Victor Valdés

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Deus
Boixos Nois

2012.10.22. 12:12:52

Ezt most küldte a haver:

Kép
KépKép
Lionel85
Llegenda del Barça

2012.10.22. 09:57:02

Sajnos nem győzte meg az őt szapulókat, hogy ő igenis jó kapus és szerintem már nem is fogja. Még fiatalon elmennek ezek a hibák, mondván rutintalan, de már nem lehet erre fogni. Ennyi a képessége. Ha nem lenne katalán és saját nevelés, már rég nem itt védene... Bár hozzáteszem azt is, hogy hozott ő már meccseket a Barcelonának, valahogy az emberben az ilyen hibák jobban megmaradnak és nem azért, mert pesszimista, csak egyszerűen látványos hibákat vét. Fejlődni már nem fog, erős védelem kell elé és akkor ő is magabiztosabb lesz.
Kép
Kép
Kép
daffy
Madridista

2012.10.22. 09:03:20

remontada írta:Valdesen idén a szuperkupát bukta a Barca: a szuperkupa első meccsét elrontotta.
Ugyanakkor a szuperkupa visszavágóját ő hozta majdnem ikszre.
A kilenc megnyert mérkőzésen voltak hibái, de legalább két, inkább három meccsen (Osasuna, Granada, Valencia) döntő fontosságú védései voltak.
Amikor a csapat 9 gy 1 d 1 v mutatóval áll, és a sikeredző kinyilvánítja hogy bízik a kapusban, akkor talán ideje lenne dicsérni - ha őt nem is, másik játékost:)
tehát örülni kéne,hogy nem minden meccs megy el rajta és a többin azt teszi,ami a feladata? :D
remontada
Barça B

2012.10.22. 08:48:40

Valdesen idén a szuperkupát bukta a Barca: a szuperkupa első meccsét elrontotta.
Ugyanakkor a szuperkupa visszavágóját ő hozta majdnem ikszre.
A kilenc megnyert mérkőzésen voltak hibái, de legalább két, inkább három meccsen (Osasuna, Granada, Valencia) döntő fontosságú védései voltak.
Amikor a csapat 9 gy 1 d 1 v mutatóval áll, és a sikeredző kinyilvánítja hogy bízik a kapusban, akkor talán ideje lenne dicsérni - ha őt nem is, másik játékost:)
Adam Philip
Barça B

2012.10.22. 02:51:52

shutterisland írta:
Nem klasszis kapus, ez teljesen egyértelmű. Középszerűnél jobb, akinek vannak nagyon jó meccsei.
ennél szebben ezt talán össze sem lehet foglalni.
Egyetértek teljes mértékben.

Egy az egyben továbbra is nagyon jó, viszont a beadásokra kijönni sosem tudott normálisan, illetve a rövid sarkot még hírből sem ismeri.
(Ráadásul talán a legunszimpatikusabb játékosunk.)

Viszont mindent elmond a csapatról hosszú évek óta, hogy még vele is ott tartunk ahol. :D

Ha Casillas vagy Buffon védene nálunk, sosem izgulnék, egy meccsen sem :D
shutterisland
Director del Fútbol

2012.10.22. 01:45:10

Nem klasszis kapus, ez teljesen egyértelmű. Középszerűnél jobb, akinek vannak nagyon jó meccsei.
ennél szebben ezt talán össze sem lehet foglalni.
miihii
KHAL

