2012.09.23. 10:16:49
Tegnap nem volt rossz, mármint az előzőekhez képest, de összességében még mindig nagyon halovány. Egyszerűen keveset vállal, látszik rajta, hogy az önbizalmával valami nagyon nincs rendben. Tegnap is volt olyan szituáció, amikor meghúzhatta volna, vagy rá is lőhette volna, ehelyett oda pöcköli a fél méterre álló Messihez. Pedig tényleg mindennek klappolnia kellene. Otthon van, a szeretett csapatába játszik, s mégis olyan, mintha teljesen lebutult volna.
De, amúgy ez nem csak nála figyelhető meg. Az igazolt támadó felfogású játékosok egyike sem tudta azt hozni, amit előzetesen elvártam volna tőle. Ibrahimovic, Villa, Sanchez, mind több volt bennük. Persze oké, hogy itt nem ők az első számú játékosai a csapatnak, az is rendben van, hogy Messi miatt mindenkinek jobban ki kell vennie a részét a piszkos munkából, de ezzel talán kicsit le is eresztenek. Nem mondom, hogy így van, lehet, hogy csak az én agyszüleményém, de lehet, hogy benne van az is, hogy nem Tőle várják a gólokat a gólpasszokat(az Ágyúsoknál ez így volt), ezért kicsit tudat alatt leereszt. Mondom lehet, hogy abszolút nincs így, de az megfigyelhető, hogy azok a csatárok/támadó felfogású játékosok, akiket igazolunk rendre valamilyen szinten betliznek, s szerintem ennek nem csak az az oka, hogy többet kell védekezniük, kevesebb szabad kezet kapnak.
Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a sorsa. Soha nem volt a kedvencem, a leigazolását sem támogattam, akkor is és ma is úgy gondolom, hogy a fiatalok is megtudták volna oldani Cesc feladatát és abból a pénzből lehetett volna hátulra valakit hozni. De, ha már itt van, akkor természetesen azt szeretném, hogy minél jobban menjek a játék, ezzel segítve a csapatot is.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.