Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Busi szájába is ti adtátok a majmozást.....ferninho írta:ne ferdítsünk kérem szépen ha valamiről nem tudunk pontos információkatVakmacska írta: Az egyik meccsen az EB-n, mikor gólt rúgott, akkor kirohant az egyik kamerához, és Messit fikázta. Messi akkor épp nem láthatta, mert hármat rúgott a braziloknak.![]()
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m5sah ... o1_500.gif
Para ti, filho! vagyis Neked fiam
ebből a jelenetből lett kitalálva ez a szitu, de tudom, hogy sokaknak elég a felszínes tudás, de nem árt utána nézni a dolgoknak, mielőtt nekiállunk fikázni bárkit is.
Nem tudok portugálul, de nekem ez úgy tűnt, h nem csak Messit szidja, hanem az egész csapatot. Sőt kiemelte, h Iniesta egy senki!ferninho írta: ne ferdítsünk kérem szépen ha valamiről nem tudunk pontos információkat![]()
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m5sah ... o1_500.gif
ne ferdítsünk kérem szépen ha valamiről nem tudunk pontos információkatVakmacska írta: Az egyik meccsen az EB-n, mikor gólt rúgott, akkor kirohant az egyik kamerához, és Messit fikázta. Messi akkor épp nem láthatta, mert hármat rúgott a braziloknak.
Ez szép és jó is és egyet is értek, de nem csak góllövők lehetnek világsztárok. Egy csapat 11 emberből áll. 4 fél poszt van (kapus, hátvéd, középpályás, csatár .... direkt nem bontottam még tovább)Initom írta: Félreértések elkerülése végett.
Nálam világsztár kategória :.... Crujf,Puskás,Maradona,George Best,Pelé,Ronaldo,C. Ronaldo,Messi ......
És a pályán csak focizni kell? Viselkedni nem? A pályán nincsenek emberi megnyílvánulások? De ha szerinted nincsenek, akkor ne válaszolj mert feleslegesImperial írta:Igen, de a szerénység nem a pályán mutatkozik meg, hiszen az nem egy képesség, hanem egy tulajdonság. De nyugodtan oktass ki, ha te ezt máshogy gondolod, csak szerintem teljesen felesleges!

Amin azért meglepődtem, h 2-1nél is a Dormund támadott, egyáltalán nem húzódtak be. Voltak olyan percek, ahol szinte beszorították a Realt, ha nem is sokáig. De úgy alapvetően tényleg kiegyenlített játék, bár Realnak 2. félidőben nem vt olyan kifejezett nagy helyzete. Sőt.. csak fél szemmel követtem a meccset, így nem akarok hülyeséget nyilatkozni, de vt egyáltalán komolyabb lövésük?daffy írta:kiegyenlített játék,nem érdemtelen vezetés,megfelelő bíráskodás. remélhetőleg a két továbbjutót láthatjukkurdt írta:A MECCSRŐL (tehát nem CR csöcsörészős, nyugtatgatós gólöröméről vagy Messiről) írna valaki pár szót? Most értem haza, már nem fogom bekapcsolni és az eredményen kívül csak azt látom, hogy a Dortmund nyolcszor találta el a kaput, a Real kétszer...
de ha ez a tulajdonság a pályán is láthatóan hiányzik,akkor miért kéne feltételezni,hogy a pályán kívül egy másik személyisége van a játékosnak?Imperial írta:Igen, de a szerénység nem a pályán mutatkozik meg, hiszen az nem egy képesség, hanem egy tulajdonság. De nyugodtan oktass ki, ha te ezt máshogy gondolod, csak szerintem teljesen felesleges!
Sose értettem, mikor valaki a magánélettel jön ilyen helyzetben. Kérdezz már meg a fórumról 10 embert, hogy mennyire érdekli, hogy egy focista mit csinál civilben... mindenki pont lesz..ja. A focipályán látom őket heti 90 vagy 180 percben. Az, hogy mit csinálnak a magánéletükben, nem érdekel. Mivel nincs velük kapcsolatom, így felőlem lehet Mourinho is egy jótékony szamaritánus, ha egyébként a nyilatkozataiban és a focipályán nyújtott viselkedésében egy gyökér.Imperial írta:A szerénységükről szerintem egyikünk sem tudna sok mindent nyilatkozni, mert személyesen egyiküket sem ismerjük/ismertük!
Valakit viszont nagyon kihúznék arról a listáról!
Én sosem kedveltem Zidane-t, de ennek az unszimpátiának semmi köze a Realhoz.
Egy elképesztően alattomos játékos volt, és nem csak a Materazzi elleni cérnaszakadásáról beszélek, mert az csak a hab volt a karrierje tortáján.
Technikailag valóban világklasszis volt, de a jelleme az én szememben árnyékot vetett a pályafutására...

