Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
De Bob most megint miért kell ez? Meg lett már beszélve, hogy ezek lesznek a beállítások. Mindenki erre voksolt, rajtad kívül. Legyen akkor még 1 liga a te beállításaiddal és lehessen oda jelentkezni, de pls ne kezdj most el megint variálni. 3 napon keresztül ez a vita ment, elég volt, ne álljunk neki megint, mert nincs értelme. Legyen még egy liga, +1 ide-oda már úgyis mind1, oszt aki szeretne olyan beállításokkal játszani az jelentkezzen oda, ide ne kavarj be pls 1-2 nappal kezdés előtt.Bob_Marley írta:Na akkor Eazzyvel meg is lennénk.Eazzy írta:Na jóvan belépek a keeperbe akkor, nem hagyom cserben Slithert
Kűggyetek meghívót!
5432
eurobarca
Slither azért tettem idézőjelbe, hogy ígéretet tettél rá.
Kérnék mindenkit akkor szavazzon, hogy megfelel-e neki a 9 kategóriás vagy maradjon az agyament? S mindenki szavazzon, nincs olyan hogy mindegy
Küldtem meghívót a eazzy893@yahoo.com címedre.Eazzy írta:Na jóvan belépek a keeperbe akkor, nem hagyom cserben Slithert
Kűggyetek meghívót!
Továbbra is csak számodra agyament a beállítás, és amíg így állsz hozzá a dologhoz, mások sem nagyon fognak engedni. És nem szavazás kérdése a dolog, hanem ha az eredeti 10 tag vmelyike megvétózza a standard 9 kategóriás beállítást, akkor marad az eredeti, mert abba egyeztünk bele.Bob_Marley írta: Kérnék mindenkit akkor szavazzon, hogy megfelel-e neki a 9 kategóriás vagy maradjon az agyament? S mindenki szavazzon, nincs olyan hogy mindegy
Na akkor Eazzyvel meg is lennénk.Eazzy írta:Na jóvan belépek a keeperbe akkor, nem hagyom cserben Slithert
Kűggyetek meghívót!

Nem ígértem semmit, csak azt írtam hogy ha a többiek is beleegyeznének, akkor beállíthatjuk standard 9 kategóriásra, mert nekem az jobb ha több csapat van. De ha most Cumbee (vagy vki más is) kifejezetten ellenkezik, akkor marad a mostani mert ebben egyeztünk meg eredetileg.Bob_Marley írta:De ha jön még egy ember Slither elvileg "ígéretet" tett hogy 9 kategóriás lesz.
Akkor ha párosan leszünk megint elkezdődhet a kinek mi tetszik dolog.Cumbee írta:Az azért fura lenne, mert csak felvetés szintjén volt róla szó, de nem bólintott rá senki. Én pl a keeperbe kifejezetten nem szeretnék belenyúlni, ez lesz az idén nekem az első számú liga és ezt normális beállításokkal szeretném tolni. Az nincs ellenemre, hogy induljon valamikor egy 9 kategóriás keeper is, de ezen én személy szerint, nem szeretném ha változtatnánk.Bob_Marley írta:De ha jön még egy ember Slither elvileg "ígéretet" tett hogy 9 kategóriás lesz.

Az azért fura lenne, mert csak felvetés szintjén volt róla szó, de nem bólintott rá senki. Én pl a keeperbe kifejezetten nem szeretnék belenyúlni, ez lesz az idén nekem az első számú liga és ezt normális beállításokkal szeretném tolni. Az nincs ellenemre, hogy induljon valamikor egy 9 kategóriás keeper is, de ezen én személy szerint, nem szeretném ha változtatnánk.Bob_Marley írta:De ha jön még egy ember Slither elvileg "ígéretet" tett hogy 9 kategóriás lesz.

Nekem is mind1, de mindenképpen este legyen. Viszont as másiknál megszületett a végleges időpont?Slither írta:Keeper liga:
Aukciós draft nem lesz most, mert senkinek sincs ideje arra felkészülni, maradt a random sorrendes draft. Ha a draft kezdetéig nem lesz +1 jelentkező, akkor sajnos Bob sem tud jelentkezni, és marad a jelenlegi felállás.
Kérdés: Mindenki meg tudná oldani, hogy ha most vasárnap (mondjuk legyen este 9 óra) lenne a draft? Ha nem akkor marad a jövő heti szombat du. 6-os kezdés. Vagy hétközben is lehet ha mindenki időben tud nyilatkozik arról hogy mikor jó neki (max szerdáig huzhatjuk ezt, utána fixáljuk a draft időpontot).
Oké, igazából ez csak a tapogatózás volt, annyira nem is égető nekem a csere, de "unatkoztam" kicsit váltani kellEazzy írta:Bob!
McFadden csak hasonló ellenértékért eladó. Pont most kezd belendülni a srác, CJ2K vagy MoJo jöhet csak szóba tőled.

Én már írtam hogy nekem csak az esték jók, legkorábban 9 órától.Cumbee írta:Keeper liga És a holnapi nappal ki hogy áll? Lehet délután is, de lehet este is tőlem. Igyekezzen mindenki beírni, hogy jó-e neki pls, hogy tudjunk találni 1 olyan időpontot ami mindenkinek megfelel.
Nekem jó ma, de jó pl holnap és kedd is. Ha lehet akkor próbáljuk meg még most letolni, mert mint említettem utána gépproblémáim lehetnek + szombatra (mivel az eredeti szavazásnál tán az az eredmény jött ki, hogy bármelyik vasárnap lehet, csak ne szombaton legyen) vendégeket várok, akiket cirka 200 km utazás után nem nagyon szeretnék kispadra ültetni, mondván, hogy én most inkább draftolok.Slither írta:Keeper liga:
Aukciós draft nem lesz most, mert senkinek sincs ideje arra felkészülni, maradt a random sorrendes draft. Ha a draft kezdetéig nem lesz +1 jelentkező, akkor sajnos Bob sem tud jelentkezni, és marad a jelenlegi felállás.
Kérdés: Mindenki meg tudná oldani, hogy ha most vasárnap (mondjuk legyen este 9 óra) lenne a draft? Ha nem akkor marad a jövő heti szombat du. 6-os kezdés. Vagy hétközben is lehet ha mindenki időben tud nyilatkozik arról hogy mikor jó neki (max szerdáig huzhatjuk ezt, utána fixáljuk a draft időpontot).
Ez engem is érdekelne, hogy ennek mikor lehetséges a draftja, meg van-e plusz ember s akkor belépnék én is főleg ha 9 kategóriás.Cumbee írta:Srácok mi lesz akkor a keeper draftjával? Ha a holnapi nap nem jó, akkor hétfő/kedd esetleg?