Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

benece adjál már valami jo linket mert szétcsap az ideg hogy nem talalok egy nézhetőt...bence-barca írta:Akik nem nézték és most tudnak kapcsolódni fél óra után csak 4 gólról maradtak le. Mostmár én is tudok rá összpontosítani, eddig ink Barca meccset néztem, ez csak háttérben ment.
Na, ALLEZ OM!
Ha már a katalán fiúk nem nyertek, ők nyerjenek. OMnek fontosabb

Mindig is utáltam azt a 0 mozgású bikázós játékát. erre megint betalál.bence-barca írta:2 perc alatt Ibra fordít...

Én livescores-on "nézem" csapassunk bizonybence-barca írta:Közben Gignac![]()
1-0 OM nek!!
Csapjunk oda a PSGnek!
Már csak nálunk egy Messi gól és minden maradhat így, ahogy van.

Kíváncsi vagyok én is. Egy x már szerintem jó lenne, a PSG fog pontokat bukni, de a nagy rangadókon nem lesz könnyű elkapni őket.visca el barca írta:hétközben az uefa kupában jol ment a jatek a félelmetes limaszol ellen, de ma jön az igazi feladat![]()
nagyon remélem a barca az első félidőben lerendezi a realt és akkor 9-től teljes egészben láthatom a rangadók rangadóját![]()
ejj, de jó lenne elkenni az arabokat és akkor visszaáll a 6 pötty előny!
ALLEZ

Ja, most nézem, hogy Chanturia is ott zúzza. Hú, ő (is) mennyire be lett harangozva, amikor idekerült és könnyen lehet, hogy végül ez a Vitesse az ő szintje (no offense)...Gareth Tello írta:és meglepő módon három grúz található a keretben, egyikük ráadásul a cséká.

Tényleg jobban jártál, ezt a gólt nem szívesen láttad volna élőben, kabaré...visca el barca írta:fú de durva verést kapunk a valenciennestőlnem nézem a meccset, de ezek szerint jobb is
![]()
Sőt, alighanem esti különórára is járnál...miihii írta:
Tudna inspirálni, h jól teljesítsek és követelném a napi három edzést

Húzós nyár lesz, az már biztos.Game90 írta:A csoportmérkőzések kezdési időpontja helyi (és zárójelben közép-európai) idő szerint: 13 óra (18
), 16 óra (21), 17 óra (22), 18 óra (23), 19 óra (24) és 21 óra (hajnali 2). A manausi és cuiabai mérkőzések eltolódása még egy óra (közép-európai idő mínusz hat óra, csillaggal jelölve a táblázatban) – az 1994-es vb óta először fordul elő, hogy több időzónában játszanak mérkőzéseket.
Nem brazil, de nekem először Freddy Adu jutott az eszembe. Ő is hatalmas tehetségnek indult, a következő Pelé, 14 évesen MLS, 1 milliós Nike szerződés, ManUnited is leakarta őt igazolni akkoriban. Azóta meg már 6-7 csapatban is megfordult, most meg a Philadelphia Union-ban tolja. Bár még mindig csak 23 éves, de tuti, hogy nem fogja befutni azt a karriert, amit jósoltak neki.kamaj írta:Tipikus egy nyári csoda volt, aki Európában nem tudott semmit se alkotni... Érdekes, hogy azóta nem is találja Magát. Szerintem van még pár ilyen brazil csodagyerek...
http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... yerek.html