Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Igen, sztem ugyanolyan tarifával dolgoznak neki, mint az UEFÁnakdaffy írta:..tehát lefizette a szemét mourinho az nso-t is?miihii írta:Ezzel legalább hamar jött is a tegnapi téma kapcsán a válasz, h mennyire csak a jókat írják meg MessirőlA doppingvádas baromságról is ugyanúgy cikkezett az nso, tehát...
Igen, azt a Fiesztát láttam én is, ahol a srác leplezetlenül beszélt a hozzáállásukról. Rengeteg oldalt szentelnek a csapat dolgainak, minden apró rezdülésről tájékoztatják a szurkolókat. Viszont az ősi riválisról is elengedhetetlen szót ejteniük, de ott pedig tudatosan szinte kizárólag csak a negatívumokat írják meg, mert az érdekli az olvasókat és azt is várják el tőlük. Vhogy így szólt a fáma. És ez nyilván mindkét oldalon így működik, ezért is kell a helyükön kezelni ezeket a "helyi" újságokat és az általuk leírtakat, mivel sanszos, h alaposan fel is turbózzák a dolgokat, h még eladhatóbb legyen. Az más tészta, h sajna azok is átveszik ezt, akik független médiumok (pölö nso, 6:3, 4-4-2) és ugyanilyen giccses, szánalomra méltó "hírközlésbe" torkollik, csak ők mindkét oldalról teszik...Lego írta:Nem olyan régen néztem egy régebbi Fiesta adást amelyben ha jól emlékszem a Farkas Norbi az El Mundo egy újságírójával (vagy szerkesztő...tökmind1) beszélgetett és a forma benyögött egy olyat, hogy azért csak negatívumot írnak a Realról, mert ezt veszi a nép...Undorító ez az egész Madrid úgy ahogy van...
Na már most, mint tudjuk az El Mundo egy Barca lap, ebből kifolyólag az FC Barcelona egy szemét, undorító csapat?
Továbbá idézem "Az FC Barcelona jogi lépéseket helyezett kilátásba egy Real Madrid oldallal szemben"...tehát nem a Real Madrid.
Nem olyan régen néztem egy régebbi Fiesta adást amelyben ha jól emlékszem a Farkas Norbi az El Mundo egy újságírójával (vagy szerkesztő...tökmind1) beszélgetett és a forma benyögött egy olyat, hogy azért csak negatívumot írnak a Realról, mert ezt veszi a nép...Undorító ez az egész Madrid úgy ahogy van...
..tehát lefizette a szemét mourinho az nso-t is?miihii írta:Ezzel legalább hamar jött is a tegnapi téma kapcsán a válasz, h mennyire csak a jókat írják meg MessirőlA doppingvádas baromságról is ugyanúgy cikkezett az nso, tehát...
Azta mindenit... mennyi köze van ennek az oldalnak a Realhoz.... biztos Pepe meg Ramos szedegették össze az infókat és írták meg....
máskor előbb olvasd el

Castiel írta:úgylátom lassan lehetne nyitni egy Messi vs CR topicot!

Na igen, addig ott ölelgették, lapogatták, páran azért elég interaktív közelségbe kerültek a sérült testrésszel, de vhogy akkor nem esett le neki, h az bizony már vagy fél órája roppant mértékben fáj és csak lógatva lehet elviselni a kíntgergo9 írta:Gól utáni visszafele futásnál azért egy kis idő elteltével ismét beugrik neki a szerep és vág egy világfájdalommal teli arcot
Bohóc.
majdnem. az eleje: önző disznó(mu),a nagy meccseken semmit sem mutat,a barca ellen 0... és itt jön a te sorodCapon írta: Valahol elkezdődik, 11-esek, bírók, média, UEFA, egy Messis hír, Aranylabda stb...
Semmi pénzért nem szeretném fehérben látni. Mint ahogy rengeteg barcás CR-t sem szeretnék látni gránátvörös-kékben. (húúú belegondolni is rossz)bali 15 írta: Bár gondolom ha Messi fehérben játszana le se szarnátok a dolgot....
Az, hogy lejáratókampány megy ellene azért ő is nagyon sokat tett a múltban az arrogáns "én vagyok a világ első 3 legjobb játékosa" kaliberű focival. Mondjuk mostanra szerintem egészen jó fej. De hát a lécet már feltette magának.Ne tolajk mar mindig elem a sracot minden ujsagban mert igy en is raszavaznek barmilyen szavazason mig CR-nel meg allando lejarato kampany megy.
Végül is csak lógattaCali írta:Már meccs közben is lehetett tudni, hogy megsérült a válla? Ha nem, akkor a kommentátornak honnan kellett volna tudnia?Legkisebbtobi írta:
Raadasul amit a barca ellen lemuvelt: Serult vallal visszafutott valamelyik barcassal es a njagytudasu kommentator meg megjegyzi hogy Cr-t lefutottatak mint a ...
Már meccs közben is lehetett tudni, hogy megsérült a válla? Ha nem, akkor a kommentátornak honnan kellett volna tudnia?Legkisebbtobi írta:
Raadasul amit a barca ellen lemuvelt: Serult vallal visszafutott valamelyik barcassal es a njagytudasu kommentator meg megjegyzi hogy Cr-t lefutottatak mint a ...
Oke igyekszem majd odafigyelni.miihii írta:@Tobi & Remy