albicelesteX írta:Nem a műsort kifogásolom,hanem azokat akik benne vannak.Tulajdonképpen a 12-es mezőnyből 2-3 átlag feletti van egy pár átlagos a többi pedig kritikán aluli.Ne haragudj de ez a PJZ ez mi lenne???Ez nem tehetség ezt bárki megcsinálja Te is én is meg még sokan mások.És ha ezek ebből majd jól fognak élni...hát asszem akkor felköpök és aláállok.Legyenek tehetség kutató,de akkor tényleg tehetségeket keressünk,támogassunk.
Értem, hogy Neked még ez újdonság, de azért már tényleg sok, hogy ezen már a huszadik ember háborodik fel. Borzalmasan közhelyes már, hogy huszadszorra is leírja valaki, hogy milyen bénák kerülnek be, és hogy igazából nem is az énekhang számít. Igen, ez van, ne legyenek senkinek illúziói, hogy ténylegesen tehetségkutatás folyik (illetve abból a szempontból igen, hogy a képernyőn látható emberek szinte kivétel nélkül direct castinggal kerülnek be), mert nem is, egy realityt csinálnak, ami ráadsául 50%ban reklám. Nem kell nézni, én nem is teszem. Voice-szal kapcsolatban sincsenek nagy reményeim, de az talán élvezhetőbb lesz.