Nagyszerű, ha nem vszed figyelembe a 11-eseket, akkor kijön, hogy még nagyobb különbséggel lett volna gólkirály Very Happy
A tizit meg be kell lőni? Jó, hogy ismételgeted a nyilvánvalót, de a felvetés az volt, hogy ne vegyük már egyenlő teljesítménynek egy 11-es és egy akció gólt. Ezt nem cáfoltad meg, szerintem nem is lehet. De ha tévedek, javíts ki nyugodtan!
Félre ne értsd! A 11-esek visszavételét nem így értem, hogy ha elvesszük akkor ki hány gólt lőtt, hanem, hogy mennyit lőttek (és ki menyit hibázott az is benne van?)... és ez bitang sok...MO-on ezzel már gólkirály lehetsz

.
A 11-es gól meg az akció gól uannyit ér még mindig...max az akció gól látványosabb. Azt azonban ne felejtsük el, hogy Messi hány gólt rúg az 5-ösön belülről... üres kapuba (na erre meg írhatnám, hogy érkezni is tudni kell). És igen a 11-esnek akkor is nagyobb a súlya hiszen bár könnyebb lőni, mégis ha kihagyod nagyobb a ciki...és Messi hagyott ki egy párat, míg Ronaldo talán csak 1-et...
Lélektanilag is megtud fogni egy kihagyott tizi, míg az ellenfelet úgy felspanolja, mint a szemét lsd franciák...
ez évben kapitális hibák sorozatát eddig csak a Depor-Barca meccsen láttam.
Sevilla?...Ott csak ajándék 3 pontot kaptunk...a Depor ellen meg nem veszítettünk semmit...csak Masch-ot, de lehet visszakapjuk (vagy végre Bartra?

).
csak az utolsó időszakban kompenzáltak.
Ilyen nincs...kompenzálás...a túl oldalon is van egy forma, aki szeret olyanokat felhozni, amitől a falramászok.
a Madrid tavaly legyőzött titeket, de akármennyire is hihetetlen... megérdemelten nyertek Wink
Felesleges ezzel vitatkozni, akár nyertek ellenünk akár kikaptak volna, de több pontot szereztek és csak ez számít!
Amúgy ez a bírózás 1-2 éve a Madrid szokása volt (tisztelet a kivételnek), de úgy látom már nálunk vannak akik listát írnak...
Sajnos minden klubnál csoportosul egy maroknyi idióta, aki arra törekszik, hogy bemocskolja más csapatok hírnevét" – Brendan Rodgers.