A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
bankkártya, amivel kifizette,miihii írta:Ha mondjuk a ticketmaster-en keresztül rendel jegyet az ember, akkor a jegyet küldik el vagy egy bizonylatot és majd a helyszínen kell azzal átvenni a belépőt?
Tapasztalataitok szerint honnét a leginkább érdemes jegyet elővételben vásárolni? Az egyik ismerősöm akar kimenni vmelyik tavaszi meccsre, csak nem ismeri ő sem ennek a menetét. (Csak jegy kell.)
sd10 írta:Sziasztok!
Szombaton utazok Barcelonába és érdeklődni szeretnék, hogy mi a tapasztalatotok azzal kapcsolatban, hogy lehet-e a meccs előtt jegyet vásárolni. A Zaragoza elleni meccs lesz szombaton, de azt néztem, hogy magyar oldalakon dupla árat kérnek érte, a barca hivatalos honlapja pedig nem fogadja el a bankkártyámat sajnos. Nem szeretnék lemaradni a meccsről, mit tanácsoltok?
Köszi előre is a segítséget!
Köszönöm szépen!mrlevy írta:Hali!SIMÁN KAPSZ JEGYET A MECCS ELÖTT,egy zaragoza ellen!!75-80ezernél nem lesznek többen,ergo még lesz több ezer szabad jegy!!Én már 2x voltam kint és mind2x kaptam jegyet,és nem kellett többet fizetnem érte 1?val se!!!

szállás: 1 éjszaka 10-20 EUR/fő, több ágyas szobában, csak 2 ágyas szobában, közös fürdővel, saját fürdővel, ki lehet fogni.Mihu írta: Erre jön még a szállás, az ottani közlekedés, reptérről Barcelona-ba, szállás-Camp Nou, és mindez oda vissza.

Értem, kösziMihu írta:A Barca hivatalos honlapját nézegettem vmelyik nap, pont ebben a témában, és akár a szezon utolsó meccsére is lehet jegyet venni, ami a Malaga elleni bajnoki lesz, az utolsó fordulóban.LM10 írta:Mikor sorsolják nyáron a szezon menetrendjét, akkor már bármelyik meccsre előre megtudom venni a jegyet? Pl már nyáron lefoglalni a pl novemberi meccsre.
A Barca hivatalos honlapját nézegettem vmelyik nap, pont ebben a témában, és akár a szezon utolsó meccsére is lehet jegyet venni, ami a Malaga elleni bajnoki lesz, az utolsó fordulóban.LM10 írta:Mikor sorsolják nyáron a szezon menetrendjét, akkor már bármelyik meccsre előre megtudom venni a jegyet? Pl már nyáron lefoglalni a pl novemberi meccsre.

Hostal R. Sans, booking.com-on, 47 EUR/éj/2 fő. De mi ott csak aludni fogunk, egy nászút más.mademan írta:szállást hol foglaltatok?barca 1986 írta:
szállást hol foglaltatok? mi nászútra akarunk menni és természetes a meccs megtekintése is kiemelt esemény lennebarca 1986 írta:
Remélem, lesz!Megyünk mi is, repjegy kifizetve, szállás lefoglalva
A Stuttgart ellen voltunk először, akkor kezdőkopaszmódon megvettük hiénáktól a neten a 86 EUR-s jegyet 250-ért...
Szerintem sok jegy lesz, a Celtic nem egy nagy brand, sok bérletes ezért nem fog kimenni.
(A számok sohasem hazudnak: 2010/11-es BL-csoportkörben az átlagnézőszám nem érte el a 70e-t, 2011/12-es Milan elleni meccsen 90e ember volt, a Plzen ellen 75e, A BATE ellen még 40e sem. Forrás: wiki.)
Ez alapján is sok megmaradt jegy várható.
Remélem, lesz!barcamessi írta:Sziasztok!
Október 23-án játszunk otthon a Celticcel BL meccset.
Akinek van már tapasztalata, attól kérdezném, hogy aznap, azaz a BL meccs napján lehet-e még jegyet vásárolni a stadionnál? Ugye nem egy világverő csapatról van szó, ilyenkor azért még BL meccsen se szokott telt ház lenni, szóval elviekben kellene hogy legyen jegy..Gyakorlatilag is van?
Köszönöm előre is a segítségeteket!

A stadiontúra márciusban 24 eur volt. A márkaboltba be tudsz menni a stadion túra nélkül is azt hiszem.gyapszi1 írta:Sziasztok
Srácok tudnátok segíteni ?Mennyibe kerül kb. a stadiontúra?A Márkaboltba be tudok úgy menni,hogy kihagyom a túrát?Taxival vagy metroval egyszerübb mondjuk eljutni a Ramplától eljutni a stadionba? Köszike a válaszokat elöre is ! további szép napot ! (két 7. múlva utazok)