2012.10.21. 22:57:48

csababarca írta: Fabregas mit kapott itt 1 hónapja? szidta mindenki mint a bokrot,mert nem játszott jól. bravó. ő nem vétett ilyen súlyos hibákat,csak nem ment neki,totál semleges volt a játéka.
miihii írta: Fabre példája is érdekes, mert egy támadóközéppályás nem tudom milyen szituban tudna akkorát hibázni, h ilyen következménnyel járna, mint ha a kapus vét.
sjd írta: Bár nem tkp követte el, bennem elég mély nyomot hagyott...
http://youtu.be/Ig1CexhWuNA?t=2m22s
sjd írta: Csak azt akartam bebizonyítani, hogy fatális hibák minden poszton vannak, ha nem is ilyenek, de pl. Messi 11ese, vagy Fabregas helyzetkihasználása a Chelsea ellen mind ilyen dolgok voltak.
VS.
kristop írta: szerintem csak arra gondolnak, hogy amikor fabregasnak nem ment idén mondjuk, akkor mindig megtaláltuk és el is mondtuk, hogy mennyire rossz. most hogy az utóbbi időben meg jó, ugyanúgy örül neki mindenki hogy megy neki.
=
sjd írta: Pedig volt köze, ugyanis valóban Fabregas idei teljesítményéről volt szó. Ami azért tragikusnak semmiképpen nem volt nevezhető, maximum szürkének.
Arról volt szó, h Fabre amikor tré volt, akkor sem hibázott ekkorákat. Én meg írtam, h posztjából adódóan ez elég valószínű is. Amit te cáfoltál a videóval, én meg írtam, h oké, "szabályerősítő kivételek" persze akadnak. Tehát én csak a hasonlaton akadtam fent kicsit, erre te meg lényegében a saját véleményeddel meghazudtoltad csababarcáét is , h igenis volt olyan súlyos hibája a cselszkij ellen. Erre meg most nekem írod, h igenis volt köze a dolgoknak, mert ilyen meg olyan volt a teljesítménye :) Amiről egy árva hangot nem írtam, mivel hangsúlyozom, h kizárólag az összehasonlítás miatt írtam Fabre ügyben. A többit meg mint mondtam játsszátok le. Nélkülem ;)

Leírtam többször, amit gondolok, szeretném lezárni végre, nem újabb és újabb fél- vagy egész mondatokra magyarázkodni, amiket ráadásul nem is én mondtam.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
sjd
Llegenda del Barça

2012.10.21. 21:59:01

kristop írta:
miihii írta: Akkor viszont nem stimmel az egyenlet :)
szerintem csak arra gondolnak, hogy amikor fabregasnak nem ment idén mondjuk, akkor mindig megtaláltuk és el is mondtuk, hogy mennyire rossz. most hogy az utóbbi időben meg jó, ugyanúgy örül neki mindenki hogy megy neki.

Ha elolvastad amiről szó volt, akkor láthattad, h full köze nem volt ehhez a diskurzusnak ;) m.
Pedig volt köze, ugyanis valóban Fabregas idei teljesítményéről volt szó. Ami azért tragikusnak semmiképpen nem volt nevezhető, maximum szürkének.
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.10.21. 21:37:52

Tegnap este nagyon eldurrant az agyam, nálam most telt be az a bizonyos pohár. Az oké, hogy szezononként 1-1 baki belefér. De hogy meccsenként 1-2, az kicsit sok. Tegnap a 4-ből 2 az övé volt, de Alba öngóljánál sem értem hogy miért térdelt le.

Riki lapos gyenge lövéseinél meg oda se mertem nézni sokszor, tegnap benne volt hogy itt még kapunk róla párat.

Nem klasszis kapus, ez teljesen egyértelmű. Középszerűnél jobb, akinek vannak nagyon jó meccsei, de idén egyszerűen förtelem.

Nem tudom belejátszik-e hogy Peppel együtt elment a kapusedző is, de valamit sürgősen csinálni kell vele.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
parafa
Barça C

2012.10.21. 21:00:16

Üdv! Mindenki. Új vagyok itt,de régi Barcás!!!!!!
Nekem is szúrja a szemem ez a kapus poszt!!!!
Lehet, hogy jó kapus, sőt biztos az, de akkor mutassa meg!!!!
Nincs saját nevelésű jó kapus? Bedobni Pinto helyett a kupába v. biztos vezetésnél, bár ebből egyre kevesebb van, inkább 0-1 ről fordítás, v. mint tegnap!
Kapus nem nevelkedik a La Masia-n? Erről nem igazán olvastam....

