Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem az 1. gólpassza tetszett a legjobban, ezeket az assistokat mindig csodálom. A Sevilla elleni meccs óta azért összekapta magát, remélem most már lelkileg is rendben lesz majd.Gareth Tello írta:Cesc Fabregas vs Deportivo
Főleg a jobb külsős gólpassz a zseniális.
Örülnék, ha állandósítani tudná azt a formáját.
Ponthogy a posztról van szó ahogy te is mondod. Átvegye a karmesteri pálcát Xavitól. De Fabregasnak nem az a posztja amit ma Xavi világklasszis szinten játszik, hanem Messi mellett mögött előtt kiszolgálni vagy befejezni a támadásokat. Ahogy azt most hétvégén is láthattuk, gyakorlatilag Messi helyén játszott, és Messi meg gyakran a középpályás sorba lépett vissza. Igen visszahozták egy halom pénzért, de sztem ő nem tudja olyan jól játszani ezt karmesteri szerepet, legalább is nem úgy ahogy Xavi játssza. És véleményem szerint pont ezért mondják sokan hogy nincs a pályán mert Pep is ezt erőltette vele. Az hogy ideje elkezdeni törleszteni, azt meg szerintem idén megkezdte, vagy ha Sevilla ellen 2-0ról 2-2re általa visszahozott meccs nem elég kezdésnek akkor tényleg telhetetlenek itt sokan.Gyurinho írta:Itt nem a posztról van szó, hanem arról ,hogy visszahozták egy halom pénzért - mondván ,hogy ő kell nekünk,jó lesz, és nem ,nem jó sajnos.Pedig én a magam részéről majd tőle várom ,hogy átvegye a karmesteri pálcát Xavitól. Azt meg nem értem ,hogy minek véded amikor nyilvánvaló ,hogy vannak elvárások vele szemben aminek ő nem felel meg , jó lenne már ha lassan elkezdene törleszteni..
Itt nem a posztról van szó, hanem arról ,hogy visszahozták egy halom pénzért - mondván ,hogy ő kell nekünk,jó lesz, és nem ,nem jó sajnos.Pedig én a magam részéről majd tőle várom ,hogy átvegye a karmesteri pálcát Xavitól. Azt meg nem értem ,hogy minek véded amikor nyilvánvaló ,hogy vannak elvárások vele szemben aminek ő nem felel meg , jó lenne már ha lassan elkezdene törleszteni..18Barca99 írta:Hagyjuk már ezt az Arsenalos összevetést. Ott teljesen más szerepe volt, ott ő volt a csk, rá épült minden támadás, legalábbis nagy része volt bennük. Itt meg egy középpályás a sok jó közül úgymond. Más feladata van, más elvárásokkal. Teljesen felesleges tőle az Arsenalos játékát várni mert nem fog itt úgy játszani.Gyurinho írta:nem erről van szó hanem arról ,hogy messze van a csúcsformájától és sajnos azt a fél évet leszámítva eddig még meg sem közelítette Arsenalos önmagát pedig illene, hamár a a klub ennyi pénzért "hazahozta".Jobb-jobb de ez még kevés - pláne ,hogy mire képes - szerintem.
Hagyjuk már ezt az Arsenalos összevetést. Ott teljesen más szerepe volt, ott ő volt a csk, rá épült minden támadás, legalábbis nagy része volt bennük. Itt meg egy középpályás a sok jó közül úgymond. Más feladata van, más elvárásokkal. Teljesen felesleges tőle az Arsenalos játékát várni mert nem fog itt úgy játszani.Gyurinho írta:nem erről van szó hanem arról ,hogy messze van a csúcsformájától és sajnos azt a fél évet leszámítva eddig még meg sem közelítette Arsenalos önmagát pedig illene, hamár a a klub ennyi pénzért "hazahozta".Jobb-jobb de ez még kevés - pláne ,hogy mire képes - szerintem.
nem erről van szó hanem arról ,hogy messze van a csúcsformájától és sajnos azt a fél évet leszámítva eddig még meg sem közelítette Arsenalos önmagát pedig illene, hamár a a klub ennyi pénzért "hazahozta".Jobb-jobb de ez még kevés - pláne ,hogy mire képes - szerintem.18Barca99 írta:Most akkor mi van? ha rúg két gólt akkor az se jó mert a mezőnyben nem volt olyan jó, ha nem rúg gólt akkor a mezőnyben jó volt de... nem rúgott gólt. Nektek semmi nem jó? Hihetetlen..Lionel85 írta:Ő tud ennél többet, saját magához képest lehetett volna jobb a mezőnyben. Ahhoz képest, ahol pár hete volt, sokkal jobb volt.pep71 írta:hát ha langyi volt a játéka, akkor te nem tudom mit néztél, 2 gólt lőtt, hajtott mint az atom, rövid passzos játékokban a kapu elött mindegyikben bent volt szinte, Messivel nagyon jól nyomtákmit akarsz többet?
Most akkor mi van? ha rúg két gólt akkor az se jó mert a mezőnyben nem volt olyan jó, ha nem rúg gólt akkor a mezőnyben jó volt de... nem rúgott gólt. Nektek semmi nem jó? Hihetetlen..Lionel85 írta:Ő tud ennél többet, saját magához képest lehetett volna jobb a mezőnyben. Ahhoz képest, ahol pár hete volt, sokkal jobb volt.pep71 írta:hát ha langyi volt a játéka, akkor te nem tudom mit néztél, 2 gólt lőtt, hajtott mint az atom, rövid passzos játékokban a kapu elött mindegyikben bent volt szinte, Messivel nagyon jól nyomtákmit akarsz többet?
Ő tud ennél többet, saját magához képest lehetett volna jobb a mezőnyben. Ahhoz képest, ahol pár hete volt, sokkal jobb volt.pep71 írta:hát ha langyi volt a játéka, akkor te nem tudom mit néztél, 2 gólt lőtt, hajtott mint az atom, rövid passzos játékokban a kapu elött mindegyikben bent volt szinte, Messivel nagyon jól nyomtákmit akarsz többet?
Manapság erről is szól (sajnos) a profi foci. Más csapatok is ugyanezt csinálják, csak jóval többször. Hogy miért nem ellenünk? Nálunk nincs olyan tuskó, aki ilyen mozdulatokat tenne az ellenfél felé.sjd írta:Ez az egész kiállítás szerintem borzalmasan gusztustalan volt részéről. Először odamegy emberkedni Medelhez, aztán szimplán összeütköznek (persze mivel Medel egy fejjel kisebb, ezért simán tűnhet úgy, hogy lefejelte), majd KINÉZ A BÍRÓRA és az arcához kap....
Most mondanám, hogy játékban tett volna hozzá ennyit a meccshez, de tényleg hozzá is tett ezzel a két góllal, a korábbi formáját elnézve meg jár a pacsi érte. De ez a megmozdulása a Busquets-féle kukucskálással vetekszik.
Igazad van! Csúnya gonosz Cesc!!!4! Ne is merjen pályára menni ezek után. Igazad van! mondtam már?sjd írta:Ez az egész kiállítás szerintem borzalmasan gusztustalan volt részéről. Először odamegy emberkedni Medelhez, aztán szimplán összeütköznek (persze mivel Medel egy fejjel kisebb, ezért simán tűnhet úgy, hogy lefejelte), majd KINÉZ A BÍRÓRA és az arcához kap....
Most mondanám, hogy játékban tett volna hozzá ennyit a meccshez, de tényleg hozzá is tett ezzel a két góllal, a korábbi formáját elnézve meg jár a pacsi érte. De ez a megmozdulása a Busquets-féle kukucskálással vetekszik.