Barça vs. Real - El Clásico
És ki fog hátul fejelni ? Vagy nem lesz beadás ?
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Most még kevesebb esélyt látok a győzelemre. nem akarunk ma nyerni vagy mi?
Nagy betli kell a madridtól,hogy ma ne mossák fel velünk a camp nout.
Aminek örülök,hogy Khedira náluk a pályán van...és nem modric.
Nagy betli kell a madridtól,hogy ma ne mossák fel velünk a camp nout.
Aminek örülök,hogy Khedira náluk a pályán van...és nem modric.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- miihii
- KHAL
Gyerekek, Tito megkeverte a paklit rendesen 
Eddig is már tűkön ültem, h kezdjük el végre, de most meg aztán rátett még egy lapáttal, h ebből vajon mi lesz. Elkezdődött a felvezető műsor, uh célegyenesben vagyunk.

Eddig is már tűkön ültem, h kezdjük el végre, de most meg aztán rátett még egy lapáttal, h ebből vajon mi lesz. Elkezdődött a felvezető műsor, uh célegyenesben vagyunk.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- visca el barca
- Presidente del Barça
a marca is 3-4-3- at ír alves, masche, alba védelemmel, adriano középpálya baloldal, iniesta a jobb.
hát érdekes. sztem bukta lesz
hát érdekes. sztem bukta lesz

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

A 3-4-3 két szélsőhátvéddel még meredekebb, mint bármelyik másik. Ha Özil fellép Benzema mellé egy akcióval, akkor nettó létszámfölényben vannak, és akkor még arról nem is beszéltünk, hogy valakit megvernek 1v1ben.Barca_10 írta: esetleg 3-4-3?
Valdes-Alves,Mascherano,Alba-Busquets,Xavi,Iniesta,Adriano-Pedro,Messi,Cesc?
Szerintem Cesc, mint vkp a lehető legjobb megoldás, amit ki lehet hozni ebből a kezdőből, el tudom képzelni, hogy box2box középpályásként fog szerepelni.
vagy Alba előre lesz tolva, mögötte segít Adriano, belül meg ahogy írták a Masc Sergio kettős. elég izmos lenne a bal oldal, Alba visszazárna meg gyorsulna elől. de hamar megtudjuk úgyis. 
Our motto tonight, "you score 3? we score 4."

Our motto tonight, "you score 3? we score 4."

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára TT 2012.10.07. 19:03:56-kor.
https://www.youtube.com/watch?v=32p8d6OudgU" target="_blank
Nagyon jól hangzik, csak lesz egy ellenfél is, ennyi a bökkenőBob_Marley írta:Felejtsük már el ezeket a posztokhoz kötünk embereketSanama írta: És ki fog szűrni? Én is erre gondoltam először,de a középpályán így nem lesz tipikus védekező ember.
de a szokásos meglepi adott a real ellen![]()
Xavi rengetegszer játszott már közvetlen védelem előtt, Busquets meg jó léphet ki a védelemből, meg lehet ezt oldani bőven még ha "papíron" nincs védekező középpályás a csapatban.
Jó csapatmozgással nem lehet gond, s mivel a szélen jóval sebezhetőbbek vagyunk mostanában mint más helyeken, ezért én ettől nem aggódok, Cesc is kicsit odateszi magát védekezésben s jó lesz ez.

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Felejtsük már el ezeket a posztokhoz kötünk embereketSanama írta: És ki fog szűrni? Én is erre gondoltam először,de a középpályán így nem lesz tipikus védekező ember.

