Szép lesz, jó lesz, pláne, ha győzelemhez segíti a Barçát.
lényegében egyet értek, ez a helyzet, deazért egy megjegyzés: a Madrid -főleg az elmúlt szezon alapján, HATÉKONYABB stílut dolgozott ki és úgytűnik a kezdeti megtorpanást követően éppen mostanában állt helyre a gépezetük...sajnos!Mikaos írta:A Classico az a meccs, ahol nem számít, mit csinált a másik csapat 50 éve, 2 hónapja, vagy 2 napja.
Minden Classico egy külön meccs, külön forgatókönyvvel, esélyes nélkül.
Nem számít, hogy ki-milyen formában van.
Másrészt nem vagyok én meggyőződve sem a Barca rossz, sem a Madrid jó formájáról. Én csak azt látom, hogy a Barca oldalán pár kulcsjátékos sérült volt augusztusban-szeptemberben. Ám, ha minden jól megy, ezen játékosok jó része harcra készen fog állni vasárnap este.
Amit még látok, hogy a Barca jobb képességekkel rendelkező, jobban focizó csapat. Ha csak ezen múlik a meccs, akkor megnyerjük. Ha ehhez még akarat és küzdés is párosul, akkor pláne megnyerjük. Ha a bíró normálisan fúj, az jó lesz még. De mint mondtam, minden Classico egy külön sztori, meglátjuk, mennyire tudjuk kamatoztatni az erősségeinket.
hát én besírtam..."A feleségemmel jobb a kapcsolatom, mint Ramosszal, de Ramos egy olyan személy, akit ismerek, így sokkal jobb a kapcsolatom vele, mint például egy ismeretlen alakkal."
Mezner2, egyáltalán nem csak neked szól a hozzászólásom hanem azoknak ugy általában akik annyira el vannak ájulva a madridtól. Most mit is csináltak ami miatt annyira félni kéne tőlük? Modricnak lehet jó labdái vannak de itt október 7.én labda nélkül nehéz lesz jó labdát adni. Varane kétség kívül jó, de olyan nagy nyomás alatt ma sem volt a Real védelme. Ne értsetek félre, én nem becsülöm le a madridot, de egyenlőre idén egyáltalán nem olyan jók mint voltak tavaly. A szuperkupa ugy vélem nem mérvadó, illetve ott is nekünk volt nagyobb esélyünk, azaz csak rajtunk múlott. Sztem Tito feltüzeli őket, fejben nagyon ott lesznek, és ha eddig fejben ott voltak meg tudtuk csinálni mindig.Mezner2 írta:Ez a Varane gyerek,azt a kumma eget,iszonyat nagy fogás,inteligens,lát a pályán,gyors mint a villám, helyezkedése is tűrhető,elég erős a párharcokban, de szívesen elnézegetném nálunk.
Modric meg egy zseni,minden labdájának szeme van,nem lesz egyszerű,de földbe kell döngölni őket 7.-én !!!!
csak szeretnédMezner2 írta:Ez a Varane gyerek,azt a kumma eget,iszonyat nagy fogás,inteligens,lát a pályán,gyors mint a villám, helyezkedése is tűrhető,elég erős a párharcokban, de szívesen elnézegetném nálunk.
Abban most tényleg lehet bízni, h mostanába tudunk küzdeni! Csak az a baj, h küzdeni kell... jól cserél Tito, de mi lenne, ha cserék nélkül is már menne a játék?18Barca99 írta: ...
Részben egyet értek veled, mert igen tényleg nem vagyunk jók most hátul, de abban viszont totál nem értelek, hogy mi lefelé megyünk vagy akár stagnálunk.. ember most fordítottunk 2-0ról a Sevilla otthonában (tök mind1 milyen körülmények között) Hát mikor fordítottunk mi az elmúlt 4-5 évben mi 2-0ról? Soha, ebbe a csapatba most akkora tartás van, hogy simán el kell kapjuk a madridot, egy gól és összetörnek. Az hogy a deport sikerült összevissza kontrázni az nem jelent semmit. Lesz egy Puyolunk egy jó Masch-unk, én nagyon bízok a csapatban és Tito-ban. Éhesek ezek a srácok.csababarca írta:Legrosszabbkor kapjuk el szerintem a clásicót,ők felfelé jönnek,mi meg lefelé-ill.stagnálunk. persze egy ilyen meccs mindig más,de remélem,hogy Puyol tudja vállalni,nagyon kéne,mert hihetetlen gyengék vagyunk hátul így. Puyol tudna azért egy kis nyugalmat hátra vinni,ami elég fontos.
Szabadrúgás,sárga jogos a többin évekig lehetne vitázni...... Kommentátor hatalmas,"Lehet még ennél jobban szeretni R Margitot":) És persze mindenki a sport tv -n Barca drukker...HupszAlexander Mahone írta:Én se nagyon tudok még örülni, de idén már párszor megérte szurkolni a Real ellenfelének.
Közbe 11-es.
Kicsit korai mert "meghúzták a bajszukat,mindenesetre az jó hogy CR 10-ből 9-et püföl:)Alexander Mahone írta:Vezet a Depor!!!! EZAZZZZ![]()
Azért ne igyunk korán a medve bőrére, de azért szép volt, Riki, csak így tovább!Alexander Mahone írta:Vezet a Depor!!!! EZAZZZZ![]()
szégyelld magad, de ne a meccs miatt ,hanem hogy ilyen osoba vagybence-barca írta:Sajnos egyet kell, h értsek veled.ferninho írta:most erre megint mit lehetne írni?...
Csakhogy ne pecsételj meg mindenkit, én, mint Barca szurkoló most azért inkább csöndben maradok és szégyenlem magam, h így nyertünk.
Nagyon, de tényleg nagyon halványan jegyzem meg, h emlékszem egy Van de Vaart gólra pár éve, amikor kézzel szelídítette meg a labdát, majd úgyanígy, 2 gólos hátrányból a győztes gólt lőtt a Sevillának, de ez nem lehet kifogás.
Kaptunk volna ki inkább, mondom ezt Barcásként...
ferninho írta:most erre megint mit lehetne írni?...
ferninho írta:most erre megint mit lehetne írni?...
egyetértesz egy semmi állítást nem tartalmazó félig kérdőmondatnak titulálható butasággalbence-barca írta:Sajnos egyet kell, h értsek veled.ferninho írta:most erre megint mit lehetne írni?...
Csakhogy ne pecsételj meg mindenkit, én, mint Barca szurkoló most azért inkább csöndben maradok és szégyenlem magam, h így nyertünk.
Így igaz. Sanyiként nem a kéz kereste a labdát.ktm írta:Az azert tegyuk hozza, hogy Thiago labbal vette at, es onnan pattant fel a kezere, ami azert nem ugyanaz mintha utana nyult volna. pl. Puhl Sanyi szerint ez nem kez.
Azért most akkora ökörséget mondtál,hogy belepirultam,remélem ezt tudod.ktm írta:Az azert tegyuk hozza, hogy Thiago labbal vette at, es onnan pattant fel a kezere, ami azert nem ugyanaz mintha utana nyult volna. pl. Puhl Sanyi szerint ez nem kez.