Nem cumbee vs Bob harcról van itt szó.Először is, akikre tisztán emlékszem Slither, Te, socio (bár őt leginkább az zavarta hogy cserékbe belenyúlás meg fa) michaebee (talán) a többieknek a nekem mindegy döntse el más.
Én nem éreztem azt a mindenki 1 ellen, csupán mondhatom én vettem a fáradtságot kicsit belemélyedtem, utánajártam, számolgattam leírtam SZERINTEM mi miért nem jó a nagy többséget nem érdekelte.Az hhogy egyet ért vele vagy sem teljesen nem derült ki.
Én nem akarok meggyőzni az igazamról senkit (mert nem lehet), azt szeretném ha jövök 1; élesben megtudom mutatni mik a kiskapuk, amiket én látok plusz még úgyis kiderülnek és azokra felhívni a figyelmet, majd aztán mindenki eldöntheti jó vagy nem (persze reménykedem abban, hogy esetleg megváltozik jövőre de ha nem hát nem, viszont akik a nekem mindegy talán elgondolkoznak)2; Eazzy is be tud lépni.
Megkérdezem miért nem akarsz változtatni rajta?Ezért könyörgök ezer éve hogy játsszunk nyílt tiszta lapokkal, neked mi a jó Isten bajod van a 9 kategóriás ellen?Stratégiai ok vagy mi?Akkor segíts nekem mi a jó stratégia, meg másoknak.
Írtam már nem vagy te az én szememben a rossz, alapból mindenkit szeretek, ha olyat írsz egyet értek vele le is szoktam írni, ha valamivel nem akkor azt is.
Én őszinte leszek s nyílt lapokkal játszok, s lehet személyeskedés lesz aztán most kitesznek

Én a tavalyiból úgy láttam Slither meg Te volt 2 olyan játékos akik (mondjátok ti stratégiáztak) meghúztak olyan lépéseket, amikkel én nem értek egyet, nyilván hogy én ez ellen "küzdök" ezért szeretnék olyan beállításokat amik leszűkítik ezt.Slither anno tökéletesen írta ő nem szeretne megkötést, Miért??Mert az nem neki kedvezne, én legalábbis így látom.Slither írta a szabályokhoz való alkalmazkodás ez tény!S tökéletesen rávilágít egy olyan dologra, hogy ha a szabályok lazák, akkor meglehet olyan dolgokat húzni aminek SEMMILYEN KÖZE NINCSEN se az NBA-hez se a játékosokhoz, se a kosárlabdához.
Baráti liga, nem arról kellene szóljon kit hogy csesz át az ember.Miért írtok ilyet hogy átcseszés?Mert az tavalyiból kiindulva, pl átcseszés hogy azért értékesebb neked valaki mert többet játszik, ráadásul "eltitkolod", ez nálam bőven az átcseszés, de rendben lépjünk tovább, az is átcseszésnek érzem, hogy direkt feladsz kategóriákat s azzal jutsz előrébb, mert nem így kellene működnie.
Átcseszés, hogy direkt nem játszatok embert, miért???Mert befolyásolja az egész liga eredményét, lehet modnani hogy de adott ember nem szeretne FG%ot bukni, hát pont ez az, hogy adott embernek jó, másik 10en xnek meg óriási érvágás lehet, ellenfélnek mindenképp.Nálam átcseszés ez is.
De pl mikor írtam legyen egy kis sava borsa az egésznek hogy FA-t éves szinten lehessen korlátozni (ergp agyalni, megéri felszedni vagy nem) az nem jó, mert hogy az milyen már???Pont oylan hogy nem ad olyannak lehetőséget, hogy heti szinten fent tart valaki egy helyet és 4et betesz minden héten aznapra aki játszik így növelve az embermennyiségét, ez , s mert gyorsan ráklikkel felszed valakit sima FA-ként, mondjuk úgy szemezgetik.Ez WTF kategória nálam.Ez is óriási inkorrektség, hogy ezzel trükközik valaki.
Ha van egy kvóta erre nincs lehetőség.Csak hogy írjak szerintem egy óriási kiskaput.
Keepernél senkit nem érdekelt, pedig leírtam párszor, hogy a draftcetlik miatt óriási trükközések benne vannak.
Simán kilehet árusítani az egész brigádot draft helyért, s fordítva is, így valaki adott évre csinálhat szupergárdát, majd jövőre egy cetlije sincsen, de ez sem foglalkoztatott senkit.....Pedig simán adott a lehetőség, s óriási gond.
Aukciósoddal látod egyet értettem, mert az azt szolgálta hogy egyenlő esélye legyen mindenkinek.
Ha szeretnék indulni sem indulhatok már??

Hámámé
Majd csendben maradok, max megvitatom csak nem "nyíltan".