Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
daffy írta:s hogy hozzák le? van vmi baromi nagy hatótávú távirányítós ernyője?
és hogy hozzák le? van vmi baromi nagy hatótávú távirányítós ernyője?kurdt írta:Mission control remotely detach the balloon from the capsule; both descend to Earth to be recovereddaffy írta:a kapszulával mi lesz,miután kiszállt belőle?
Tehát elvileg megmarad. Nyilván ki lesz majd állítva valahol...
Mission control remotely detach the balloon from the capsule; both descend to Earth to be recovereddaffy írta:a kapszulával mi lesz,miután kiszállt belőle?
nézem,de benő a körmöm,mire eléri a 36 km-tvisca el barca írta:felix baumgartner utnak indult
digi2, redbullstratos.com.
reméljük szerencsésen földet ért.
Nu igy értettem.. http://kepfeltoltes.hu/121013/fdsfd_www ... es.hu_.jpgsjd írta:Na ezt már tényleg nem értem. Sötét, de világít?Ronal.10 írta: Itthoni monitort 16:9 es beállitottam 800*600asra... filemt elinditottam... és 16:9 re tettema filemt akkor nem csipi le hanem összerakja.... de hát persze iylenkor sötét de világit a monitor teteje alja.. aza kérdés h projektor ilyenkor ad e ott ki fényt .. de ha projektort is beállitom 16:9 re akkor enm adhat ott k ifényt![]()
Pont arról beszélek, hogy ahogy a monitoron is lesz fent-lent egy-egy fekete sáv, ugyanúgy lesz a projektornál is.
Na ezt már tényleg nem értem. Sötét, de világít?Ronal.10 írta: Itthoni monitort 16:9 es beállitottam 800*600asra... filemt elinditottam... és 16:9 re tettema filemt akkor nem csipi le hanem összerakja.... de hát persze iylenkor sötét de világit a monitor teteje alja.. aza kérdés h projektor ilyenkor ad e ott ki fényt .. de ha projektort is beállitom 16:9 re akkor enm adhat ott k ifényt
De ha a filmet beállitom 16:9re és a projektort is..akkor nem csipi le a tetejét... vagy igen?sjd írta:Pontosan. Adott felbontásban ugye a kép szélesebb nem lesz, csak az oldalak aránya változik. Ez pedig azt jelenti, hogy a tetejéből és az aljából is le lesz csípve valamennyi. Mondjuk egy 1366x768ban ilyen problémád nem lenne.Ronal.10 írta:De ilyenkor látszik vmi fehérség vagy vmi a 4:3 ból..szal a 16:9 alja teteje nem ad ki fényt?
És éppen ezért szvsz tökmindegy, hogy egy 16:9es képarányú valamit milyen képaránnyal nézel.
Pontosan. Adott felbontásban ugye a kép szélesebb nem lesz, csak az oldalak aránya változik. Ez pedig azt jelenti, hogy a tetejéből és az aljából is le lesz csípve valamennyi. Mondjuk egy 1366x768ban ilyen problémád nem lenne.Ronal.10 írta:De ilyenkor látszik vmi fehérség vagy vmi a 4:3 ból..szal a 16:9 alja teteje nem ad ki fényt?
Az én értelmezésemben ha valami kiegyensúlyozottabb mint az előző (ami 7,5et kapott) akkor abból következik hogy ez jobb lesz, de még erre azt mondom okémessideco írta:SOAD - Mezmerize
Ez sokkal kiegyensúlyozottabb, mint az előző (Toxicity). Főleg a hollywoodi számok jöttek be,az első 3-4. Annyira nem fogott meg az egész együttes, bocsi.
De nem bánom, hogy meghallgathattam, bővült az ismeretem zenei téren
5.5/10
Itt meg negatív jelzők, s 9esmessideco írta:A fiatalkorú
Kevin Spaceyt bírom, Goslingot is valamennyire, de ez nem fogott meg. Unalmas volt számomra a film és vontatott.
Goslingnak én szerintem nem volt nehéz ez az alakítás, hiszen kellett bután és szomorúan néznie egyszerre![]()
Valamennyire átjött a film üzenete, de sajnos vagy nem sajnos, én már túl léptem ezt a kort és növekedési szakaszt, úgyhogy Leland problémái számomra már nem aktuálisak.
Értékelni most nehéz, de sajnos kötelező:
9/10
visca el barca írta:soadroli,
most olvasom a kulturaban h a rendorsegen voltal... ejnye-bejnye... csak nem a dark passenger éledt fel benned?
Ma én is beszereztem, szintén megvolt az előszó, ami alapján több mint érdekes lesz maga a könyv is.lui1698 írta:Az előszóig jutottam csak, még ezután akarok nekiugrani, de amit ígér az eléggé jónak hangzik.
Gyakorlatilag a Pep-érát élhetjük át újra csak a csapattagok, edzők ill. stábtagok szemszögéből.
Érdekes még, hogy kapott pár oldalt az NSO 3 tagja _benito, Garcia bőrmester és heinrich.
Jó lesz ez nyah...