Xavi rengetegszer játszott már közvetlen védelem előtt, Busquets meg jó léphet ki a védelemből, meg lehet ezt oldani bőven még ha "papíron" nincs védekező középpályás a csapatban.
Jó csapatmozgással nem lehet gond, s mivel a szélen jóval sebezhetőbbek vagyunk mostanában mint más helyeken, ezért én középen nem aggódok, Cesc is kicsit odateszi magát védekezésben s jó lesz ez.Szélre meg Adriano feladata lesz Albaval a problémák kezelése..
Ez a felállás akár 5-3-1-1 is lehet

De ezer variáció, ráadásul Pedroról tudjuk igazi klasszikus gyilkos, s be tud akár ő egyedül ott elől futni az üres területekre.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.10.07. 19:01:06-kor.

esetleg 3-4-3?Leomessi14 írta:Szerintem Adriano szuro leszSanama írta:És ki fog szűrni? Én is erre gondoltam először,de a középpályán így nem lesz tipikus védekező ember.sjd írta: Valdes-Alves, Busquets, Mascherano, Alba - Xavi, Cesc, Iniesta - Pedro, Messi Adriano?
Inkabb mint kozepso vedo...
Valdes-Alves,Mascherano,Alba-Busquets,Xavi,Iniesta,Adriano-Pedro,Messi,Cesc?

“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
-
- Entrenador del Barça
Szerintem Adriano szuro leszSanama írta:És ki fog szűrni? Én is erre gondoltam először,de a középpályán így nem lesz tipikus védekező ember.sjd írta:Valdes-Alves, Busquets, Mascherano, Alba - Xavi, Cesc, Iniesta - Pedro, Messi Adriano?TT írta:ez a hivatalos, lol: Valdes - Alves Mascherano Adriano Alba - Xavi Busquets Cesc - Pedro Messi Iniesta. Adriano belsővédő?

Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!
2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
A sokk helyett valaki gondolkozik issjd írta:
Valdes-Alves, Busquets, Mascherano, Alba - Xavi, Cesc, Iniesta - Pedro, Messi Adriano?

S mivel azért Adriano brusztolós emberke, s szeret bőven besegíteni védekezésbe is, ez egy speckó kis felállás lehet

Nem oylan rossz ez, nagyon sok variáció lehet ezekből a nevekből, s biztonságosabb játék is kialakulhat.

És ki fog szűrni? Én is erre gondoltam először,de a középpályán így nem lesz tipikus védekező ember.sjd írta:Valdes-Alves, Busquets, Mascherano, Alba - Xavi, Cesc, Iniesta - Pedro, Messi Adriano?TT írta:ez a hivatalos, lol: Valdes - Alves Mascherano Adriano Alba - Xavi Busquets Cesc - Pedro Messi Iniesta. Adriano belsővédő?
de a szokásos meglepi adott a real ellen

-
- Entrenador del Barça
Ez az ember nem normalis
De ugyerzem be fog jonni 

Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!
2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
bár érthető ha nem Song kezd, tudja mindenki, hogy 7x körbefutja Cr, de még Higu is, vagy aki kezd..
esetleg azt is el lehet képzelni, hogy Alves lesz Mascherano mellett, ő már játszott belül, Adrianót meg még nem láttam ott.
esetleg azt is el lehet képzelni, hogy Alves lesz Mascherano mellett, ő már játszott belül, Adrianót meg még nem láttam ott.
ez viszont bátor, középpálya rizikós lehet.Valdes-Alves, Busquets, Mascherano, Alba - Xavi, Cesc, Iniesta - Pedro, Messi Adriano?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára TT 2012.10.07. 18:55:53-kor.
Valdes-Alves, Busquets, Mascherano, Alba - Xavi, Cesc, Iniesta - Pedro, Messi Adriano?TT írta:ez a hivatalos, lol: Valdes - Alves Mascherano Adriano Alba - Xavi Busquets Cesc - Pedro Messi Iniesta. Adriano belsővédő?
-
- Capitá del Barça
most szívatsz remélem ... : Dvisca el barca írta:a hivatalos kezdőnk![]()
Valdés; Alves, Mascherano, Adriano, Jordi Alba; Busquets, Xavi, Iniesta; Pedro, Messi y Cesc
érthetelen ez a védelem. pont ma kell probalgatni?

