:
http://theframjak.hubpages.com/hub/101- ... team-names
Saját csapatomról írnék egy kicsit:
1. Love: tudom, hogy sérült, de meglepődtem, hogy idáig csúszott, top3-as fantasy játékos, rá a jövőben is számítok.
2. Harden: közte és Jennings között vacilláltam, végül Beard-re esett a választásom, ha a tavalyi átlagait hozza, akkor én már elégedett leszek. Bár jobban belegondolva, lehet, hogy Jennings jobb lett volna.
3. George: Monroe túl szép lett volna. Ibaka-t valamiért nem akartam bevállalni, Steph Curry bokája meg porcelánból van, így maradt George, akitől idén nagy fejlődést várok, bár szerintem elég kérdőjeles ez a pick.
4. R. Anderson: A. Davis lett volna a célpont, róla lemaradtam, remélem Anderson nem csak 1 szezonos csoda volt.
5. Jrue Holiday: neki nagyon örülök, jó kis szezont várok tőle és mivel elég fiatal és van benne potenciál, maradhat is a csapatomnál.
6. Tyreke Evans: Kings elég veszélyes csapat, de 15/5/5-re simán jó, sőt, a contract year sokat dobhat rajta.
7. Lillard: csodálkoztam, hogy idáig csúszott, simán top3-as rookie.
8. Beasley: tőle sokat várok a Suns-ban, de lehet, hogy beégek vele.
9. G. Davis: a gyenge Magic-ben jó lehet.
10. Favors: magas kellett.
11. Kirilenko: ne kérdezzétek, hogy miért pont ő.
12. Rivers: elég hullámzó a teljesítménye, de egy próbát megér, ha Gordon esetleg megsérül, akkor be is válhat.
13. J. Green: ő egyáltalán nem volt képben nálam, csak lejjebb nézegettem a játékosokat, aztán ráakadtam
14. B. Gordon: csak úgy.
15. Drummond: tőle nem várok olyan sokat, de utolsó körben nem volt már sokkal jobb.
Igazából akiket nagyon akartam, azokat sikerült megszereznem (Jrue - Lillard kettősnek kifejezetten örülök), talán csak Monroe-t sajnálom, fiatal is a csapatom, nagyon nem is akarok mozgolódni, talán csak a Beasley - Kirilenko - Green hármas egyik tagját cserélném szívesen.
Cumbee írta:Slither írta:Meg kéne majd beszélni, hogy hány keeper játékos legyen, hogy annak megfelelően lehessen taktikázni (jobb lett volna még a draft előtt leszögezni).
Én azt javaslom, hogy minden pozícióban 1 játékos lehessen/kelljen megtartani.

Én a pozícióhoz kötést nagyon rossz ötletnek tartom. Had tartsa meg mindenki a legértékesebbjeit, szerintem nem szoktak ilyen megkötéseket alkalmazni. Amúgy én vagy 3-at, vagy 5-öt mondanék, attól függően, hogy mennyire akarunk minden évben más keretet.
Mivel én főleg a fiatalabb játékosokra mentem rá, ezért én az 5-öt támogatom, pozíció megkötés meg ne legyen.
kamaj írta:
Van olyan aki mer írni meglátásokat a csapatokról?

Ha már így belejöttem, a tiédről szívesen írok, ha nem baj
1. Durant: ez nem volt kérdés.
2. M. Gasol: teljesen jó pick, főleg, hogy kevés minőségi magas van, bár én még Rondo-n is nagyon elgondolkodtam volna.
3. Conley: újabb Maci

Ezt nem érzem annyira jónak, nálam egyértelműen Monroe-ra esett volna a választás.
4. T. Parker: teljesen vállalható pick, bár én lehet, hogy bepróbálkoztam volna Wallal.
5. Matthews: ez jónak tűnik, Blazers-ben futhat egy jó szezont.
6. Nelson: kb. ugyanaz, mint előbb, őt én is kinéztem magamnak
7. Al Harrington: őt elkerültem volna, Klay Thompson ezerszer jobb lett volna.
8. Pekovic: nagyon nagyon jó!
9. MKG: tőle még te is félsz

Én nem tudom megtippelni, hogy mire is lesz képes, de a 9. körben azért vállalható.
10. Hickson: ebben a lyukas Blazers-ben egy korrekt 11/7 benne van.
11. Harrison Barnes: én bírom őt, GSW-től is jó szezont várok, potenciál meg van a srácban.
12. Jack: ha nem is lesz olyan jó éve, mint tavaly, nagy segítség lehet a padról a Warriors-nak, sőt, Curry bokáját ismerve sokat fog a kezdőben is szerepelni. Ez is jó választás.
13. Gooden: tavalyit ő se fogja hozni, Marion vagy G. Henderson szerintem jobb lett volna.
14. Belinellli: triplázni tud és kb. ennyi.
15. Nate Robinson: megfigyeltem, hogy szívesen választottál egymás utáni körökben ugyanabból a csapatból (Gasol - Conley, Nelson - Harrington, Barnes - Jack, most is Belinelli - Nate). Csak véletlen vagy ilyen "az egyikük csak bejön majd" taktika?