Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
azthittem a védelmünknek már nincs lejjebb, de tévedtem.... elől túl lassuak vagyunk, Pedro szinte semmit nem vállal, Sanchez futkos mint szokott, de minek?! Messi nagyon hátul van, a támadójátékunkból hiányzik a lendület. Alba és Adrianó sokat vállal, de Pedro és Adriano nagyon nem érti egymást...
a másodikra remélem húz valamit Tito mertez így gyengus!
Xavi001 írta:XD Valdes , hogy lehet valaki ilyen béna ? Alba se volt épp meggyőző.
Azért mindent ne kenjünk már Valdesre... Ebbe max belefejelhetett volna, mert egy közvetett szabadrúgás az ötösről (ha azon belül van hazaadás, akkor azt hiszem az ötösről végzik el??) sem jött volna jól.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Elképesztő ez a fiú! Eddig kitartottam amellett, hogy Iniestának kell kapnia az Aranylabdát, de Messi egyszerűen hihetetlen, hogy mit művel megint. Elképesztő.. Zseniális. Ennyi.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Pedri a 2025/26-os szezonban 14 bajnokin 5 gólpasszt adott, az elmúlt szezont ugyanennyivel zárta (37 meccs), amely egyben pályafutása legjobb mutatója is volt ebből a szempontból. ✨ pic.twitter.com/OJVTvoxWSy
️ Raphinha: "Voltak pillanatok, amikor fel akartam adni. Az elején, amikor az ajtók folyamatosan bezárultak előttem, amikor a próbatételek nem mentek jól, amikor úgy éreztem, hogy a dolgok nem haladnak előre.” pic.twitter.com/ON7T3Ycdzw
️ Raphinha: "Az Aranylabda? Igen, csalódás volt számomra. Amikor mindent beleadsz, nap mint nap dolgozol, és úgy érzed, fantasztikus szezont zártál, normális, hogy a legjobbak között akarsz lenni. Az 5. hely természetesen megtisztelő, de én többet vártam." pic.twitter.com/OOhNSO5ha3