lényegében egyet értek, ez a helyzet, deazért egy megjegyzés: a Madrid -főleg az elmúlt szezon alapján, HATÉKONYABB stílut dolgozott ki és úgytűnik a kezdeti megtorpanást követően éppen mostanában állt helyre a gépezetük...sajnos!Mikaos írta:A Classico az a meccs, ahol nem számít, mit csinált a másik csapat 50 éve, 2 hónapja, vagy 2 napja.
Minden Classico egy külön meccs, külön forgatókönyvvel, esélyes nélkül.
Nem számít, hogy ki-milyen formában van.
Másrészt nem vagyok én meggyőződve sem a Barca rossz, sem a Madrid jó formájáról. Én csak azt látom, hogy a Barca oldalán pár kulcsjátékos sérült volt augusztusban-szeptemberben. Ám, ha minden jól megy, ezen játékosok jó része harcra készen fog állni vasárnap este.
Amit még látok, hogy a Barca jobb képességekkel rendelkező, jobban focizó csapat. Ha csak ezen múlik a meccs, akkor megnyerjük. Ha ehhez még akarat és küzdés is párosul, akkor pláne megnyerjük. Ha a bíró normálisan fúj, az jó lesz még. De mint mondtam, minden Classico egy külön sztori, meglátjuk, mennyire tudjuk kamatoztatni az erősségeinket.
sőt...!Pulyol kiesésével kaptak egy olyan bónuszt ami nagyon megnehezíti a dolgunkat,az biztosnak tűnik, hogy elszórt helyzetekkel ott már nem lehet eredményt hozni, vagyis arra számítok, hogy gólt(gólokat) kapunk, az dönt, hogy mi gólerősek leszünk e?!