Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem, még mindig nem az.messideco írta:Lacikám, a letöltés illegális
Ezt nem hiszem el.kurdt írta:Stáblista utáni jelenet megvolt?messideco írta:K-Pax - A belső bolygó
:O Nem, akkor gyorsankurdt írta:Stáblista utáni jelenet megvolt?messideco írta:K-Pax - A belső bolygó
Nem volt rossz, ami tőlem nagy szó tekintve, hogy általában a hideg kiráz a veszternektől. Egy próbát tehetsz vele.Cali írta:Most szemezgetek a félszeművel...
Valaki látta már ezt a filmet, érdemes megnézni? A 2010-es remakere gondolok.
Egyik kedvenc filmem. Kevin Spacey miatt és a film témája miatt is. Sokaknak nem tetszik a film, mert unalmas és vontatott, de ez engem nem érdekel. Szerintem pedig nagyon jó kis film. Nem véletlen, hogy meg is van nekem DVDben.messideco írta:K-Pax - A belső bolygó
8/10
De laza... nagyon lazamiihii írta:Ganxsta is felűnik az új Die Hard 5. trailerben
Stáblista utáni jelenet megvolt?messideco írta:K-Pax - A belső bolygó
Sztem nem az elvárások voltak (legalábbis úgy vettem észre, ez engem annyira nem szokott befolyásolni), hanem csak egyszerűen úgy éreztem, mint a Keresztapa, Terminátor stb. kapcsán, hogy annyira agyon van hypeolva, hogy a sok pozitív dolog mellé még a semmitől is el kéne ájulnom.messideco írta:Túl nagy elvárással ültél le elé, ez lehetett a baj. Velem is sokszor előfordul
Ma én is megnéztem, tényleg nagyon élvezetes (3 órás film régen kötött le ennyire), de az volt az érzésem, mint a Remény rabjai kapcsán, hogy ettől még nem egy eldobomazagyam film. Persze ilyen körkörös indoklással klasszikus, mert klasszikus, és tagadhatatlan, hogy alapmű, de számomra nem volt egészen átütő erejű.S.Agüero írta:Ma lesz a Halálsoron 21:00-tól a Viasaton!
Aki még nem látta az nézze meg! Kötelező!
Regeltek IDE és megtaláljátok jó minőségben, MD hanggalbarcaloki írta:Magon nincs fennMessidona10 írta:Srácok, a Ted magyar szinkronnal nincs még fent valamelyik letöltős oldalon? Ha valaki esetleg megtalálta már, szóljon legyen szíves.
Ahha, szóval azok gyűrűkcsababarca írta: van 10 gyűrűje amik különböző hatalmakkal bírnak.
Ő kérlek szépen Mandarin (soadroli írta:miihii írta:Lesz Halálsoron 2?
Amúgy a Vasember 3-ban ki ez a főgonosz? Jó, tudom hogy Ben Kingsley, de mit kell tudni a karakterről?
http://en.wikipedia.org/wiki/Mandarin_%28comics%29soadroli írta: Amúgy a Vasember 3-ban ki ez a főgonosz? Jó, tudom hogy Ben Kingsley, de mit kell tudni a karakterről?
miihii írta:Lesz Halálsoron 2?
Magon nincs fennMessidona10 írta:Srácok, a Ted magyar szinkronnal nincs még fent valamelyik letöltős oldalon? Ha valaki esetleg megtalálta már, szóljon legyen szíves.
Én meg azt tudtammiihii írta:Igen. Viszont azt nem, h Dale is játszott a filmben
Igen. Viszont azt nem, h Dale is játszott a filmbensoadroli írta: Amúgy tudtátok, hogy a Halálsoron rendezője, Frank Darabont a Walking Dead forgatókönyvírója?
Ahhhamiihii írta:IRONMAN 3 trailer