Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ha 7kor elkezdjük, az nekem még jó, 8ig ráérek, utána meg max. autodraft lesz. Viszont ha esetleg nélkülem nyomnátok le 9kor a draftot, akkor gyorsan döntsétek el, mert még utána kéne néznem a játékosoknak meg beállítanom a draftsorrendemet.Cumbee írta:Game és ha esetleg nem este 9-kor lenne, hanem 1-2 órával hamarabb? Nemtom, hogy a mai napra is vonatkozik-e már, hogy Slither-nek csak 9-től jó.
A mai business meeting utan kiderul hogy ma meddig kell bent maradnom (legjobb esetben f8-ra erek haza magyar ido szerint). De ha Gamenek a mai nap abszolut nem jo, akkor ugyis mindegy.Cumbee írta:Game és ha esetleg nem este 9-kor lenne, hanem 1-2 órával hamarabb? Nemtom, hogy a mai napra is vonatkozik-e már, hogy Slither-nek csak 9-től jó.
Észnél legyünk már, kedd 20:45 Barca-Celtic.Cumbee írta:Náccerű.Game90 írta:NBA Fantasy: bocs srácok, nekem a hétfő este 9 nem jó. De kedd/szerda 9 és a szombat 6 jó. Keeper-ben támogatom a 9 kategóriát, de ez az 1 szavazat úgy látom semmit sem ér. Bob, akkor sima igen, keeper nem?
Akkókedd?? KEDD ESTE JÓ (Cumbee, kamaj, neobarca, Slither, Game90)

Náccerű.Game90 írta:NBA Fantasy: bocs srácok, nekem a hétfő este 9 nem jó. De kedd/szerda 9 és a szombat 6 jó. Keeper-ben támogatom a 9 kategóriát, de ez az 1 szavazat úgy látom semmit sem ér. Bob, akkor sima igen, keeper nem?
Rendben, rajta vagyok a témán!Cumbee írta:@neo: holnapra szerintem azért több esély van, szóval ha már így megszavazhatjuk a dolgot, akkor én arra szavazok, hogy ma csajozz.![]()

Game, MichaBee remélem írnak majd, kanty mintha azt írta volna, hogy ma nem lesz, azért nem jó neki. Remélem holnapra már összekapja magát és visszakockulSlither írta:Gondolom 9, de az is már elég közel van. Sztem ma már nem lesz semmi. Akik még nem nyilatkoztak, azok írjanak már (ha Game, kanty és MichaBee is beleegyez, akkor holnap 9-kor letolhatnánk a draftot).neobarca írta:
Ha ma, akkor hány órakor?
Gondolom 9, de az is már elég közel van. Sztem ma már nem lesz semmi. Akik még nem nyilatkoztak, azok írjanak már (ha Game, kanty és MichaBee is beleegyez, akkor holnap 9-kor letolhatnánk a draftot).neobarca írta:
Ha ma, akkor hány órakor?
Azért mennék csajozni, mert dúl bennem a tesztoszteron!Slither írta:Nem nagyon reagálnak a többiek, szóval hadd dúljon ma este a tesztoszteron.neobarca írta:Gyerekek akkor mi lesz? Elmehetek ma csajozni vagy tegyem át holnapra?(esetleg egészig még várhatunk, hátha addig beírnak)
Nem nagyon reagálnak a többiek, szóval hadd dúljon ma este a tesztoszteron.neobarca írta:Gyerekek akkor mi lesz? Elmehetek ma csajozni vagy tegyem át holnapra?

Akkor ezek szerint most kilépsz?Bob_Marley írta:...
Trükközz és simliskedj te is. Amit a szabályok engednek az menjen.Bob_Marley írta:Oké akkor hagyjuk, továbbra is azt mondom nem csak én lennék emellett, csak valakinek mindegy.
De halál komolyan kérdem, múltkor azt írtátok én nem engedekDe akkor miért nem lehet az egyik ilyen a másik olyan?Game rádumált, hogy páratlanul vagytok az Eurobarcaban, beléptem.Keeper érdekelne is, mert ilyen még nem volt, de így abszolút értelmetlen lenne számomra.
Had ne kelljen már leírnom 100szor miért.Cumbee te is tudod hogy "igazságtalan" a sok pont kategória, én meg annak a híve lennék hogy abszolút egyenlő feltételek legyenek adottak s a pontozás is korrekt legyen.
Abban igazad van nem sokkal a kezdés előtt fura belekavarni, de felvetettem hátha más is átgondolta és tetszik neki a 9 kategória.
És azért megmondom őszintén rosszul esik, hogy papolok de a többséget nem érdekli mert neki mindegy.
Rohadtul nem mindegy, mert tavaly is azok voltak előnyben, akik trükköztek, "simliskedtek" s a kategória választás mint írtam megint ezek alá teszi a lovat, mert csak a statisztikák számítanak.S így nem játék, hogy azon múlik ki mennyire trükközik és nem a játékosok teljesítményén, amiket ráadásul el is torzítunk.