az Elrabolva 2-t néztem,hát azt pl körökkel veri.
Úgyhogy go to the cinemavagy várjátok ki,hogy letölthető legyen a saját videótékátokban,de nézzétek meg.
Fogalmazzunk inkább úgy, hogy az rossz film nem lehet amiben Kevin Spacey játszik.sjd írta:nem véletlenül tartom, hogy Kevin Spacey még rossz filmben nem játszott.