ez a hivatalos, lol: Valdes - Alves Mascherano Adriano Alba - Xavi Busquets Cesc - Pedro Messi Iniesta. Adriano belsővédő? 
a bencs meg így néz ki: Pinto, Montoya, Bartra, Song, Sergi Roberto, Alexis, Villa

a bencs meg így néz ki: Pinto, Montoya, Bartra, Song, Sergi Roberto, Alexis, Villa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára TT 2012.10.07. 18:51:10-kor.
- visca el barca
- Presidente del Barça
a hivatalos kezdőnk
Valdés; Alves, Mascherano, Adriano, Jordi Alba; Busquets, Xavi, Iniesta; Pedro, Messi y Cesc

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2012.10.07. 18:50:12-kor.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Ahogy Bob írta...örülök hogy láthatok egy Barca meccset élőben 
Kicsit félek, nekem nagyon nem tetszik Song játéka ott hátul meg kell mondanom őszintén.
Másik oldalról meg nem tudok semmit mondani, mert Barca meccset alig láttam idén, nem hogy Real meccseket
Összeállítást érintve én valahogy így mennék ki:
VV-Alves-Song-Masch-Alba-Busi-Xavi-Ini-Cesc-Messi-Pedro/Alexis/Villa
Iniesta kérdéses nagyon, nem akarnám kockáztatni,de a legnagyobb faktor a csapat játékában, Pedro-Alexis is kb. egyenlő formában vannak, nem tudom melyikükkel lehetne nagyobbat húzni, és ugye még ott van Villa is, akit szívem szerint kezdetnék, de nem tudom hogy hol.
A legfontosabb, hogy hátul ne hozzuk a szokásos barmulást, bár ezzel a védelemmel ez kicsit nehéz lesz, illetve az első 15p lélektanilag nagyon fontos lesz.
NA VAMOS!

Kicsit félek, nekem nagyon nem tetszik Song játéka ott hátul meg kell mondanom őszintén.
Másik oldalról meg nem tudok semmit mondani, mert Barca meccset alig láttam idén, nem hogy Real meccseket
Összeállítást érintve én valahogy így mennék ki:
VV-Alves-Song-Masch-Alba-Busi-Xavi-Ini-Cesc-Messi-Pedro/Alexis/Villa
Iniesta kérdéses nagyon, nem akarnám kockáztatni,de a legnagyobb faktor a csapat játékában, Pedro-Alexis is kb. egyenlő formában vannak, nem tudom melyikükkel lehetne nagyobbat húzni, és ugye még ott van Villa is, akit szívem szerint kezdetnék, de nem tudom hogy hol.
A legfontosabb, hogy hátul ne hozzuk a szokásos barmulást, bár ezzel a védelemmel ez kicsit nehéz lesz, illetve az első 15p lélektanilag nagyon fontos lesz.
NA VAMOS!
- Varatrix
- Director del Fútbol
A védelem valóban sarkalatos. Busquetsnek nagyon nagy szerepe lesz ma, és ha másik két kp is becsülettel besegít a védekezésbe akkor szerintem nem lesz gond.Totoék biztos alaposan átrágták a védekezést.csababarca írta:Kezdek izgulni,de még nem jöttem lázba. inkább félelmet érzek,szerintem benne van a pakliban hogy simán kikapunk,az előjeleket tekintve.![]()
egy x-el így látatlanban ki is egyeznék minden további nélkül.
védekezni nem tudunk,itt tényleg az lehet majd,hogy hátha többet lövünk eggyel mint a real. de én most nem bízok benne,mondom,sok gólos madrid győzelem sem lepne meg.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
- Castiel
- Capitá del Barça
Csalókák a statisztikák! ha nem láttam volna a z öszes meccset azt mondanám bucira verjük a képüket, csak hát a mutatott játék....visca el barca írta:6 bajnoki 18 pont, 2 bl 6 pont.Castiel írta:viszont szerintem is rossz pillanatban van a rangadó, hiszen nem vagyunk csúcsformában.!
pepnél mindig jol jatszottunk, csak a kinlodos meccseken nem jöttek a pontok.
titonal akadozik a gépezet, viszont iszonyat küzdés van, az elmult 2 honapban többször fordítottunk mint az elmult 5 évben összesen...
Ez valóban így igaz, maximálisan igazad van, de

