ferninho írta:rendkívül értelmes dolog Cicafiúzni, meg Bagoly Özilezni, Denevér Mariázni
nem lehet, hogy inkább ez volt baja daffynak, de minimum ez is?...
de ha neked ez a szint és szerinted ez egy értelmes megnyílvánulás tőled, amire büszke is vagy, akkor egészségedre.
bezony,az eltérő vélemény egy dolog és gyakran előfordul,de ha az gyerekes viselkedéssel párosul,ami már-már nevetségesen undorítóba hajlik,akkor azzal abszolút nem tudok egyetérteni és úgy érzem,a lenti hozzászólás minden tekintetben eleget tesz ennek. le tudom írni úgy is a véleményem,hogy az a vitaalap legyen,meg úgy is,hogy mindenki kakival dobáljon miatta. ha egy olyat én írtam volna,mint nem barcás,akkor csúnya világ lenne
És én vagyok szánalmas.
igen,mert ezt te írtad. szerinted a madridista viselkedés(ami elég általánosító) nem volt az? dehogynem,hisz most írtad. mások hülyesége feljogosít arra,hogy a szintükre lépj?
Hát, Roncika eléggé beképzelt, ez tény.
A tizit én csak egyszer láttam, a Barca meccs után, gyorsban mutatták, de elsőre azt láttam, hogy eléggé szánalmas esés volt. Nagyjából két ilyen haslás volt a Clasicon is, azok nem értek tizit nekünk.
De hát ez van, a Realnak ezeket befújják.
Roncika ismét eredményes volt - ismét tiziből.
Messi tegnap hármat vágott - egyet sem tiziből.
mit ad isten,falcao épp úgy áll,mint cr. furcsa,hogy senki sem szidja a tizik miatt.