A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
Nem olyan régen néztem egy régebbi Fiesta adást amelyben ha jól emlékszem a Farkas Norbi az El Mundo egy újságírójával (vagy szerkesztő...tökmind1) beszélgetett és a forma benyögött egy olyat, hogy azért csak negatívumot írnak a Realról, mert ezt veszi a nép...Undorító ez az egész Madrid úgy ahogy van...
..tehát lefizette a szemét mourinho az nso-t is?miihii írta:Ezzel legalább hamar jött is a tegnapi téma kapcsán a válasz, h mennyire csak a jókat írják meg MessirőlA doppingvádas baromságról is ugyanúgy cikkezett az nso, tehát...
Azta mindenit... mennyi köze van ennek az oldalnak a Realhoz.... biztos Pepe meg Ramos szedegették össze az infókat és írták meg....
máskor előbb olvasd el

Castiel írta:úgylátom lassan lehetne nyitni egy Messi vs CR topicot!

Na igen, addig ott ölelgették, lapogatták, páran azért elég interaktív közelségbe kerültek a sérült testrésszel, de vhogy akkor nem esett le neki, h az bizony már vagy fél órája roppant mértékben fáj és csak lógatva lehet elviselni a kíntgergo9 írta:Gól utáni visszafele futásnál azért egy kis idő elteltével ismét beugrik neki a szerep és vág egy világfájdalommal teli arcot
Bohóc.
majdnem. az eleje: önző disznó(mu),a nagy meccseken semmit sem mutat,a barca ellen 0... és itt jön a te sorodCapon írta: Valahol elkezdődik, 11-esek, bírók, média, UEFA, egy Messis hír, Aranylabda stb...
Semmi pénzért nem szeretném fehérben látni. Mint ahogy rengeteg barcás CR-t sem szeretnék látni gránátvörös-kékben. (húúú belegondolni is rossz)bali 15 írta: Bár gondolom ha Messi fehérben játszana le se szarnátok a dolgot....
Az, hogy lejáratókampány megy ellene azért ő is nagyon sokat tett a múltban az arrogáns "én vagyok a világ első 3 legjobb játékosa" kaliberű focival. Mondjuk mostanra szerintem egészen jó fej. De hát a lécet már feltette magának.Ne tolajk mar mindig elem a sracot minden ujsagban mert igy en is raszavaznek barmilyen szavazason mig CR-nel meg allando lejarato kampany megy.
Végül is csak lógattaCali írta:Már meccs közben is lehetett tudni, hogy megsérült a válla? Ha nem, akkor a kommentátornak honnan kellett volna tudnia?Legkisebbtobi írta:
Raadasul amit a barca ellen lemuvelt: Serult vallal visszafutott valamelyik barcassal es a njagytudasu kommentator meg megjegyzi hogy Cr-t lefutottatak mint a ...
Már meccs közben is lehetett tudni, hogy megsérült a válla? Ha nem, akkor a kommentátornak honnan kellett volna tudnia?Legkisebbtobi írta:
Raadasul amit a barca ellen lemuvelt: Serult vallal visszafutott valamelyik barcassal es a njagytudasu kommentator meg megjegyzi hogy Cr-t lefutottatak mint a ...
Oke igyekszem majd odafigyelni.miihii írta:@Tobi & Remy
ez meg hasonlóan a 11es vitához a másik véglet. ha így volna,akkor miért nem egyértelmű hogy ki kapja a bogyót? miért lehet ott mindig cr,miért kapja az elismeréseket? ha annyival jobb messi,miért ilyen kicsik a különbségek? van ám itt egy másik véglet isDaweed írta: Ronaldot egy lapon sem lehet említeni Messivel..