Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A 3-4-3 két szélsőhátvéddel még meredekebb, mint bármelyik másik. Ha Özil fellép Benzema mellé egy akcióval, akkor nettó létszámfölényben vannak, és akkor még arról nem is beszéltünk, hogy valakit megvernek 1v1ben.Barca_10 írta: esetleg 3-4-3?
Valdes-Alves,Mascherano,Alba-Busquets,Xavi,Iniesta,Adriano-Pedro,Messi,Cesc?
Nagyon jól hangzik, csak lesz egy ellenfél is, ennyi a bökkenőBob_Marley írta:Felejtsük már el ezeket a posztokhoz kötünk embereketSanama írta: És ki fog szűrni? Én is erre gondoltam először,de a középpályán így nem lesz tipikus védekező ember.
de a szokásos meglepi adott a real ellen![]()
Xavi rengetegszer játszott már közvetlen védelem előtt, Busquets meg jó léphet ki a védelemből, meg lehet ezt oldani bőven még ha "papíron" nincs védekező középpályás a csapatban.
Jó csapatmozgással nem lehet gond, s mivel a szélen jóval sebezhetőbbek vagyunk mostanában mint más helyeken, ezért én ettől nem aggódok, Cesc is kicsit odateszi magát védekezésben s jó lesz ez.
Felejtsük már el ezeket a posztokhoz kötünk embereketSanama írta: És ki fog szűrni? Én is erre gondoltam először,de a középpályán így nem lesz tipikus védekező ember.
esetleg 3-4-3?Leomessi14 írta:Szerintem Adriano szuro leszSanama írta:És ki fog szűrni? Én is erre gondoltam először,de a középpályán így nem lesz tipikus védekező ember.sjd írta: Valdes-Alves, Busquets, Mascherano, Alba - Xavi, Cesc, Iniesta - Pedro, Messi Adriano?
Inkabb mint kozepso vedo...
Szerintem Adriano szuro leszSanama írta:És ki fog szűrni? Én is erre gondoltam először,de a középpályán így nem lesz tipikus védekező ember.sjd írta:Valdes-Alves, Busquets, Mascherano, Alba - Xavi, Cesc, Iniesta - Pedro, Messi Adriano?TT írta:ez a hivatalos, lol: Valdes - Alves Mascherano Adriano Alba - Xavi Busquets Cesc - Pedro Messi Iniesta. Adriano belsővédő?
A sokk helyett valaki gondolkozik issjd írta:
Valdes-Alves, Busquets, Mascherano, Alba - Xavi, Cesc, Iniesta - Pedro, Messi Adriano?
És ki fog szűrni? Én is erre gondoltam először,de a középpályán így nem lesz tipikus védekező ember.sjd írta:Valdes-Alves, Busquets, Mascherano, Alba - Xavi, Cesc, Iniesta - Pedro, Messi Adriano?TT írta:ez a hivatalos, lol: Valdes - Alves Mascherano Adriano Alba - Xavi Busquets Cesc - Pedro Messi Iniesta. Adriano belsővédő?
ez viszont bátor, középpálya rizikós lehet.Valdes-Alves, Busquets, Mascherano, Alba - Xavi, Cesc, Iniesta - Pedro, Messi Adriano?
Valdes-Alves, Busquets, Mascherano, Alba - Xavi, Cesc, Iniesta - Pedro, Messi Adriano?TT írta:ez a hivatalos, lol: Valdes - Alves Mascherano Adriano Alba - Xavi Busquets Cesc - Pedro Messi Iniesta. Adriano belsővédő?
most szívatsz remélem ... : Dvisca el barca írta:a hivatalos kezdőnk![]()
Valdés; Alves, Mascherano, Adriano, Jordi Alba; Busquets, Xavi, Iniesta; Pedro, Messi y Cesc
érthetelen ez a védelem. pont ma kell probalgatni?
A védelem valóban sarkalatos. Busquetsnek nagyon nagy szerepe lesz ma, és ha másik két kp is becsülettel besegít a védekezésbe akkor szerintem nem lesz gond.Totoék biztos alaposan átrágták a védekezést.csababarca írta:Kezdek izgulni,de még nem jöttem lázba. inkább félelmet érzek,szerintem benne van a pakliban hogy simán kikapunk,az előjeleket tekintve.![]()
egy x-el így látatlanban ki is egyeznék minden további nélkül.
védekezni nem tudunk,itt tényleg az lehet majd,hogy hátha többet lövünk eggyel mint a real. de én most nem bízok benne,mondom,sok gólos madrid győzelem sem lepne meg.
Csalókák a statisztikák! ha nem láttam volna a z öszes meccset azt mondanám bucira verjük a képüket, csak hát a mutatott játék....visca el barca írta:6 bajnoki 18 pont, 2 bl 6 pont.Castiel írta:viszont szerintem is rossz pillanatban van a rangadó, hiszen nem vagyunk csúcsformában.!
pepnél mindig jol jatszottunk, csak a kinlodos meccseken nem jöttek a pontok.
titonal akadozik a gépezet, viszont iszonyat küzdés van, az elmult 2 honapban többször fordítottunk mint az elmult 5 évben összesen...