kiegyenlített játék,nem érdemtelen vezetés,megfelelő bíráskodás. remélhetőleg a két továbbjutót láthatjukkurdt írta:A MECCSRŐL (tehát nem CR csöcsörészős, nyugtatgatós gólöröméről vagy Messiről) írna valaki pár szót? Most értem haza, már nem fogom bekapcsolni és az eredményen kívül csak azt látom, hogy a Dortmund nyolcszor találta el a kaput, a Real kétszer...

CR Nagyképű . Pont. . . .REMY írta:
És mielőtt azt hinnéd, hogy nálam CR az Nr.1 akkor el kell hogy keserítselek, mert Zidane az. Zidanet én mindenkinél jobban tisztelek és mindenkinél nagyobbra tartok.![]()
Amúgy abban igazad van, hogy minden világsztárnak van valami "baja"...
Bár Zidane-on is túlmegyek. Raúl és Casillas .... és ezzel mindent elmondtam.
Amúgy nem mondom azt, hogy CR nem nagyképű, mert az. De azért a sok cseszegetésre valahogy reagálni kell. Néha nézzünk magunkba is.

ezt adom szóról szóra.Mihu írta:...

Initom írta:Messinél szerényebb világklasszist nem hordott még a hátán a világ.
Azért ez kicsit sántít. És nem CR-t fogom felhozni, mert akkor hazudnék... Zidane sokkal szerényebb ember volt mint Messi. Ez tény. Látni kellett focizni őt és akkor érted miről beszélek.Initom írta: Messinél szerényebb világklasszist nem hordott még a hátán a világ.
Ha belegondoltok mindegyik világsztárnak van valami alűrje. Vagy pia,vagy botrányok kreálása,vagy állandó nőzés,fegyelmenezetlenség,bulizás,és jelen esetben nagyképűség. DE ezen tulajdonságok egyike SEM tagadja az adott focista nagyságát.Az más dolog ,hogy az én szemléletemben Messi ezért IS több mint Cristiano.
Most gólörömről akarsz beszélni vagy a bírók elleni viselkedéséről? Bármelyikről is nem biztos hogy Ronaldo jön ki belőle pozitívan ami a viselkedést illeti. Egyébként igen láttam, és semmi ilyen nem volt a bíró felé. Ha visszahuzogatták és nem fújt a bíró az azthiszem jogos de egyszer nem ment oda úgy hogy "na mi van öcshém".REMY írta:Tegnap Celtic meccs... kicsit volt csak elkattanva... Hétvégén Depor ellen is... Úgy ment oda a bíróhoz, mint aki mindjárt leöli... Tipikusan a " Mi nem tetszik öcsém...." fej..de elvileg nézted te is.
REMY tisztellek,mert nagyon sok olyan dolgot mondasz-amit nekünk bár nehéz elfogadni a másik' oldalról- amivel lehet azonosulni,és igazok. Általában reális dolgokat írsz.REMY írta:[
Mert Messi mindig vigyorog.... rá kell nézni jó néhányszor és látszik a lenéző pofa rajta is....
látom ma ilyen napod van.REMY írta: Mert Messi mindig vigyorog.... rá kell nézni jó néhányszor és látszik a lenéző pofa rajta is....