daffy írta:jelwaz írta:
Olyan érzékenyek tudtok lenni, és hatalmas igazság harcosai. Azoknak az óvodás komáidnak nem szólsz be, akik kisbetűvel írják a mieink neveit, akik gnómoznak meg törpéznek.
miből feltételezel te bármit is,ami alapján megítélsz? tudod,hogy ez igaz vagy sem? dehogy tudod.
Attól még, hogy nem írok olyan gyakran még olvasom a fórumot. Volt pár balhé már ebben a topicban, de még nem láttam volna, hogy BÁRMELYIK madridista részéről is heves ellenállás lett volna, hasonló igazságharc ha idejött egy királyi hülyegyerek. Amúgy meg attól, hogy itt irogattok és el lehet veletek beszélni, azért nem vagyok olyan hülye, hogy ne vegyem észre a szurkálódásaitokat. Remyvel az élen.
daffy írta:jelwaz írta:Ráadásul mondja ezt egy olyan cirkusz rajongója, ahol a bohóc ül a kispadon.

ebbe meg talán ne menjünk bele,mert ismét ékes bizonyíték arra,hogy feltételezgetsz és megalapozatlanul.
Lehet. Ez egy kicsit szerencsétlen volt, betaláltalak egy általánosítással. Bocs. De azt hiszem jelenleg egy madridistának van a legkisebb alapja felháborodni, ha beszólnak nekik, pont a bohóc miatt. Mert azon még nem hallottam hőbörögni madridistát, hogy ez lejáratja a csapatot stb.
daffy írta:a többi szimplán nem kapcsolódik ahhoz,amit írtam,de azért megkérdezem ismét:
-ha valaki ostoba(edző,szurkoló(k),játékos),akkor az feljogosít hasonló viselkedésre? a hasonlóan buta viselkedés közepette pedig azok vannak szidva,akiknek a szintjére sikerül lealacsonyodni. hát,az eszem megáll
Nem, nem jogosít fel. Ebben teljesen egyetértünk. Eltűnni nem fognak, egyébként meg az teszi őket boldoggá, ha így idegeskedsz rajta.