Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Marca...Charlie írta:Kifog Ő is a reálnál kötni.
C.
ááá, én nagyon nem örülnék neki:Charlie írta:Kifog Ő is a reálnál kötni.
C.
Én összeszedtem volna pár taxist,m és visszamentem volna... ezért a csajért?!...Charlie írta:Összeverték Joe Cole-t
C.
és megis fogják venni. egyszeru a képlet. az arsenalnak bedobnak 30 millat amit cole ide, cole oda nem fognak visszautasitani.doki írta:A real megint kinézte magának Cole-t Carlos helyére,de csak a nyáron!
pár éve biztos, h náluk is voltak olyanok, akik ugyanezt mondták, csak fordított előjellel, erre tessék, mit kell végignézniük, mi megyünk, mint az állat, ők meg már az xeknek is örülnek.Soha az életbe nem lesz mégeccer jobb csapatuk minta barcának!!
Erre még aludjál egyet kicsirigó...leomessi8 írta:Soha az életbe nem lesz mégeccer jobb csapatuk minta barcának!!
pláne a közismerten puding PL után.Badi írta:Szerencsétlennek túl kemény a spanyol bajnokság![]()
Na mi van nagyokossergio89 írta:én megremélem hogy elbukod a hülye mixedet...sőt tuti elbukod mer minden lessz csak x nem .....
Kluivertinho írta:Ronaldinho 1edül tart 9-nélrealmadrid írta:Hát ezek nem hiszem h nagyon fgoják a gólokat ontani!!ezek akik felsoroltál összesen nem lőttek 10 gólt!!!
A többiekre is lehet számítani a góllövésnélMaxit leszámítva sztem.. Még így sem fog játszani
Ronaldinho 1edül tart 9-nélrealmadrid írta:Hát ezek nem hiszem h nagyon fgoják a gólokat ontani!!ezek akik felsoroltál összesen nem lőttek 10 gólt!!!