socio66 írta: és könyörgöm ne ajándékozzunk több gólt a madridnak, mert baromi idegesítő már.
ezzel a védekezéssel amit idén unbloc produkálunk,sajnos benne van a pakliban,hogy ma is csinálunk dolgokat hátul. meglepne ha nem. de két középpályás lesz a két belső védőnk,nehéz lesz.
Sokszor gondolkoztam,hogy mit lehetne csinálni a madrid ellen az első fél órában,amikor tudnak menni. Szerintem be kéne seggelnünk a kapu elé,és hagyni hagy jöjjenek. felállt védelem ellen (akármilyen is az),ritkán rúgnak gólt. kihúznánk max 1 kapottal,onnan meg be tudnánk húzni a második félidőben.
Csak ne az legyen,hogy mint a SZK visszavágón,hogy a köríven védekezett Piqué és Masch...meg is lett belőle a két kapott gól. persze amatőr,sörmeccseken látható hibák kellettek így is tőlünk,de akkor is.
Érdekes meccs lesz,jó lenne most végre nekünk megszerezni a vezetést.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."