Vagy ez is a taktika része!!! Unalmas 8-0 tikitaka helyett 0-1 (messi majd 1-el többet rúg...) ről ford. ha meg 3 gól előnyben vagyunk jön a Jó kapus rossz pillanata, v. hátul kihagyás, esetleg ALBA esernyő:)

Valamit tudhat ez a Valdes! Végül is tele a szobája fala a Zamora díjjakkal!

Hiszen évek óta ő a világ legjobb csapatának (sokszor közepes) kapusa!

A semleges nézőknek jó ez az idény, nekünk is,csak kicsit körömrágós, de eddig dícséret a csapatnak!!!! Hajrá Barca!!!!

A FIFA13ba azért elküldtem egy játékosfigyelőt...... (kapus ügyben)
kristop
Entrenador del Barça

2012.10.21. 19:26:19

miihii írta: Akkor viszont nem stimmel az egyenlet :)
szerintem csak arra gondolnak, hogy amikor fabregasnak nem ment idén mondjuk, akkor mindig megtaláltuk és el is mondtuk, hogy mennyire rossz. most hogy az utóbbi időben meg jó, ugyanúgy örül neki mindenki hogy megy neki.

Ha elolvastad amiről szó volt, akkor láthattad, h full köze nem volt ehhez a diskurzusnak ;) m.

és ugyanez valdesnél is megvan, egyszerűen tényleg nevetséges az idei formája. ezért kapja itt az osztásokat, nem pedig azért, mert mi itt sokan direkt azt várjuk, hogy mikor hibázik. ha majd meccseket nyer meg nekünk, meg atomstabilan véd, akkor amelett, hogy "most hol vannak az ellenlábasok?" az lesz a topikjába, hogy na végre a segítségünkre van, nem csak hátráltat és örülni fogunk neki.

ha kiérdemli újra, akkor csak azok fogják támadni, akiknek három éve se felelt meg és akkor is osztották, amikor semmi baj nem volt vele.
Messiaskii
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2012.10.21. 18:44:54

LG írta: Mitől lenne VV annyira szimpatikus, és sportszerű? Amikor a Reallal elmérgesedett a viszony, folytak az állandó nyilatkozat háborúk pont VV volt, aki barcás részről leginkább szította a tüzet. Az sem volt ép szimpatikus dolog, amikor a vezetőségnél cirkuszolt a magas fizetésért, ahelyett, h megbecsülné a helyzetét. Ráadásul elég csak rá nézni, nem egy szerény srácról van szó. Az ő esetében igencsak ciki, hogy hatalmas igények és beképzeltség mellé ilyen gyatra teljesítmény párosul.
abban biztos vagyok benne, hogy az öltözőben is kapott hideget meleget és hogy joggal követelitek tőle a teljesítményt a "világklasszis" fizetéséért; valóban arrogáns de ha Tito azt mondja, hogy VV a legjobb alternatíva akkor én nem fogok vele vitatkozni
Kép
Kép
miihii
KHAL

2012.10.21. 17:57:22

sjd írta: Csak azt akartam bebizonyítani, hogy fatális hibák minden poszton vannak, ha nem is ilyenek, de pl. Messi 11ese, vagy Fabregas helyzetkihasználása a Chelsea ellen mind ilyen dolgok voltak.
Akkor viszont nem stimmel az egyenlet :)

Alább arról volt szó, h Fabre, amikor szidva volt, akkor sem hibázott ekkorákat, mint VV. Most meg, h ugyanolyan fajsúlyú volt az, amiről írsz. Akkor ezt játsszátok le csababarcával, h most melyik, mert akkor visszamenőleg úgy válaszolok én is :D

Na de komolyra fordítva, leírtam a véleményem, többet nem tudok és nem is akarok hozzáfűzni. Hibázott, láttuk. Fog is, remélhetően eztán már minimálisan. Ha egy kapus hibázik egy kisebbet, többnyire góllal büntetik. Ha a kp-n hibáznak egy kisebbet, elvétve van belőle ilyen következmény. Ha a saját oldalon így rá vagyunk hegyeződve a kapusbakira, akkor az ellenpéldaként felhozottakét is jegyezzük be a bűnlajstromba. Nem tartom szükségesnek a más véleményen lévőket megtalálni rendszeresen, pro és kontra oldalon sem. Kb ennyi ;)
sjd
Llegenda del Barça

