Először isREMY írta:
Te sem vagy elvakult szurkoló![]()
elég durva ez a lekezelő stílus. Az elmúlt Klasszikusokat nézve hiába a dominálásotok a meccsen, amikor nem tudtok mit kezdeni vele. Nincs olyan, hogy tökéletes meccs. Hiba mindig van és lesz is! Az is egy csapat erősség, hogy amikor az ellenfél a legkisebbet is hibázza, akkor a másik kitudja használni. Nem ti találtátok fel a futballt, nem is mi. Ha véletlenül nem úgy sülne el a hétvége, ahogy te gondolod, akkor remélem nem vágod fel az ereidet. Nagyon magas lón ülszés ezt nem bántásból írtam, csak puszta tény, hogy nem ilyen egyszerű azért a helyzet.

Másodszor: Sokszor leírtam az utóbbi években, hogy nem értem mire fel ez a fene nagy optimizmus pár embernél a Klasszikus előtt. A Klasszikus akkor is 3 esélyes, ha a Madrid a másodosztályban, a Barca meg az első osztály első helyén áll. Aztán persze ezek után jöttek a 2-6, meg 5-0, meg sima 2-0, és társaik. De most aztán meg tényleg végképp nem értem, hogy valaki hogy lehet teljességgel biztos abban, hogy vasárnap nyerünk. A védelmünk finoman szólva sem egy életbiztosítás. Nincs már az, hogy nem remegek, mikor CR ráviszi a labdát Piqué-re, mert tudom hogy úgyis leszereli. Mascherano és Song nem az a védőpáros, aki miatt nyugodtan ülnék le vasárnap 19.50kor a tv elé. A másik dolog meg az, hogy a Spanyol kupa döntő óta összesen két meccset tudnék mondani, ahol a Realnak köze nem volt a mérkőzéshez: a szuperkupa első meccse, és a madridi 1-3. A többin többnyire sikeresen megölték a játékunkat a kemény letámadással, sok helyen durvaságokkal, Pepe Messire állításával. A szuperkupa visszavágón ha a 30. percben nem 2-0 hanem 5-0 áll a Bernabéu kijelzőjén, akkor egy büdös szót nem szólhattunk volna. Ott nekik gólt kellett rúgni. Nem lesz ez másként most sem. Nekik az X nem jó. Nem mondom hogy tökmindegy, hogy 8 vagy 11 pontos hátrányban mennek haza, de majdnem mindegy. Úgyhogy egészen biztos vagyok benne, hogy az első 15 percben nem sok közünk lesz a kapujukhoz. Tudják a srácok is, hogy a védelem egy kalap guánóval ér fel, így nem támadhatnak majd úgy, mint ahogy szoktak. Nem hagyhatunk nagy területet a felező és a saját kapunk között, mert labdaszerzés után simán szét és lefutnak minket. Óvatosabb lesz a taktika, mint ezt megelőzően, mikor azért Busquets is bátrabban lépett fel a támadásokkal, mert elég jól dolgozott hátul a PP védelem.
Kövezzetek meg, tiltsatok ki, süllyedjek a szemetekben, de ha most idetolnák az orrom alá a papírt, hogy írjam alá, hogy X lesz a meccs végeredménye, nem gondolkodási időt kérnék, hanem egy tollat, de azt gyorsan.