Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha nem is egyik napról a másikra, de 1 év alatt begyakorolta rendesen, mert kb. 1 éve lövi ő a szabikat.Alexander Mahone írta:Ez tényleg rohadt szembetünő. Egyik napról a másikra jött ez.Sanama írta:Mikor tanult meg úgy szabadot lőni, hogy 50centinél többet sose téveszt? Hihetetlen gyilkossá fejlődött ebben, már hetek óta ezt figyelem.Legkellemesebb meglepetés.
Ez tényleg rohadt szembetünő. Egyik napról a másikra jött ez.Sanama írta:Mikor tanult meg úgy szabadot lőni, hogy 50centinél többet sose téveszt? Hihetetlen gyilkossá fejlődött ebben, már hetek óta ezt figyelem.
Fene, megelőztél, én akartam először közölni az észrevételtSanama írta:Mikor tanult meg úgy szabadot lőni, hogy 50centinél többet sose téveszt? Hihetetlen gyilkossá fejlődött ebben, már hetek óta ezt figyelem.
Plusz egy gólpassz. De megértem, ha ez már nem jutott eszedbeDeus írta:Kegyetlen volt Messi ma3 gól plusz egy szabirúgás-kapufa. Ráadásul a gólok baromi szépek voltak, főleg a 3. volt a legszebb.
Gyakorlatilag Messinek köszönhetjük azt a 3 pontot... Messi mentett meg minket a világégéstől (amit összehozott a védelem+valdes).
Roncika? Sehol nincs Messihez képest...
Ott a pont.gamerpapa írta:gyerekek ez a csávó.... lehet kérdés BÁRKI számára hogy ki a jobb? ilyen robbanékonyságot, és látást a pályán... :O valdes helyett meg mikor veszünk már egy igazi kapust?és sztem a keze is benne volt a meccsben a részükre :\