2012.10.21. 17:44:55

miihii írta:Na jó, nyilván minden poszton játszó játékos követett már el ilyesmi hibát, de azért ennek mennyi a valószínűsége? ;) Meg azért még mindig ott van az, h egy elenyésző esélye azért van javítani a védőknek és még azért egy kapus is hátravan. Ha a portás nyúl mellé egy picit, az kvázi gól, ha egy kp kicsit pontatlanul passzol, még vannak mögötte, akik korrigálhatnak.
Csak azt akartam bebizonyítani, hogy fatális hibák minden poszton vannak, ha nem is ilyenek, de pl. Messi 11ese, vagy Fabregas helyzetkihasználása a Chelsea ellen mind ilyen dolgok voltak.
miihii
KHAL

2012.10.21. 17:39:21

sjd írta:
miihii írta: Fabre példája is érdekes, mert egy támadóközéppályás nem tudom milyen szituban tudna akkorát hibázni, h ilyen következménnyel járna, mint ha a kapus vét.
Bár nem tkp követte el, bennem elég mély nyomot hagyott...
Na jó, nyilván minden poszton játszó játékos követett már el ilyesmi hibát, de azért ennek mennyi a valószínűsége? ;) Meg azért még mindig ott van az, h egy elenyésző esélye azért van javítani a védőknek és még azért egy kapus is hátravan. Ha a portás nyúl mellé egy picit, az kvázi gól, ha egy kp kicsit pontatlanul passzol, még vannak mögötte, akik korrigálhatnak.
sjd
Llegenda del Barça

2012.10.21. 17:27:58

Bár nem tkp követte el, bennem elég mély nyomot hagyott...
miihii
KHAL

2012.10.21. 17:16:24

csababarca írta:
visca el barca írta: casillas 2x annyit bakizik mostanában mint victor barátunk...
bocs,de ez nem több egy légből kapott hazugságnál.
Egy dolog kicsúszni pl a labdával a 16on kívülre,mint tette azt Iker tegnap,vagy olyan röhejes gólt kapni,mint Valdes tette tegnap.
Ne vegyük már egy kalap alá őket.

Én nem akarok pl önigazolást nyerni,csak unom már Valdes hülyeségeit,amik miatt rendszerint szívunk,és a másik 10 játékosnak kell güriznie pluszban miatta.
Fabregas mit kapott itt 1 hónapja? szidta mindenki mint a bokrot,mert nem játszott jól. bravó. ő nem vétett ilyen súlyos hibákat,csak nem ment neki,totál semleges volt a játéka.
És egy csak egy példa.
Nem tudom Valdes miért ekkora szent tehén itt,de erőteljesen küzd azért,hogy elveszítse ezt.
És most igen,tegnap nyertünk,mert Messi megnyerte a meccset,azért nincs visszhangja. a real ellen szintén jó volt nekünk az iksz,ezért védték sokan. Maradjon így,nyerjük meg a potyáival együtt a meccseinket, az jó lesz,homokba dugni a fejeket.
Az első részhez annyit csak, h idén valamivel több rosszat olvastam Ikerről, mint jót. Elég sokan szidták, főleg a szezon elején és én is láttam bizonytalanságokat tőle. Bár a meccseiket nem sűrűn nézem, így a véleményekre tudok támaszkodni, amik vele pozitívan elfogult emberektől származnak, így azért gondolom van alapja. Csak ennek a megítélése is érdekes, mert a hasonlatodban VV benyelt gólja szerepel ellenben Iker egyik legapróbb hibájával szemben, ami nem korrekt, ugyanis nem a tegnapi meccsekről volt szó. ÉS bizonyára ennél nagyobbakat is hibázott idén, legalábbis én már láttam olyat, pedig mondom, nem szoktam rendszeresen nézni őket. Uh lényegében az itteni hiba felturbózva, mert nem szimpi a srác, az ottani meg elbagatellizálva, mert Iker a legnagyobb...

