Mindig is utáltam azt a 0 mozgású bikázós játékát. erre megint betalál.bence-barca írta:2 perc alatt Ibra fordít...

Mindig is utáltam azt a 0 mozgású bikázós játékát. erre megint betalál.bence-barca írta:2 perc alatt Ibra fordít...
Én livescores-on "nézem" csapassunk bizonybence-barca írta:Közben Gignac![]()
1-0 OM nek!!
Csapjunk oda a PSGnek!
Már csak nálunk egy Messi gól és minden maradhat így, ahogy van.
Kíváncsi vagyok én is. Egy x már szerintem jó lenne, a PSG fog pontokat bukni, de a nagy rangadókon nem lesz könnyű elkapni őket.visca el barca írta:hétközben az uefa kupában jol ment a jatek a félelmetes limaszol ellen, de ma jön az igazi feladat![]()
nagyon remélem a barca az első félidőben lerendezi a realt és akkor 9-től teljes egészben láthatom a rangadók rangadóját![]()
ejj, de jó lenne elkenni az arabokat és akkor visszaáll a 6 pötty előny!
ALLEZ
Ja, most nézem, hogy Chanturia is ott zúzza. Hú, ő (is) mennyire be lett harangozva, amikor idekerült és könnyen lehet, hogy végül ez a Vitesse az ő szintje (no offense)...Gareth Tello írta:és meglepő módon három grúz található a keretben, egyikük ráadásul a cséká.
Tényleg jobban jártál, ezt a gólt nem szívesen láttad volna élőben, kabaré...visca el barca írta:fú de durva verést kapunk a valenciennestőlnem nézem a meccset, de ezek szerint jobb is
![]()
Sőt, alighanem esti különórára is járnál...miihii írta:
Tudna inspirálni, h jól teljesítsek és követelném a napi három edzést
Húzós nyár lesz, az már biztos.Game90 írta:A csoportmérkőzések kezdési időpontja helyi (és zárójelben közép-európai) idő szerint: 13 óra (18
), 16 óra (21), 17 óra (22), 18 óra (23), 19 óra (24) és 21 óra (hajnali 2). A manausi és cuiabai mérkőzések eltolódása még egy óra (közép-európai idő mínusz hat óra, csillaggal jelölve a táblázatban) – az 1994-es vb óta először fordul elő, hogy több időzónában játszanak mérkőzéseket.
Nem brazil, de nekem először Freddy Adu jutott az eszembe. Ő is hatalmas tehetségnek indult, a következő Pelé, 14 évesen MLS, 1 milliós Nike szerződés, ManUnited is leakarta őt igazolni akkoriban. Azóta meg már 6-7 csapatban is megfordult, most meg a Philadelphia Union-ban tolja. Bár még mindig csak 23 éves, de tuti, hogy nem fogja befutni azt a karriert, amit jósoltak neki.kamaj írta:Tipikus egy nyári csoda volt, aki Európában nem tudott semmit se alkotni... Érdekes, hogy azóta nem is találja Magát. Szerintem van még pár ilyen brazil csodagyerek...
http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... yerek.html
Fifa szabály értelmében átvitte az eltiltásait. Ugye hiába a PLben állították ki (godnolom főleg azért, mert mivel ez egy súlyosabb eltiltás, de lehet midnen ilyen esetben) minden bajnokságra érvényes, ahová igazol. Uefa meccse ugye meg azért játszhat, mert nem Uefa meccsen tiltották el. Ez mindig így vt, ha vkit BL ben állítanak ki, akk bajnokságban még játszhat.visca el barca írta:franc se érti... azt tudom h a PL-ben el van tiltva november közepééig, de akkor ezek szerint itt sem játszhat addig. érdekes h uefa meccsen tolhatja, bajnokin meg nem...bence-barca írta:Barton meg szerintem még nem játszhat PSG ellen. Pedig nem csak a nragadó hangulat lett vna nála plusz, hanem ha találkozik Ibrával...
franc se érti... azt tudom h a PL-ben el van tiltva november közepééig, de akkor ezek szerint itt sem játszhat addig. érdekes h uefa meccsen tolhatja, bajnokin meg nem...bence-barca írta:Barton meg szerintem még nem játszhat PSG ellen. Pedig nem csak a nragadó hangulat lett vna nála plusz, hanem ha találkozik Ibrával...
Utsó negyedórára értem haza, bekapcsoltam háttérben, h hadd menjen, de nem mondhatnám, h néztem a meccset.visca el barca írta: ...
6/6bence-barca írta:Annyit mondok 5/5![]()