Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Szabadrúgás,sárga jogos a többin évekig lehetne vitázni...... Kommentátor hatalmas,"Lehet még ennél jobban szeretni R Margitot":) És persze mindenki a sport tv -n Barca drukker...HupszAlexander Mahone írta:Én se nagyon tudok még örülni, de idén már párszor megérte szurkolni a Real ellenfelének.
Közbe 11-es.
Kicsit korai mert "meghúzták a bajszukat,mindenesetre az jó hogy CR 10-ből 9-et püföl:)Alexander Mahone írta:Vezet a Depor!!!! EZAZZZZ![]()
Azért ne igyunk korán a medve bőrére, de azért szép volt, Riki, csak így tovább!Alexander Mahone írta:Vezet a Depor!!!! EZAZZZZ![]()
szégyelld magad, de ne a meccs miatt ,hanem hogy ilyen osoba vagybence-barca írta:Sajnos egyet kell, h értsek veled.ferninho írta:most erre megint mit lehetne írni?...
Csakhogy ne pecsételj meg mindenkit, én, mint Barca szurkoló most azért inkább csöndben maradok és szégyenlem magam, h így nyertünk.
Nagyon, de tényleg nagyon halványan jegyzem meg, h emlékszem egy Van de Vaart gólra pár éve, amikor kézzel szelídítette meg a labdát, majd úgyanígy, 2 gólos hátrányból a győztes gólt lőtt a Sevillának, de ez nem lehet kifogás.
Kaptunk volna ki inkább, mondom ezt Barcásként...
ferninho írta:most erre megint mit lehetne írni?...
ferninho írta:most erre megint mit lehetne írni?...
egyetértesz egy semmi állítást nem tartalmazó félig kérdőmondatnak titulálható butasággalbence-barca írta:Sajnos egyet kell, h értsek veled.ferninho írta:most erre megint mit lehetne írni?...
Csakhogy ne pecsételj meg mindenkit, én, mint Barca szurkoló most azért inkább csöndben maradok és szégyenlem magam, h így nyertünk.
Így igaz. Sanyiként nem a kéz kereste a labdát.ktm írta:Az azert tegyuk hozza, hogy Thiago labbal vette at, es onnan pattant fel a kezere, ami azert nem ugyanaz mintha utana nyult volna. pl. Puhl Sanyi szerint ez nem kez.
Azért most akkora ökörséget mondtál,hogy belepirultam,remélem ezt tudod.ktm írta:Az azert tegyuk hozza, hogy Thiago labbal vette at, es onnan pattant fel a kezere, ami azert nem ugyanaz mintha utana nyult volna. pl. Puhl Sanyi szerint ez nem kez.
Mégpedig hogy? 90percet végig támadva? Nem feladva 2gólos hátrányban?bence-barca írta:Sajnos egyet kell, h értsek veled.ferninho írta:most erre megint mit lehetne írni?...
Nagyon, de tényleg nagyon halványan jegyzem meg, h emlékszem egy Van de Vaart gólra pár éve, amikor kézzel szelídítette meg a labdát, majd úgyanígy, 2 gólos hátrányból a győztes gólt lőtt a Sevillának, de ez nem lehet kifogás.
Kaptunk volna ki inkább, mondom ezt Barcásként...
A bíró nagyon sz@r volt, ennek ellenére a piros jogos. Thiago kezezését nem tudom mi alapján engedte tovább. Persze azért nem kéne úgy csinálni, mintha a kéz után rögtön gólhelyzetünk lett volna. Kellet még 2-3 passz, közte egy Messi lézer.ferninho írta:most erre megint mit lehetne írni?...
Sajnos egyet kell, h értsek veled.ferninho írta:most erre megint mit lehetne írni?...
Nem kell írni rá semmit, ugyanazt a meccset néztük...ferninho írta:most erre megint mit lehetne írni?...
11.....mes írta:8 pont.ferninho írta:most erre megint mit lehetne írni?...
azt amiket mi írkáltunk nektek tavaly..ferninho írta:most erre megint mit lehetne írni?...