A második szakaszhoz.
Fabre példája is érdekes, mert egy támadóközéppályás nem tudom milyen szituban tudna akkorát hibázni, h ilyen következménnyel járna, mint ha a kapus vét. Ezek kívül látom magadra vetted amit alább írtam, részben jogosan, mert neked is szólt, pont amiatt, h nem mulasztod el általában post-onként kétszer odadörgölni a másik oldalnak az igazadat és nekem ez nem szimpatikus. Mint ahogy az sem, h aki nem jön ide meccsenként habzó szájjal, az már védi és konkrétan vak és/vagy hülye.

Másrészt én is időnként beírtam a védelmében, amikor még anno egy-egy kósza hibájából vontatok le óriási következtetéseket és ment át túlzásokba a dolog. De látva, h ennek mennyire nincs értelme, mert válaszként burkoltan le vagyok hülyézve, így váltottam arra, h egy kicsit más perspektívába helyezve a jelenségeket igyekeztem írni, nem konkrétan VV mellett kiállva. Mindössze nem eltúlozva a dolgokat fejtettem ki a véleményemet, de asszem ez is tök felesleges volt, mivel nem okádtam rá, ezért védtem, ergo vak és hülye vagyok.

A lényeg, h mindenki látja, ha hibázik, más kérdés h nem futunk ide egyből és köpködjük le hosszasan, ami a vérben forgók számára vörös posztó és emiatt feltétlenül be kell oltani a másikat. Értelmét nem látom nagyon, de akinek jól esik, csinálja.

Én meg inkább nem fogok agyvérzést kapni miatta, mivel ráhatása egyikünknek sincs a kapusposztra, így marad az, h örülünk neki, h egyelőre nagyjából kompenzálni tudjuk a hibáit és reméljük, h hamarosan rendezi a sorait és visszakapja maga elé a védelmet, aztán máris sokkal beljebb vagyunk. Tehát az nem feltétlenül struccpolitika, ha nem alázzuk le minden meccs után, valamint nem tuti, h helytelenebb viselkedés ez...

Capon írta:
miihii írta:Azért öröm az ürömben, h láthatóan többeknek nagy megelégedettséget okoz az, h önigazolást kaptak, mekkora szaktekintélyek is ők, amiért észrevették a hibákat és a vérben forgó szemű véleményük igazságának tudtában csuklóból le is kell ugatni gyorsan azokat, akik egy hete, egy hónapja vagy egy éve más szemszögből merészelték megközelíteni a témát és az idióták bátorkodtak kiállni VV mellett. Nem tudom ez miért szükséges, de ha ettől áll fel, akkor nyomassátok csak.
Ez sajnos amit mondasz igaz oda vissza alapon. Ha VV következő meccsen fog egy nagyot 1 percre rá már jön a provokálás ugyan úgy, hogy most persze kussoltok, senki sem ír, most fikázzátok stb stb stb. Nem egyszer volt ez sem. Ez is ugyan úgy provokálás.
Igen, ismerem a jelenséget, olvastam már ilyet is. Viszont ez inkább a korábbi évekre volt jellemző, pont akkor, amikor egy-egy hibája után (amikor még a kettő között akár hónapok teltek el) ugyanígy ment a fejtágítás és akkoriban jobban megvolt a két párt. Egy-egy ilyen összecsapás után amikor volt egy jó meccse a srácnak, jött is a kóstolgatás. De ilyennel már egy jó ideje nem találkoztam (aztán lehet, h éppen csak nem olvastam bele a topicba olyankor), pedig azért védett is lövést ez elmúlt néhány hónapban VV :D

De amit írsz, az igaz, ez a jelenség sem szimpatikus, mert mi a francért kell a feszkó.
Capon
Llegenda del Barça

