csababarca írta:Bocs,de Alexis nagyon negatívan lógott ki tegnap is a csapatból. Idegen test a pályán,sokkal idegenebb,mint Ibra volt pl.
Rossz néz,hogy mennyire nem tudja mit kéne csinálnia.
Pedig nem rossz játékos,technikás,de itt elemi hibákat vét.
Nem tudom miért,de tavasz óta így "játszik".
Érdekes, én pont úgy látom, hogy Ibra lógott ki jobban a csapatból - annak ellenére, hogy eredményesebb volt, mint Sanchez!
Ibra-nak fájt a munka, a mezőnyjátékban alig vette ki a részét, keveset futott, és a passzjátéka szintén negatív irányban lógott ki. Persze, Ibra tehetséges és gólérzékeny is, ami kiegyenlítette a mérlegét.
Egyébként Sanchez-zel kapcsolatban igaz, amit írtál, csak szerintem Ibra-nál mindössze a (viszonylagos) eredményességét emelted ki.
Borzasztó nehéz dolguk van nálunk a csatároknak (a Pep-érától számítva). Én még nem láttam az igazi David Villa-t sem nálunk, csak helyenként voltak jó (=eredményes!) időszakok. Sem Ibra, sem Villa, sem Sanchez nem tudja azt hozni, amit egykor tudtak, vagy amit elvárnánk tőlük. Többnyire nagyon körülményesek, és mondjuk ki: ügyetlennek tűnnek a sok passz-zseni és játékmester mellett.
Kezdem azt érezni, hogy -mint minden poszton- itt is a saját nevelésű játékosok jelentik (fogják jelenteni) a megoldást. Speciális helyzethez speciális játékosok kellenek. Pedro és Tello elég jó szintet hoznak, de én egy kicsivel még többre vágynék a széleken. Ugyanakkor tény, hogy én már ott tartok lassan, hogy e két embert tartanám inkább a kezdő 11 részének, mint a két "idegen" játékost.