miihii írta:
Ez miben nyilvánul meg? Esküszöm nézem a meccseket és idényenként két-három alkalomnál többször nem tapasztalom, h összeakadna a társaival, ennyiszer meg összemorrannak a többiek is (még ha esetleg azt nem is lassítják vissza 12szer utána). Mikor is hisztizett ha, nem úgy volt vmi? Vagy ez meg csak ilyen csordaeffekt, h Ibra benyomta a köztudatba és amikor előfordul az az ominózus két-három precedens , akkor lehet hangoztatni, h hisztis? Megjegyzem általában olyan meccseken akad össze a többiekkel, amikor nagyon nem megy se neki, se a csapatnak, így adja magát, h nem túl sokszor, vmint az, h olyankor látható, ahogy ingerültebbek egymással a srácok. (A bíróknál való reklamációt meg annyira nem venném ide, mert az általános jelenség. És nem csodálom nála, miután annyit kap a meccseken...)
Idén játszottunk cirka 20 meccset, ebből ki lehet venni a Villa ügyet, az egyetlen jelenet. Ettől már hisztis?
Én teszek arra Ibrahimovic mit mondd(még ha, fel is hoztam az előbb), én a saját véleményem mondom el, és aki nem látja azt, hogy kicsit mintha kezdene elszaladni(vagy már el is szaladt) a paci Messivel(amit a félreértések elkerülése végett, megértek) akkor nincs miről beszélni.Itt nem feltétlen a társak és pont nem a Villával való "balhéra"(azt nevetségesnek tartom) gondoltam, hanem úgy általánosságban.
Csapkod, reklamál, sétálgat, kedvtelen.Egyre jobban hasonlít Ronaldora, eltűnik a meccsen, majd lő két gólt.És igen jöhetne most az, hogy akkor meg mit húzom a szám...na mindegy...ne menjünk jobban bele, a lényeg, hogy SZÁMOMRA nem ez az igazi Messi, lőhet 100 gólt egy szezonban, ha mondjuk a meccsek 70%-ában csak akkor erőlteti meg magát, ha ő akarja, akkor avatkozik játékba, ha ő akarja.Igazából amióta Ő ilyen, tisztelem még jobban azokat a játékosokat akik helyette is güriznek.
De mindezek ellenére nagy kedvencem a Bolha(bár jó úton jár, hogy semleges legyen:S, akármennyire nehéz ezt kimondani)akkor is, én ezt látom.
Persze kivagyok én, hogy elítéljem korunk legnagyobb játékosát, hiszen ha most le kéne írnom a pozitívumokat vele kapcsolatban, lehet, még este is itt ülnék a billentyűzetnél...
Viszont szerintem egyre jobban hiányzik belőle, a foci, DE legfőképp a csapattársak iránti alázat, és ha így folytatódik nem lesz jó vége.
Én így látom.