A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026
Semmiből fejlesztésekkelAbszolút megsüvegelendő amit végrehajtottak, a "semmiből" fejlesztésekkel, komoly fejlesztési csapatépítéssel eljutottak a csúcsra, az hogy a "trükközésekbe" bele lehet kötni vagy nem, a szabályig ellehet menni, s eddig nem büntették őket, mert ordenáré kihágásuk nem volt.
Alonso 10x jobb pilóta.
Ez meg hlyeség az égvilágon semmi alapja nincs nem hiszem hogy lenne szignifikáns különbség kettőjük között.főleg Alonso helyett,nonszensz,össze sem hasonlítható tudásra a két pilóta...
Antipatikus-unszimpatikus témához: nálunk falun ez járja Szabolcsban. Nem sűrűn hallottam azt, hogy antipatikus, így ezt szoktam megBob_Marley írta:Ezt a témát majd ozsi lerendeziTőlem a jó Isten is mehet a Ferrarihoz, akkor is ugyanaz a mentalitású csapat marad mint amilyen eddig is volt.
De az viszont érdekelne, hogy Mihu miért tartod a RB-t unszimpatikusnak (ami antipatikus de mindegy)
Abszolút megsüvegelendő amit végrehajtottak, a "semmiből" fejlesztésekkel, komoly fejlesztési csapatépítéssel eljutottak a csúcsra, az hogy a "trükközésekbe" bele lehet kötni vagy nem, a szabályig ellehet menni, s eddig nem büntették őket, mert ordenáré kihágásuk nem volt.

Bár Schumi alatt Ferrari szurkoló vált belőlem, miután elment, akkor is az olaszokért szorítottam, de ha meghúznák ezt a lépést, örök életre elásnák magukat nálam. Unszimpatikus pilóta, unszimpatikus csapatban. Tökéletes párosítás. Jó helyen van ő ott. Nem lenne jó neki se, ha egy olyan csapatban találná magát, ahol nem kezelik úgy, mint egy szent tehenet. Ahol a csapattárshoz is odamennek egy kiesés után vígasztalni. A RB-nál minden adott. Elkényeztetik, éreztetik vele, hogy csak ő létezik a csapaton belül, mindent megkap, amire csak vágyik. Miért váltana...REMY írta:
le is hánynám a monitort..... Maradjon csak Vettelke az energia üdítős dobozban. Alonso 10x jobb pilóta.
Rosberget kéne hozni Alonso mellé és tökéletes is lenne a csapat.

le is hánynám a monitort..... Maradjon csak Vettelke az energia üdítős dobozban. Alonso 10x jobb pilóta.Mihu írta:
2: Alonso megy, és jön Vettel.
![]()
![]()

De ez Alonsora is igaz lenne. Bár ő már megtudta, milyen versenyezni kell, odébb is állt gyorsan egy év után, szóval valószinűleg ő sem örülne egy erős csapattársnak.Fernando írta:Nagyon remélem, hogy ez nem vetíti előre a 2014-es Alonso-Vettel párost. Nagyon nem kéne oda a német. Bár legalább megtudná milyen mikor versenyezni kellS.Agüero írta:Felipe Massa aláírta a Ferrarihoz még egy évre!
Remélem tudja azt a szintet hozni, amit ez előző futamokon mutat, és akkor elégedett leszek.

Nagyon remélem, hogy ez nem vetíti előre a 2014-es Alonso-Vettel párost. Nagyon nem kéne oda a német. Bár legalább megtudná milyen mikor versenyezni kellS.Agüero írta:Felipe Massa aláírta a Ferrarihoz még egy évre!
Remélem tudja azt a szintet hozni, amit ez előző futamokon mutat, és akkor elégedett leszek.
Palikot én imádtam. Ő KOMMENTÁTOR volt !!!! Mondott hülyeségeket, de színt tudott vinni egy unalmas versenybe is. Hatalmas arc volt.18Barca99 írta:Kicsit off srácok az előzőhöz képest. De Palik retroztam most az utóbbi pár napba. Ez a kedvencem, és imádom ahogy kiabál őrjöng, annyira hiányzik ez a mai F1-ből, simán vannak ilyen helyzetek de ezek az unalmas kommentátorok amik vannak csak elalszik az ember.. :S
http://www.youtube.com/watch?v=kr0SUN6m ... re=related
Hát meg 3-4 pályát leszámítva ( Silverstone, Monaco stb ) Vettel simán megveri, de ezek után meg sír, hogy csak a csapat miatt van Vettel előrébb.barca99 írta:Elég savanyú képett vágott ma is. De haragudhat valakire? Mármint idén volt olyan, amit Vettel megkapott, ő meg nem? Vagy van annál nagyobb hátrányban, mint általában a második számú pilóták? Mert ha nem, akkor máshol sem lenne előrébb, sőt.Tocy írta:Gondolom Webber mennyire örül az ilyeneknek...a csapattársa megint vb-esélyes, ő megint sehol...
Elég savanyú képett vágott ma is. De haragudhat valakire? Mármint idén volt olyan, amit Vettel megkapott, ő meg nem? Vagy van annál nagyobb hátrányban, mint általában a második számú pilóták? Mert ha nem, akkor máshol sem lenne előrébb, sőt.Tocy írta:Gondolom Webber mennyire örül az ilyeneknek...a csapattársa megint vb-esélyes, ő megint sehol...
Két méteres volt kb, beszorult a jobb első,és hátsó közé, elég vastag cucc volt, csúszkált is rendesen, ha még van fél kör, 11. is lett volna.miihii írta:Sajna bealudtam menet közben, így lemaradtam a végkifejletről. Viszont meglepődve látom, h Hami csak a 10. ?Asszem az 5. helyen ment, amikor lecsatlakoztam a futamról. Hogy a viharba tudott így visszaesni később? Meg ez a műfüves téma micsoda? ENNYIT találtam róla, de ebből nem derül ki h kerül oda
Gondolom egy keveset ez is befolyásolt az aerodinamikán, de pozíciókba is került?