(ők vannak hátrányban) csak az ő csapatukban nem Negredok, Trochowski-k futkoznak! Hanem képzettebb játékosok!(nem lenézve az említetteket)
igaz ha azt nézzük nekünk ez jól is elsülhet, hiszen ha zárkózni akarnak, nekik kell kezdeményezőbbeknek lenniük! Ha zárkózni szeretnének mindenképp. elengedhetetlen a számukra hogy legyőzzenek minket mert az nélkül nehezen fognak 8-11 pontot ledolgozni. Kérdés hogy Tito mester miként gondolkodik: a hagyományos Barca henger, vagy az eredmény centrikus kivárást favorizálja?! esetleg HA megoldható a 2 taktika egyesítése? Várom az estét! Ja, éls remélem Messiből azt a fajtát látjuk amelyikért odavagyunk, nem az utolsó meccseken "trollkodót"!

Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Kezdek izgulni,de még nem jöttem lázba. inkább félelmet érzek,szerintem benne van a pakliban hogy simán kikapunk,az előjeleket tekintve.
védekezni nem tudunk,itt tényleg az lehet majd,hogy hátha többet lövünk eggyel mint a real. de én most nem bízok benne,mondom,sok gólos madrid győzelem sem lepne meg.

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
-
- Az Év fórumozója 2013
Piqué ugyebár nem fog játszani, így a következő játékosok lettek nevezve:
Valdés, Pinto, Dani Alves, Fàbregas, Xavi, Villa, Iniesta, Alexis, Messi, Mascherano, Bartra, Sergio Busquets, Pedro, Jordi Alba, Montoya, Adriano, Song, Tello, Sergi Roberto.
A Marca szerint Adriano fog kezdeni, amit én mondjuk nem tartok valószínűnek, lévén hogy sérülésből térne vissza.
Miihii, ne aggódj, rendben lesz minden, most beszéltem a Sport TV kínai meteorológus-varázslóival, akik megígérték, hogy hétötvenre elűzik a felhőket a viharral együtt.
Ha mégsem, http://www.thefirstrow.eu/watch/145545/ ... adrid.html.
A pulzusom már most a kétszázat verdesi, mi lesz még itt estére...
szerk.: http://estaticos.sport.es/resources/jpg ... 343816.jpg Avagy a Romboló érkezése.
Valdés, Pinto, Dani Alves, Fàbregas, Xavi, Villa, Iniesta, Alexis, Messi, Mascherano, Bartra, Sergio Busquets, Pedro, Jordi Alba, Montoya, Adriano, Song, Tello, Sergi Roberto.
A Marca szerint Adriano fog kezdeni, amit én mondjuk nem tartok valószínűnek, lévén hogy sérülésből térne vissza.
Miihii, ne aggódj, rendben lesz minden, most beszéltem a Sport TV kínai meteorológus-varázslóival, akik megígérték, hogy hétötvenre elűzik a felhőket a viharral együtt.

Ha mégsem, http://www.thefirstrow.eu/watch/145545/ ... adrid.html.

A pulzusom már most a kétszázat verdesi, mi lesz még itt estére...

szerk.: http://estaticos.sport.es/resources/jpg ... 343816.jpg Avagy a Romboló érkezése.

- miihii
- KHAL
Én már nem csak a meccs miatt izgulok 
Akkora viharfelhők jöttek pillanatok alatt, h már esti sötétség van és kezd pötyögni az eső is, ami rendszerint adáskimaradást szokott eredményezni
Remélem addig levonul a cucc, mert nem örülnék, ha streammel kellene bajlódni...
2 óra a kilövésig

Akkora viharfelhők jöttek pillanatok alatt, h már esti sötétség van és kezd pötyögni az eső is, ami rendszerint adáskimaradást szokott eredményezni

Remélem addig levonul a cucc, mert nem örülnék, ha streammel kellene bajlódni...
2 óra a kilövésig

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel