Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
El fanático írta:" A múlt, a jelen és a jövő mezei" topikot nem tudom megnyitni, mert azonnal bejelez a gép, hogy árthat a számítógépnek azaz letilt azzal a szöveggel, hogy a barcaonair.com - ról származó cucc kártékony.
sjd írta:
Viszont akkor az lenne a kérdés, h abban mi a logika, h mihii azt írja, hogy "A többiek egyelőre még várhatnak, mivel nem úgy néz ki, h lenne miről írni velük kapcsolatosan. ", viszont tavaly meg amikor volt mondanivaló bőven Cuencáról meg Telloról, akkor meg mehettünk a Barca fiatalok-ba, mert "addig nincs topik, amíg nincs profi szerződésük"
(Jó, szigorúan véve ebben így logikai ellentmondás nincs, csak hát a kettős mérce zavar...![]()
)
Akit 1-25 számozású mezben látsz rohangálni a pályán, annak van profi szerződése, mert ez a spanyol szabályozás.bence-barca írta: Külön topic a profi szerződés után jár.
Montoyának, most nem tudom, h van-e, de Bartranak van, szóval minimum neki tényleg illene egy topic
Gareth Tello írta:...kurdt írta:...
Én már kérdeztem többször is, hogy mi a helyzet Montoyáékkal, de nem igazán akaródzott új topicot nyitni a moderátor uraságoknak.kurdt írta:Bartra és dos Santos helyzete még ugyan még kérdéses a csapaton belül, de érzésem szerint Montoya igazán kaphatna már egy saját topicot...
Értitek, szombaton meccs van, feltehetően kezdő lesz, azt ha véletlen egyszer rossz helyre passzol, akkor melyik topicban hordjuk le a sárga földig???![]()
Csak azokat, amikben káromkodszfcbarca78 írta:sziasztok!
a kérdésem, hogy jó látom h törölgetitek a hozzászólásaimat a fórumból?
Olyan vagy már, mint az általános iskolai óvónéni beépített embere. hidd el, ez sem erény. Sőt néha pont ezzel lehet feszültséget gerjeszteni.Bob_Marley írta:Remélem azért miihii most is olvasod a fórumotÚgy lazán premier plánba 2 olyan hsz van ami hogy is mondjam az illető csodás szókincsét minősíti.....S ráadásul az egyik egy elég régi motoros.
Bob_Marley írta:Remélem azért miihii most is olvasod a fórumotÚgy lazán premier plánba 2 olyan hsz van ami hogy is mondjam az illető csodás szókincsét minősíti.....S ráadásul az egyik egy elég régi motoros.
Nem tudom milyen laza gyeplőre gondolsz, mert én nem vettem észre mostanában olyan eget verően sok káromkodást. Amit meg igen, azt természetesen törlöm, töröljük.Bob_Marley írta:Néha haldoklik az oldal továbbra is, legalábbis nálam szeret feltűnni a critical error üzenet, s a ctrl+f5re se mindig reagál a dolog
Illetve megint szeretnék felszólalni, hogy rengeteg a káromkodás.Neveket nem szeretnék említeni de van olyan fórumtárs akitől napi rendszerességgel olvasom a a szebbnél szebb kifejezéseket.
Attól hogy kumma, fsz, szabtt, f** s egyéb nagyon "frappáns" dolgot ír valaki attól még ugyanolyan alpári a stílus s ha lehet az illetékesek kicsit körültekintőbben járjanak el.
S ráadásul én azt tapasztalom hogy miután a gyeplő laza ezért a régi fórumozók is előszeretettel veszik fel ezt a stílust![]()
Nagyon kérném miihiit illetve a többieket kicsit lépjünk a "gázra" rengeteg embernek a száját szappannal napokig lehetne mosni...
Kösz, ezt nem tudtam, akkor eszerint semmi baj nincsgergo9 írta: Semmi köze, akkor kerül majd az elküldöttbe ha a címzett elolvasta.
Semmi köze, akkor kerül majd az elküldöttbe ha a címzett elolvasta.sjd írta:Egy olyan problémám lenne, hogy pillanatnyilag két PÜ-m is van a kimenő fiókban, az egyik már egy hetes, és úgy néz ki, nem akarja kézbesíteni a rendszer. (elküldött fiók csak 32%on volt, de már azt is töröltem) Köze lehet ennek esetleg az oldal haldoklásához?
Én is küldtem PÜ-t Eazzy-nek, de azóta sem olvasta el...pedig már én is egy hete küldtem kb.sjd írta:Egy olyan problémám lenne, hogy pillanatnyilag két PÜ-m is van a kimenő fiókban, az egyik már egy hetes, és úgy néz ki, nem akarja kézbesíteni a rendszer. (elküldött fiók csak 32%on volt, de már azt is töröltem) Köze lehet ennek esetleg az oldal haldoklásához?
Ez nekem is okozott gondot a délután és a kora esti órákban. Szerintem csak szerverfrissítés lehet, nem?Bob_Marley írta:Néha haldoklik az oldal továbbra is, legalábbis nálam szeret feltűnni a critical error üzenet, s a ctrl+f5re se mindig reagál a dolog
kösz, a segítséget, akkor megyek is egy kört a Ferrarimmal, hogy nagyobbnak érezzem a farkammiihii írta:Meg is értem, h frusztrált vagy emiattsjd írta: tisztán látni, hogy feleakkora, mint bárki másnak a fórumon...![]()
Meg is értem, h frusztrált vagy emiattsjd írta: tisztán látni, hogy feleakkora, mint bárki másnak a fórumon...
Nem tudom lehet hülyeséget mondok, de a nagy többség netről egy linken keresztül tölti fel. Az nem lehet, h te a gépedről töltöd fel? Mert onnan anno nekem sem engedte a nagyobbat.sjd írta:Most fogalmazódott meg bennem egy kérdés, amikor avatart cseréltem, nevezetesen, hogy hogyan lehet, hogy szemre mindenkinek nagyobb avája van, mint 100x100 és csak nekem nem engedi a fórum?
Most benn van egy 80x100as kép, de tisztán látni, hogy feleakkora, mint bárki másnak a fórumon...