Tocy írta:
Nem értelmeztük félre, csak teljesen logikátlannak tartom, amit írtál. Szerintem nem lehet változtatni ( mivel jogtalan előnyhöz juthat egy-két ember ), de biztosat nem tudok, nem vagyok góré. A pontozás akkor is így volt, amikor draftoltunk...mindenkinek egyenlő feltételek voltak. A fantasy pedig fantasy, hiába írtad, hogy ezt ne írjuk, erre nem lehet mást, ez nem a valóság, fantasy-szempontból kell gondolkodni, ez az NBA-ben is így van.
Na ezek szerint lehet változtatni.
Nem érzem logikátlannak, s pont ellenkezőleg mostani rendszerben lehet ebből előnyt szerezni mert adott esetben valamelyik irányító gyenge (mert Fitz gyenge volt) de mégis jó pontokat hoz.
Fantasys részt meg arra írtam, hogy nem lehet mindenre ezt írni fantasy aztán csókolom.Hát könyörgöm mégiscsak a pontok a valós teljesítményekből jönnek, de ha egyszerűen valami torz akkor a teljesítmény és ebből konvergált pont teljesen eltérő.
Ezzel az erővel miért nincs az hogy mit tudom én védelem sackenként kapjon 40 pontot, fantasy legyen fantasy....Remélem így érthető amit írok, ha valaki rosszul játszik ne kapjon már sok pontot.
Abban igazad van sackelés nem mindig az irányító hibája, sőt adott esetben a fumble sem mert rosszul adják neki a labdát, de INT azért az már legyen az ő sara

(s még itt is lehet mondani az elkapó rossz irányt futott, de akkor is)
S Xanthor kitette a szavazást és csak erre vonatkozik.Csak interceptionre.Abban is igazad van szezon közben nem szerencsés változtatni, de ha ezzel tudunk a játékélményen javítani illetve ezzel valóságosabbá tesszük akkor még mindig szerencsésebb 4 forduló után esetlegesen olyan lépést meghozni ami jobbá teheti az egészet s az előttünk lévő 8 fordulóra igazságosabb a rendszer, mintsem 12 forduló "igazságtalan".
Abban is igazad van hogy draftnál egyenlő esélyei voltak mindenkinek, de pl szerintem nem én vagyok az egyetlen aki mondjuk hiába nézte meg a beállításokat azokat "nem tudta értelmezni". Itt arra gondolok hogy gyakorlatban jöhetnek elő olyan dolgok amikre esetlegesen nem is gondoltunk.
De mondok egy példát, azt mondom csináljunk futóversenyt, elmondom mindenkinek gyere megyünk futni 10 kör van, mit tudom én körönként van ivóasztal stb, gyere futógatyába és hozz rajtszámot.Csak azt felejtem el elmondani, hogy jégen nyomjuk.Futóverseny, ott van minden adat ami kell, helyszín szabályok stb,senki nem kérdezte milyen terepen van.
Viszont 4 kör után azt mondjuk oké legyen igazságosabb mert mégiscsak 3an korcsolyában nyomták a többiek meg nem, hogy szüneteltjük és folytatjuk az 5ik körtől de futópályán.Butuska példa, de valahol szemlélteti hogy közben lehetnek olyan dolgok amikre nem gondolunk, s ha lehet rajta még változtatni akár meg is tehetjük ha ezzel igazságosabb és jobb lesz a dolog.
Arra akarok kilyukadni ezzel a példával én pl ránéztem beállítások oké nagyjából megvan de miközben csináljuk lehetnek hibák benne.