shutterisland írta:egy szó mint száz, szerintem ne legyen senki csalódott, ez a döntetlen jelenleg inkább nekünk kedvező!
Egyetértek. Őszintén szólva nem igazán értettem a Madrid taktikáját Zselé második gólja után, beálltak védekezni, Mr. Úri Klub Vagyunk Mourinho behozta Essient Mariska helyett, mintha olyan jó lenne nekik az az iksz... Annyi baj legyen, maradt a nyolc pont előny, ami biztató.
Nyilván nekünk is lesznek még botlásaink, de azzal nyerhetjük meg a bajnokságot, ha minél kevesebb pontot hullajtunk el a kiscsapatok ellen, főleg idegenben. És ha a küzdés olyan eredményes lesz, mint eddig (Osasuna, Sevilla), akkor ezzel nem lehet gond. (Pláne, ha a bírók is normalizálódnak. (Mondjuk mostanában pont nem lehet szavunk rájuk.))
Aztán a tavaszi Clásicón cél a győzelem. Remélhetőleg addigra védelmünk is lesz.
Benne volt a győzelem (Montoya kapufájánál azt hittem, megőrülök), de tényleg igazságos a döntetlen, végül is Benzin is lőtt egy kapufát.
Montoya számomra meglepően jól játszott ahhoz képest, hogy jó ideje mellőzte Tito, ráadásul bemelegítés nélkül szállt be (apropó, jobbulást, Dani...). Jordinho, Busquets és Messi a top 3 nálam.
Subinhónak igaza van, ez a Xavi-Cesc-Ini triumvirátus együtt tényleg nem valami mesés. Cescet talán előbb le kellett volna hozni, bár nem biztos, hogy ez változtatott volna a végkimenetelen.
Összességében mindkét csapatot gyengének éreztem, főleg minket, de öröm az ürömben, hogy mi jöttünk ki a dologból jobban (8 pont.)
A meccs pillanata egyértelműen ez volt:
http://www.youtube.com/watch?v=AaKSNNcT-ow. Dios Messi.