én a Malaga meccset is nyomon követtem...
Ahhoz képest mennyire noname játékosok épültek be a Malagába elég jól teszik a lasztit. Nagyon pontosan passzolnak,Isco indításai életveszélyesek,a támadóik állandó nyomás alatt tartották a Malagai védelemmel szemben-elég pocsék Milán védő négyesét.
Annyira súlytalan a Milan hogy az valami fájdalmas.Most olvastam hogy télen Robinho,Boateng is távozhat,akkor pedig kb örülhetnek a középmezőnynek.
Az Arsenal veresége csak engem nem lepett meg?
A hétvégén is annyira trék volt a csapat ,hogy a hajam égnek állt, ezt a formát átmentették mára is....
Manchester $ity meg

... no comment. Ettől a rémgyenge Ajaxtól 3 at kapni az valami művészet lehetett.
Mancini alatt remeg a pad rendesen. Tartom,hogy hiába,nyert bajnokságot a Cityvel , nem jó ezdő,nem szint...
Végül a legkellemesebb.
Csak én gondolom úgy hogy a real nagyon rosszul játszott?
Oké,játszottak már ők így,de akkor is megvoltak a nagy helyzeteik,és a csatárok eldöntötték a meccset...deeee mooost. Nagyon ötlettelenek voltak,amire nyílván rátett egy két lapáttal a Subic és Hummels nevével fémjelzett Dortmundi védősor.
De a BVB is gyenge volt szerintem a védekezésen kívül. Úgy verték meg a Reált hogy ők tudnak ennél jobbat is.
Ezzel a city kiesése borítékolható.