Én az elmúlt napokig nem tudtam, hogy az edit-ben pontosan miket is lehet csinálni, mert nem nagyon foglalkoztam vele, de amióta felhívta itt valaki rá a figyelmemet megnéztem, és tegnap este rájöttem mit kell tennem!!!
A játékot eddig is iszonyatosan élveztem, de mostantól...
Szóval! Azt csináltam, hogy fogtam a Barcát, és az editben egy kicsit kipofoztam a keretet, ugyanis lehet szabadon ide-oda rakni ott a játékosokat (egyébként ez nagy ötlet!). Átraktam a nem kívánatos emberkéket más, általában a régi csapataikhoz (pl.: Larsson, Ezquerro, Maxi Lopez, Riera, Oleuger, Belletti...), és hoztam helyettük egy-két fickót, a teljesség igénye nélkül: Nesta, Sorin, Gallas, Ballack, Totti, Káká, Saviola...

Plussz azon megmaradt 1-2 játékosaimnak, akiknek szerintem irreálisan elcseszték a tulajdonságait, pl.: Messi (nagyon lassú, és nem jó egyáltalán a játékban alapból) egy kicsit felturbóztam a teljesítményét, természetesen csak és kizárólag 2-3 ponttal itt-ott, szóval csak a realitás mezején maradva!
No ezzel a (nem túl rossz) kerettel mentem neki most egy mester ligának, de nem akármilyennek! Ha már ott is abszolút szabad kezem volt, akkor a következőt csináltam: Európa legnagyobb klubjait sűrítettem be egy csoportba a Barcán kívül persze, szintén a teljesség igénye nélkül: Chelsea, ManU, Milan, Juve, Bayern, Lyon... a feljutókhoz is csak nagy csapatokat tettem, mindezt persze a legerősebb fokozaton nyomom, úgyhogy ez most egy igazán-igazán kő-kemény bajnokság lesz, és tulajdonképpen a csoporton belüli kupa lesz az igazi BL!!!

A többi csoportba szépen elosztottam a többi európai nagy bajnokságok úgymond erős középcsapatait.
Nos a tegnap esti mérlegem: Juve-Barca 0:5, Barca-Deportivo 2:1, Lyon-Barca 0:2. Ismétlem legerősebb fokozaton...

És nem sima meccsek! Nagyon élvezem...