Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
shutterisland írta:kiráz a hideg, ha belegondolok, hogy ez a korszakos barcelona egy jó formában védő van der sar, casillas vagy buffon szintű kapussal effektíve szinte verhetetlen lenne, lett volna.
Engem meg attól ráz ki a hideg, ha belegondolok, hogy ez a korszakos BARCELONA ezzel a Victor Valdes szintű kapussal lett effektíve szinte verhetetlen és átélhet(t)emshutterisland írta:...de az utóbbi években szerintem abszolút nem kirívó...
kiráz a hideg, ha belegondolok, hogy ez a korszakos barcelona egy jó formában védő van der sar, casillas vagy buffon szintű kapussal effektíve szinte verhetetlen lenne, lett volna.
A saját hibája alól egyáltalán nem akarom felmenteni, az az ő sara.csababarca írta:azok is,de más hülyeségével sosem korrekt dolog takarózni. de szerintem az szk után mindenki megrótta Piquét és Maschot is a két gól miatt.miihii írta:Ennyi erővel ugyanennyire saras Masch és Piqué is, mert az ő hatalmas bakijuk is egy-egy gólt eredményezett.
de mondom,ez nagyon nem menti fel Valdest a tettei alól.
de igen,megbeszéltük ki mit gondol erről, nem kell tovább ragozni.
azok is,de más hülyeségével sosem korrekt dolog takarózni. de szerintem az szk után mindenki megrótta Piquét és Maschot is a két gól miatt.miihii írta:Ennyi erővel ugyanennyire saras Masch és Piqué is, mert az ő hatalmas bakijuk is egy-egy gólt eredményezett.
Ahogy gondolod. Nekem azért mindenesetre ez már erős túlzás volt, pedig a korábbiakban sokan sokféleképpen kifejtették mekkora hiba volt szerintük. De azért az, h rögtön kézenfekvő, h VV miatt nem 4:1 lett, az merész.kristop írta:...
arra gondoltam, hogy teljesen a miénk volt a meccs, iniesta brillírozott, percenként alakítottunk ki nagy helyzeteket, a real csak futkározott megalázva, hitehagyottan. a gól előtt pont messi hagyott ki egy olyan helyzetet, amit bármikor máskor belőne. semmi, de semmi jel nem volt arra, hogy itt szépíteni tudnak és akarnak. erre jött a hibája, és ahelyett, hogy ténylegesen gólokkal is megaláztuk volna őket, nem csak busquets testcseleivel, egy gólra olvadt az előnyünk a lehetséges kettő, három helyett és az utolsó percekben megjött a kedve a madridnak beszorítani minket a DÖNTETLENÉRT. (érted, a döntetlenért, egy olyan meccsen, ahol többgólos győzelemmel kellett volna levonulnunk)miihii írta:A legutolsó postban kristop írja, h ha nincs az a hiba, akkor örömmel adják át a 4:1-es első meccs után a kupát... Azért akkora mentés csak nem lett volna az, h nem elég, h nem 3:2 az állás, de még egy gólt be is írtak volna nekünk bónuszként, ha nem adja el a lasztit VV
kösz daffy,végre valaki.daffy írta:szép dolog a múlt,de kitörölhetik vele
szép dolog a múlt,de kitörölhetik veleAlexander Mahone írta:Főleg hogy egy-két BL címünkbe elég vastagon benne volt. Arsenal ellen szerintem a meccs embere volt, pedig az még nagyon a potyázós időszakába volt.Brian 20 írta:1. maradni fog, nem küldik el.
2. majdnem 10 éve van a kapuba. Nyertünk pár címet, csak nem lehet annyira rossz szinte végig ő védet.
3 ez idő alatt nem volt aki kiszorítsa
4 Ronaldo rúgott már pár gólt a ligába. Lehet elég jól el tudja találni a labdát.
5 Cech a Chelsea kapusára is mondták, hogy klassz na ma már ő se az mégis ottvan még.
MARADNI FOG, IDŐPAZARLÁS EZZEL FOGLALKOZNI
Cechet nem írnám le. Többek közt ő az, aki miatt májusba nem kellett Müncehnbe utaznunk.
Főleg hogy egy-két BL címünkbe elég vastagon benne volt. Arsenal ellen szerintem a meccs embere volt, pedig az még nagyon a potyázós időszakába volt.Brian 20 írta:1. maradni fog, nem küldik el.
2. majdnem 10 éve van a kapuba. Nyertünk pár címet, csak nem lehet annyira rossz szinte végig ő védet.
3 ez idő alatt nem volt aki kiszorítsa
4 Ronaldo rúgott már pár gólt a ligába. Lehet elég jól el tudja találni a labdát.
5 Cech a Chelsea kapusára is mondták, hogy klassz na ma már ő se az mégis ottvan még.
MARADNI FOG, IDŐPAZARLÁS EZZEL FOGLALKOZNI
a kahn dolog nem vitás,viszont valdest aligha fogják kahni szintre helyezni a visszavonulását követően.számomra egy játékos értékét az mutatja meg,amikor a visszavonulása után meg kell nevezni az aktív játékosi korából 3,a posztján szereplő klasszis focistát,akkor vajon ott lesz-e a nevezettek között.nekem valdes gyaníthatóan nem lesz ott. ez az én szubjektív véleményem,mellyel nem kell egyetérteniherlius írta:Ha az utóbbi évtizedek legnagyobb kapusikonját kellene megneveznem, akkor nekem kapásból Kahn neve ugrik be. Számomra rettentően antipatikus figura volt, de hihetetlen erőt és tartást sugárzott a mindenkori csapatai felé. Nem mellékesen pedig egészen elképesztő védései voltak, rengeteg nagy eredményt köszönhetnek neki a társai. Mégis ennyi év elteltével egyetlen egy nagy védését sem tudnám felidézni most magamban, viszont egy fontos momentum azonnal bevillan róla: a 2002-es VB-döntőn bekapott potyája. Óriási hiba volt, gyaníthatóan azon a bakin el is úszott a VB-címe, mégis a mai napig legenda és a legnagyobbak között tartják majd számon évtizedek múlva is. A hibája ellenére senki nem vonta kétségbe a képességeit...
Csak az nem hibázik, aki nem is csinál semmit. Valdes hibái is néha teljesen érthetetlenek, viszont a bravúrjai is sokszor a felfoghatatlan kategóriába sorolhatók. Ezekről viszont a nehezebb időkben hajlamosak vagyunk megfeledkezni. Én nem hiszem, hogy rosszabb képességű kapus lett a nyári vakáció alatt, viszont bármelyik kapus teljesítményét megviselné, ha folyamatosan tartalék védősor mögött kell játszania, ráadásul láthatóan Tito némileg módosított is a csapat játékrendszerén, amely még helyenként kiforratlannak tűnik. Ilyen körülmények között szvsz eddig hatalmas teljesítmény, hogy egyáltalán így áll a csapat a Ligában és a BL-ben is.
Végre egy reális meglátás!miihii írta:...