Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
te meg ha észrevetted volna, a társak egyre kevésbé veszik be a játékba Valdest, nem bíznak benne, mert elbaltázza... ha meg haza is adják, akkor Valdes kibikázza mostanában ...legalább nem cselezget...Alexander Mahone írta:Mondok én nektek kapásból 15-20 jobb kapust, mint Valdes. Akik sokkal több bravúrra képesek, megbízhatóan védenek, kétévente ha egyet bakiznak, jók a kirúgásaik. Csak egyet felejtetek el. A világon messze nálunk kell a legtöbbet melóznia a kapusnak. Gyakorlatilag annyit kell passzolnia egy meccsen a védőknek, mint az ellenfél középpályásainak. Hogy ez mennyire könnyű? Pinto, aki már 5 éve van nálunk, még mindig nem tudott beletanulni.
Ezen gondolkodjatok el, szakértők.
nem,te vagy a szakértő.Alexander Mahone írta:
Ezen gondolkodjatok el, szakértők.
Nyilván túlozni akartál, mert nem két kapura lövése volt a madridnak. Egyébként én nem csak a madrid elleni meccsre értettem. De azért egy komplett védelemmel előtte lehet ő is határozottabb. Például Ronaldo első góljánál, ha Alves beállt volna elé, akkor elég lett volna a hosszút fogni. Mivel Alves semmit nem csinált mindkettőre figyelni kellett.sjd írta:Azért a 2 kapuralövés/2 gól mutató aligha a védők hibája. Ahogy az sem, hogy Di Maria simán elveszi tőle a labdát vagy hogy a saját társai helyett Benzemához passzolja azt. (ráadásul ezek normális védők társaságában történtek)#David Villa# írta:Sokáig én is bosszankodtam Valdessel kapcsolatban. Azonban azon kellene elgondolkodnia mindenkinek , ha egy összeszokott (nem meccsenként változó összetételű) védelem állna előtte, lehet nem kapnánk ennyi gólt, így a bűnbak szerepe se mindig rá lenne kiosztva.
Azért a 2 kapuralövés/2 gól mutató aligha a védők hibája. Ahogy az sem, hogy Di Maria simán elveszi tőle a labdát vagy hogy a saját társai helyett Benzemához passzolja azt. (ráadásul ezek normális védők társaságában történtek)#David Villa# írta:Sokáig én is bosszankodtam Valdessel kapcsolatban. Azonban azon kellene elgondolkodnia mindenkinek , ha egy összeszokott (nem meccsenként változó összetételű) védelem állna előtte, lehet nem kapnánk ennyi gólt, így a bűnbak szerepe se mindig rá lenne kiosztva.
tehát csak akkor lehet rábízni a feladatát nyugodt szívvel,ha nincs feladata. csodálatos#David Villa# írta:Sokáig én is bosszankodtam Valdessel kapcsolatban. Azonban azon kellene elgondolkodnia mindenkinek , ha egy összeszokott (nem meccsenként változó összetételű) védelem állna előtte, lehet nem kapnánk ennyi gólt, így a bűnbak szerepe se mindig rá lenne kiosztva.
Ennek semmi köze ehhez. a második gólért pl senki sem hibáztatja. nem a kapott gólok miatt szidjuk,hanem azok minőségei miatt.#David Villa# írta:Sokáig én is bosszankodtam Valdessel kapcsolatban. Azonban azon kellene elgondolkodnia mindenkinek , ha egy összeszokott (nem meccsenként változó összetételű) védelem állna előtte, lehet nem kapnánk ennyi gólt,
Valdes helyett? bárkit nagyjából. amíg alapvető hiányosságait nem tanulja meg,és fejleszti (rövidre megyei szinten sem illik gólt kapni,lőjje ki a hosszút a csatár ha akarja,azért senki nem hibáztatná.) akkor semmi keresnivalója ebben a csapatban.Sanama írta:oszt' kit? ilyen fm-es nevekkel hagyjatoksocio66 írta:nem, ne kezdjen pinto.
vegyünk végre egy normális kapust, mint minden komoly csapat, elég volt már a szerencsétlenkedésből.
S.Agüero írta:Szerintem Casillas kell ide!StickyFingaz írta:Én Krul helyett inkább Szczesny-t hoznám ide.Nagyon fiatal,és óriási tehetség.
oszt' kit? ilyen fm-es nevekkel hagyjatoksocio66 írta:nem, ne kezdjen pinto.
vegyünk végre egy normális kapust, mint minden komoly csapat, elég volt már a szerencsétlenkedésből.
Szinte mindenben egyetértek. Szerintem is hozni kéne egy fiatal tehetséges kapust. Már csak azért is, mert Valdes úgy érzi biztos a helye. Szerintem jót tenne neki is egy kis versenyhelyzet, mert valljuk be Pintó erre nem alkalmas. Talán összeszedné magát, mert mostanában nem muzsikál valami fényesen...csababarca írta:Még ha ritkán fordulna elő,hogy potyázik. de nem,főleg a madrid ellen az utóbbi időben.
Mindegy kit,de nyáron kapust kell venni,mert ez nem állapot. nem megengedhető,hogy ilyen gólokat kapjon,egy ilyen kiélezett meccsen.
Szinte mindenben egyetértek. Szerintem is hozni kéne egy fiatal tehetséges kapust. Már csak azért is, mert Valdes úgy érzi biztos a helye. Szerintem jót tenne neki is egy kis versenyhelyzet, mert valljuk be Pintó erre nem alkalmas. Talán összeszedné magát, mert mostanában nem muzsikál valami fényesen...csababarca írta:Még ha ritkán fordulna elő,hogy potyázik. de nem,főleg a madrid ellen az utóbbi időben.
Mindegy kit,de nyáron kapust kell venni,mert ez nem állapot. nem megengedhető,hogy ilyen gólokat kapjon,egy ilyen kiélezett meccsen.