A Barca a legjobb csapat a világon...Az utóbbi években láthattuk,hogy ha nyerünk ha nem,a meccsek mindíg a kezünkbe vannak...Minket nem megvernek,mi veszítünk,ez nagy különbség...Lásd madrid ellen,vagy Chelsea ellen,nem kérdés melyik volt a jobb csapat...De hát be kell rúgni...Egyedül a madrid képes ellenünk dominálni huzamosabb ideig,max 30perc,aztán besavasodnak és onnantól csak rajtunk múlik...Azt kell kibírni...A meccsek elején nem szabad labdát veszíteni középpályán,ha nagyon szorongatnak akár előrevágni kivágni,nem szép és nem kreatív,de úgyis csak ideig óráig tart...A kezünkbe lesz ez a meccs is mint mindíg,könyörtelen helyzetkihasználás kell,és nem lesz baj...Lehet kapunk akár 2t is,de akármi van tudunk többet lőni ebben biztos vagyok...A felállásunk eléggé egyértelmű max 3 poszton lehet kérdés...
VV-Alves-Mascherano-Song-Alba-Busi-Xavi-Ini-Pedro-Messi-Villa
Én így álnák fel...Én Mascheranot tenném középen jobbra...Tudom balon szokott játszani,de ő hamarabb megfogja,jobban le tudja ütközni Cét,mint Song...Neki kell fogni Cét,sztem az esetek nagy többségében megoldja...Businak vissza kell lépni,és sokkal többet hátra figylenie mint előre,Mascherano meg Busi beszorítja Cét,és onnantól max hisztizni fog...Song nem fog esztelenül labdákat elszórni ebben biztos vagyok,viszont egy az egyben Di Maria simán lefutja lendületből,ezért Albanak is hátrafelé kell tekingetnie és ketten kell szorongatni...Inkább Alba kezdejen,okés kevesebb rutinja van nálunk,de gyorsabb,és agresszívabb mint Adriano,és ez kelleni fog...És azért Barca nevelés,plusz szokta a spanyol focit,a válogatottban a fél Barcával együtt játszik,meghát a spanyol válogatott is a Barca fociját játsza,szal meg fogja oldani...Alves felfuthat,kell is hogy hatékony legyen a játékunk elől,de nagyon kell figyelnie,nem szabad labdát elszórnia középpályán,és amint beadja és nem hozzánk kerül azonnal visszafutni,szűkíteni a területet,faltolni ha kell...Középpályán Cesc mostanság berúgja a helyzeteit,de ettől függetlenül nem érzem elég élesnek,sokszor elszórja,rosszak a passzai...Ini amint beálllt a benfica ellen,érezhettük a különbséget,meg ő amúgy is nagy madrid etető,ő kell nem kérdés...Elől Alexis végre rúgott gólt,de sokszor kihagyja a helyzeteit,amit a madrid ellen nem lehet megengedni,Villa sokkal biztosabb befejező,és ha helyzetbe kerül rendre berúgja...Pedro meg jól focizik rendre,veszélyes,kombinatív,és berúgja ha ott van...Ő kell...Sztem ha felállunk így,egy 3-1re lehozzuk a meccset,különösebb nehézség nélkül...Ha nem szórjuk el a középpályán labdákat esztelenül,felállt védelem ellen nem sok esélye lesz ennek a madidnak,pláne hogy a labda nem lesz nálunk sokat...És hiába hiányzik a 2 centerünk,nem sok támadásuk lesz ha jól csináljuk a dolgunkat középen,onnatól mind1 ki van hátul...Szerencsére Xavi jó formát mutat,Ini amint beállt láthattuk hogy jó formában térhet vissza,Cesc is kezd magához térni ha ő játszik is megoldja,Villa mindíg bevágja ha ott van,Busi is eléggé jó,okés Sevilla ellen elszórta és gól lett,de azon kívül hibátlan...Magyarán a középpályánk jó formában van,és a meccsek ott dőlnek el...Elől Messi kicsit formán kívül,de nála ez sokszor ugyan úgy 3 gólt jelent...Vagy csak 2 lehetetlen gólpaszt...

Villa meg bevágja ha oda kerül...Elől jók vagyunk,menni fog a labdatartás,a tiki-taka,és akkor a madridiak max tapsolhatnak,jah ők nem szoktak akkor majd reklamálnak meg rugdosódnak...Visca el Barca!