daffy írta:a színészkedésre nem gondoltam,nem is szándékoztam még csak burkoltan sem utalni rá. szó szerint kell érteni,amit leírtam. úgy gondolom,hogy pl:pepe durva és időnként minősíthetetlen viselkedése 10 évvel ezelőtt angliában vagy olaszországban nem kapott volna ekkora sajtót. igen,leírják,hogy taposott,de ennyi.
Azért durvaság és durvaság között van különbség.
Van az a fajta, amiben nincs alattomosság, csak egyszerűen kemény(fejű) az illető, és ezért jó pár durva szabálytalanság / piros lap fűződik a nevéhez.
És van az a fajta, amelyikhez alattomosság kapcsolódik, pl. Pepénél a földön fekvő játékosba belerúgni 2-szer is, vagy a földön fekvő Messi kezére rátaposni. (Ha már a színészi képességek is szóba kerültek...hát Pepe ez esetben kriminális, mert a hentes szakma mellett a színészi pályát is legalább akkora odaadással műveli)
Az előbbi csoport durvaságait sokkal jobban fogadja a szakma, a sajtó, a szurkolók, mint az alattomossággal együtt járó durvaságokat.
Egyébként a gyengébb csapatok ellen (amikor megy a Real-nak a szekér), akkor Pepe-t még a durva játékosok közé sem sorolnám. De amint baj van, ott akkor se kép - se hang.
Remélem, a Classico nem a durva belépőkről fog szólni. De ez nem rajtunk múlik.
Barca-győzelmet várok, a védelem viszonylagos gyengesége ellenére is.
Valdes-nek van mit javítania a szuperkupa óta, azt szeretném, ha élete legjobb napját fogná ki.
A többieknek csak tenniük kell a dolgukat, és az alapjáraton 2 gól. Ha jó formában vagyunk, akkor meg ki tudja?!