2012.10.21. 17:01:00

LG írta:
Messiaskii írta: Egyet értek ! VV teljes mértékben élvezi a csapat bizalmát és a szurkolóknak is segítenie kéne a hálóőrt, ugyanis nem elég, hogy egy rendkívül sportszerű, szimpatikus és világklasszis kapusról beszélünk, emellett még katalán is tehát van miért szeretni. Aligha hiszem, hogy van a világon még egy olyan kapus akinek nehezebb dolga lenne nála .. hiszen nézzétek meg, van hogy hosszú percekig még csak a labdát sem bírja követni, nem hogy találkozni vele, aztán a semmiből kell a bravúr ! Hát aki tapasztalt már ilyet, az tudja, hogy milyen nehéz dolog ...
Mitől lenne VV annyira szimpatikus, és sportszerű? Amikor a Reallal elmérgesedett a viszony, folytak az állandó nyilatkozat háborúk pont VV volt, aki barcás részről leginkább szította a tüzet. Az sem volt ép szimpatikus dolog, amikor a vezetőségnél cirkuszolt a magas fizetésért, ahelyett, h megbecsülné a helyzetét. Ráadásul elég csak rá nézni, nem egy szerény srácról van szó. Az ő esetében igencsak ciki, hogy hatalmas igények és beképzeltség mellé ilyen gyatra teljesítmény párosul.
Nekem nem éppen a szimpatikus és világklasszis szavak jutnak róla az eszembe. Azután a 7 milliós fizetési igényével anno meg az előtte évekig tartó kínszenvedéssel amit okozott sosem lesz már szimpatikus nagyon nagyon sok embernek. Azért sem lesz senki szimpatikus mert katalán.
A világklasszis jelző sem bemondásra működik. Csak ha abból indulok ki milyen vitákat kavar VV nálunk Barca szurkolóknál (hogy másokról ne beszéljek mert ott egyértelmű a megitélése), már nem lehet világklasszis.

Lejjebb írta valaki, hogy percekig nem kell labdába érnie aztán bumm bravúrra van szükség tőle. Azt már észre vettem, hogy VV-nek minden védése bravúr. Ha 2 méterről gyomron rúgják az is bravúr mert ott kellett lennie. Az hiszitek más kapus ilyen helyzetben a büfében vásárol vagy a nézőtéren csajozik?
miihii írta:Azért öröm az ürömben, h láthatóan többeknek nagy megelégedettséget okoz az, h önigazolást kaptak, mekkora szaktekintélyek is ők, amiért észrevették a hibákat és a vérben forgó szemű véleményük igazságának tudtában csuklóból le is kell ugatni gyorsan azokat, akik egy hete, egy hónapja vagy egy éve más szemszögből merészelték megközelíteni a témát és az idióták bátorkodtak kiállni VV mellett. Nem tudom ez miért szükséges, de ha ettől áll fel, akkor nyomassátok csak.
Ez sajnos amit mondasz igaz oda vissza alapon. Ha VV következő meccsen fog egy nagyot 1 percre rá már jön a provokálás ugyan úgy, hogy most persze kussoltok, senki sem ír, most fikázzátok stb stb stb. Nem egyszer volt ez sem. Ez is ugyan úgy provokálás.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
sjd
Llegenda del Barça

2012.10.21. 16:59:12

MichaaBee írta:
csababarca írta:Fabregas mit kapott itt 1 hónapja? szidta mindenki mint a bokrot,mert nem játszott jól. bravó. ő nem vétett ilyen súlyos hibákat,csak nem ment neki,totál semleges volt a játéka.
És ez a különbség egy támadó és egy kapus/védő között. Ha a támadó ad el 5 percenként labdákat, akkor nincs semmi, mert Messi megoldja később, viszont ha Valdés vagy egy védő hibázik, akkor egy életre leírta magát, mert gólt kapunk belőle...
Más dolog hibázni és semlegesen játszani.... Ha Valdes úgy játszana, mint Cesc egy hónapja, semmi baj nem lenne.
(Egy támadó játékában meg annyira benne van az eladott labda, mint a kapuséban a gól, nem a rossz játék bizonyítéka. Ha a támadókat is keresztre lehetne feszíteni egy eladott labda miatt, akkor meg minden gól a kapus hibája lenne)
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.10.21. 16:56:01

Igen,épp ezért fontos,hogy hátul olyan álljon,aki stabilitást tud adni a csapatnak. Valdes ezt már rég elvesztette,egyre ritkábban vonják be a játékba,nem véletlen.plusz lassan az ellenfelek is rájönnek,hogy bárhonnan tüzelhetnek,benne van a gól lehetősége.

