Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Yookérdés,főleg h ilyet nemis találok a BeállításokbanTaibi írta:Firefox-Eszközök-Beállítások-Webes szolgáltatások-szoftvertelepítés engedélyezése a webhelynekRaulito írta:Nah megpróbáltam énis leszedni ezt..de vmiér nemengedi..nemtudja vki,mit kell ilyenkor csinálni?
Ez ki van pipálva?
Firefox-Eszközök-Beállítások-Webes szolgáltatások-szoftvertelepítés engedélyezése a webhelynekRaulito írta:Nah megpróbáltam énis leszedni ezt..de vmiér nemengedi..nemtudja vki,mit kell ilyenkor csinálni?
tényleg érdekes..mert ha pl vmi mást akarok bárhonnan letölteni,simán megy..Vito írta:az a tiltás mező nagyon furanem tudom, hogy mi lehet, én ilyennel nem találkoztam a letöltésnél...
1.5-ös van..de akkor +próbálom újraindítani,hátha az segít.Mindenesetre thxVito írta:tess! nekem ezek miatt nem ment először.Vito írta:lehet, h nem passzol hozzá a firefoxod 1.5 kell minimum.
ja és újra kell indítnai a gépet.
Nah megpróbáltam énis leszedni ezt..de vmiér nemengedi..nemtudja vki,mit kell ilyenkor csinálni?Enrique írta:Szedjetek le mindenféle jó kis hasznos dolgot - témát, bővítményeket, ilyeneket!
Ez speciel az a téma ami nektek is nagyon tetszik. Nekem is.https://addons.mozilla.org/themes/morei ... on=firefox
Saját kérdésemre reagálok...Taibi írta:Valaki tudja, hogy miért van a címerünkben az a fehér alapon vörös kereszt?
A címer többi részét tudom, hogy miért van, de erre nem tudok rájönni...
Nekem már dec közepe óta megvan. De inkább megvárom, amíg megjelenik könyvben, úgy jóval nagyobb élvezet elolvasni, mint itt a gép előtt gubbasztva kalózverziót böngészni több, mint 600 oldalon keresztül.Kluivertinho írta:J. K. Rowling - Harry Potter és a Félvér herceg
hoppá... egyik sem passzol... a firefoxom 1.0.4-es és nem indítottam újra a gépetVito írta:lehet, h nem passzol hozzá a firefoxod 1.5 kell minimum.
ja és újra kell indítnai a gépet.
Nekem nem jó...Enrique írta:Szedjetek le mindenféle jó kis hasznos dolgot - témát, bővítményeket, ilyeneket!
Ez speciel az a téma ami nektek is nagyon tetszik. Nekem is.https://addons.mozilla.org/themes/morei ... on=firefox