Bob_Marley írta:Majd azért Game írjál mi volt az Arsenal meccsen, sikeresen buktam a csapatod miatt a tippmixet
Már este akartam írni, csak nem jött be az oldal. Nekem is vitték az egyik mixemet, de szerencsére a komolyabb jött (Chelsea, Swansea, Liverpool).
Amúgy teljes tanácstalanság, értékelhető momentumunk nem volt, kb. olyan volt, amikor a Barca játszik a válogatott szünetek után. Sőt, ez még annál is rosszabb volt. De annyira tipikus, hogy az első győzelmét pont ellenünk szerzi meg a Norwich, akiknek még a Liverpool is lőtt egy ötöst

Ide most képzeljetek egy nagyon hosszú káromkodást.
Nem akarom Mannone nyakába varrni a vereséget, mert a mezőnyjátékosok is kritikán aluliak voltak (kivéve Arteta), de teljesen máshogy alakult volna a meccs, ha nem hibázik.
Ja, és megint szaporodnak a sérültek, Szczesny, Fabianski, Koscielny, Gibbs, Diaby, Rosicky, Oxlade-Chamberlain, Walcott, így állunk most.
Az egyetlen pozitívum az volt, hogy
Wilshere már ott ült a cserepadon! És Sagna is hamarosan visszatérhet.
Gervinho-ról meg van egy elég undorító kép, csak akkor nézzétek meg, ha éppen nem esztek, gyakorlatilag kifújta a maradék agyát is:
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... 8478_n.jpg
(Miihii, ha úgy gondolod, hogy ez durva, akkor nyugodtan töröld ki a képet.)
OptaJoe @OptaJoe
12 - This is Arsenal’s fourth worst start to a Premier League season after eight games (12 points). Struggle.
Az utóbbi 38 meccsünkből 20 találkozón gólhátrányba kerültünk.
Szaniszló Csaba @szcsaba
Az új brit Premier League tv-s deal szezononként 1,06 milliárd font. Így jövőre a kiesők kapnak annyit, mint tavaly a bajnok City.