Szerintem meg ilyet mind Valdes (mostani állapotában) bárhol találnánk,jobbat meg egy kis keresés után is. Csak itt ugyan úgy,mint a vezetőség fél az újtól. ezért lett Tito az edző,nem más pl. (amit nem bánok még,de vannak vészjósló jelek,hogy hiba volt. de az ellenkezőjére is vannak.)

Jah és még mielőtt megint jönnének a sablon szövegek, amiket begyakoroltatott Pep és Tito itt sokakkal,és ezt szajkózzátok ellenérvként,annyit mondanék,hogy én örülnék neki,ha VV észhez térne,és nem kéne ilyeneken gondolkozni,hogy talán le kéne váltani. Szívből drukkolok hogy ez sikerüljön,de idén meccsről meccsre múlja alul magát,de hátha.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
MichaaBee
Llegenda del Barça

2012.10.21. 16:34:57

csababarca írta:Fabregas mit kapott itt 1 hónapja? szidta mindenki mint a bokrot,mert nem játszott jól. bravó. ő nem vétett ilyen súlyos hibákat,csak nem ment neki,totál semleges volt a játéka.
És ez a különbség egy támadó és egy kapus/védő között. Ha a támadó ad el 5 percenként labdákat, akkor nincs semmi, mert Messi megoldja később, viszont ha Valdés vagy egy védő hibázik, akkor egy életre leírta magát, mert gólt kapunk belőle...

És lehet itt mindenkinek dobálózni, hogy Valdés nem top5 kapus és nem való ide, csak éppen nulla realitása van annak, hogy nála jobbat tudunk igazolni. Ezt meg úgy mondom, hogy ha akarnánk jobb kapust, akkor se tudnánk elhozni. Úgyhogy teljesen felesleges minden hibája után a pokolra kívánni.

@csababarca: A második bekezdés nem Neked szólt, hanem úgy általánosságban.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.10.21. 16:28:38

visca el barca írta: casillas 2x annyit bakizik mostanában mint victor barátunk...
bocs,de ez nem több egy légből kapott hazugságnál.
Egy dolog kicsúszni pl a labdával a 16on kívülre,mint tette azt Iker tegnap,vagy olyan röhejes gólt kapni,mint Valdes tette tegnap.
Ne vegyük már egy kalap alá őket.

Én nem akarok pl önigazolást nyerni,csak unom már Valdes hülyeségeit,amik miatt rendszerint szívunk,és a másik 10 játékosnak kell güriznie pluszban miatta.
Fabregas mit kapott itt 1 hónapja? szidta mindenki mint a bokrot,mert nem játszott jól. bravó. ő nem vétett ilyen súlyos hibákat,csak nem ment neki,totál semleges volt a játéka.
És egy csak egy példa.
Nem tudom Valdes miért ekkora szent tehén itt,de erőteljesen küzd azért,hogy elveszítse ezt.
És most igen,tegnap nyertünk,mert Messi megnyerte a meccset,azért nincs visszhangja. a real ellen szintén jó volt nekünk az iksz,ezért védték sokan. Maradjon így,nyerjük meg a potyáival együtt a meccseinket, az jó lesz,homokba dugni a fejeket.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.10.21. 14:06:42

