Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ami a helyzetét illeti én megértem...csak az a baj hogy ezzel nem vagyunk kisegítve! szerintem a hiba ott van, hogy nincs vagy nem úgy kezelik a Barca másik kapusát akinek a beállítása nem valami szentségtörés!!! hanem normális, ha szükség van rá. azzaln sem értek egyet(nagyon nem!!) hogy rendre elhangzik néhány ember sorozatos rossz játéka után, hogy a bizalom töretlen...,stb. ez nem veszi le róla a nyomást, ha csak nem elvakult saját magát illetően. egy egészséges rotáció állítaná leginkább helyre(becsvágy!) lelkileg.Alexander Mahone írta:Én idáig nagyon védtem, de tegnap végleg meguntam. Nemcsak azt várom el a Barca kapusától, hogy ne bakizzon,hanem igenis mutasson be sok bravúrt. Ő nemcsak, hogy nem bravúrozik, de még potyázik is. Üljön le pár meccsre a padra, aztán ha azután se tud formába kerülni akkor igazoljanak új kapust. Ha 50 millióba kerül, akkor annyiért. Nem érdekel.
Egyet értek ! VV teljes mértékben élvezi a csapat bizalmát és a szurkolóknak is segítenie kéne a hálóőrt, ugyanis nem elég, hogy egy rendkívül sportszerű, szimpatikus és világklasszis kapusról beszélünk, emellett még katalán is tehát van miért szeretni. Aligha hiszem, hogy van a világon még egy olyan kapus akinek nehezebb dolga lenne nála .. hiszen nézzétek meg, van hogy hosszú percekig még csak a labdát sem bírja követni, nem hogy találkozni vele, aztán a semmiből kell a bravúr ! Hát aki tapasztalt már ilyet, az tudja, hogy milyen nehéz dolog ...ab1daL írta:Bezzeg amikor ... Victor Valdés még sok-sok évig az első számú kapusunk lesz, kezdjetek megbarátkozni a gondolattal!...
Erre tekintettel, akkor évekig nézni kell az idióta megmozdulásait?ab1daL írta:Bezzeg amikor a Chelsea ellen 09-ben többször megmentette a csapatot, akkor nem jöttek a károgók, akik szerintem direkt örülnek is a hibáinak, mert így tudják verni a mellüket, hogy na ugye hogy megmondtam. Csak az a szomorú hírem van ezeknek az embereknek, hogy Victor Valdés még sok-sok évig az első számú kapusunk lesz, kezdjetek megbarátkozni a gondolattal!
Bocs,de ennél nagyobbakat nem nagyon tudna.visca el barca írta:komolyan pintot akarod nézni? a legnagyobb lepkekirály a földön...csababarca írta:De írtam a bajnoki topicban,hogy le kéne ültetni,lehet jót tenne neki.
Ez az alap megoldás.
Mondjuk már az is régen rossz, ha a cserekapusunkban is ennyire bízunk..... Ez a másik ok, amiért igazolni kellene valakit.visca el barca írta:komolyan pintot akarod nézni? a legnagyobb lepkekirály a földön...csababarca írta:De írtam a bajnoki topicban,hogy le kéne ültetni,lehet jót tenne neki.
Ez az alap megoldás.
komolyan pintot akarod nézni? a legnagyobb lepkekirály a földön...csababarca írta:De írtam a bajnoki topicban,hogy le kéne ültetni,lehet jót tenne neki.
Ez az alap megoldás.
Agyműtét nem rossz.Deus írta:Agyműtét? Amúgy meg érdekelne a másik is, írd meg privin léccicsababarca írta:A másik radikálisabb,és sose fog megvalósulni,úgyhogy le sem írom.
de hiába agyalunk mi, ha a vezetőség nem hajlandó észrevenni a dolgokat, pont ezért frusztrált már mindenki, ezért írnak sokan radikálisabban.Bob_Marley írta:Megoldáson kellene agyalni.
Agyműtét? Amúgy meg érdekelne a másik is, írd meg privin léccicsababarca írta:A másik radikálisabb,és sose fog megvalósulni,úgyhogy le sem írom.
Dettó, én is ugyanezt állítom.Pavel írta:Nézve a visszajátszást, én két gólt neki adok.
Én agyalok rajta,csak nem én döntök.Bob_Marley írta:Megoldáson kellene agyalni
nem, a vad az h a szent és sérthetetlen, meg "milyen jó lábbal", és még 10 évig néznünk kell mert esélytelen h a nyakára hoznak valakit.lui1698 írta:Az, hogy mostanra szinte stabilan hozza a 1 potya/meccs átlagot, nekem kicsit vad már.
Ne haragudj, de szerintem az sem egy jó irányvonal, hogy minden héten "habzó szájjal" jössz hogy szánalmas ez az ember.S igen sajnos ezidáig már az évben is rengeteget hibázott, a kritikát is meg kell említeni ezzel nincs baj, de kicsit úgy érzem, hogy már "várod" Valdes hibáját, hogy elküldhesd.csababarca írta:Én megint azt várom,hogy jöjjenek a VV-fanok,és magyarázzák meg,hogy miért nem Valdes gólja volt. Vajon most is ez volt e dolga,ezt várják tőle?
Szánalmas ez az ember.