Messiaskii írta:
ab1daL írta:Bezzeg amikor ... Victor Valdés még sok-sok évig az első számú kapusunk lesz, kezdjetek megbarátkozni a gondolattal! :wink: ...
Egyet értek ! VV teljes mértékben élvezi a csapat bizalmát és a szurkolóknak is segítenie kéne a hálóőrt, ugyanis nem elég, hogy egy rendkívül sportszerű, szimpatikus és világklasszis kapusról beszélünk, emellett még katalán is tehát van miért szeretni. Aligha hiszem, hogy van a világon még egy olyan kapus akinek nehezebb dolga lenne nála .. hiszen nézzétek meg, van hogy hosszú percekig még csak a labdát sem bírja követni, nem hogy találkozni vele, aztán a semmiből kell a bravúr ! Hát aki tapasztalt már ilyet, az tudja, hogy milyen nehéz dolog ...
Mitől lenne VV annyira szimpatikus, és sportszerű? Amikor a Reallal elmérgesedett a viszony, folytak az állandó nyilatkozat háborúk pont VV volt, aki barcás részről leginkább szította a tüzet. Az sem volt ép szimpatikus dolog, amikor a vezetőségnél cirkuszolt a magas fizetésért, ahelyett, h megbecsülné a helyzetét. Ráadásul elég csak rá nézni, nem egy szerény srácról van szó. Az ő esetében igencsak ciki, hogy hatalmas igények és beképzeltség mellé ilyen gyatra teljesítmény párosul.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.10.21. 13:09:26

Mikaos írta: 3. Harmadik elvárás a váratlan helyzetekhez való alkalmazkodás, amihez intelligencia kell. Itt viszont szintén csődöt mond Victor barátunk. Oké, a kapust nem az intelligenciájáért szokták szeretni, de összehasonlítva mondjuk Casillas-szal vagy Van Der Sar-ral...hát mit mondjak...jól látható a különbség.
casillas 2x annyit bakizik mostanában mint victor barátunk...

amugy szerintem ebben elég jó valdes, többnyire jön, tarol, az ötös belül...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Mikaos
Director del Fútbol

2012.10.21. 12:57:10

Eleinte nagyon nem csíptem a fazont a rengeteg hibája miatt.
Később megbarátkoztam vele, mert volt egy elég jó időszaka (1-2 év), amikor kulcsfontosságú védésekkel vétette észre magát.
Mostanában meg azt vettem észre, hogy én is keresem a kifogásokat, hogyan védhetném meg a teljesítményét...de az már régen rossz, ha lassan a negatívok túlsúlyban lesznek.

1. Egy Barca-kapustól alap elvárás, hogy pontosan tudjon passzolni. Sajnos Valdes nem elég jó ebben. Tegnap is miket művelt? Legalább 3-szor adhatta volna Adriano-nak a labdát, de mindháromszor kivágta a pályáról, vagy csínybe adta. Szerintem ez egy nagyon lényeges negatívum. Azt értékelem, hogy a legtöbb esetben a passzt keresi (mert ez lett megmondva neki!!!), de borzasztó pontatlan az esetek többségében.
2. A másik elvárásom egy kapussal szemben (általánosságban véve): legyen az 5 méteres terület ura! Érjen oda! Taroljon le mindent! Ne fejelgessenek már a kapunkra 3 méterről! Itt is negatív pontot adnék neki.
3. Harmadik elvárás a váratlan helyzetekhez való alkalmazkodás, amihez intelligencia kell. Itt viszont szintén csődöt mond Victor barátunk. Oké, a kapust nem az intelligenciájáért szokták szeretni, de összehasonlítva mondjuk Casillas-szal vagy Van Der Sar-ral...hát mit mondjak...jól látható a különbség.
4. Negyedik elvárás, hogy jó legyen 1 vs 1 szituációkban. Elérkeztünk az első (és talán egyetlen?) pozitívumhoz, amiben ő tényleg világklasszis szintet nyújt. Igen, ez jó párszor megmentett minket. De itt felmerül bennem a kérdés: vajon, ha az első három elvárásnak megfelelne, szükség lenne-e arra, hogy a negyedik pontban kiemelkedőt nyújtson? Nem arról van-e szó, hogy az első három pont hiányosságait bravúroskodással kell kijavítania állandóan?
Lezárt