Cesc Fábregas

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.10.21. 22:06:22

Azt hiszem a legjobb meccsét produkálta Barcás színekben, nagyon nagy gratula neki, örülök hogy végre belelendült, csak folytassa is így.

Az hogy Messivel hogy érzik egymást az valami egészen elképesztő, de ezt már lehetett tapasztalni a legelső meccsén is. Azt mondjuk sokan-köztük én is- hogy Messi mentett meg a kudarctól minket. Meg Cesc! Azért ha ő nincs...
Egész más játékot mutatott be a csapat, mint Xavival a pályán. Xavival a szokásos 80%-os labdabirtoklás ment, kevesebb helyzettel, Cesc meg hihetetlen dinamikával és pontossággal tolta a csatárok felé a zsugákat minden támadásnál. Onnantól hogy lement, számomra már nem volt élvezetes a meccs, de okos volt Titotól Xavi behozatala, meg kellett lépni. Bravó fiú.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
PCsabi
aka Game90

2012.10.21. 21:45:19

Azt hittem, hogy több hsz lesz ebben a topikban a tegnapi produkciója után, de igaz, VV és Messi ellopta tőle ezt a meccset.
Gareth Tello írta:Cesc Fabregas vs Deportivo
Főleg a jobb külsős gólpassz a zseniális.
Örülnék, ha állandósítani tudná azt a formáját. :)
Nekem az 1. gólpassza tetszett a legjobban, ezeket az assistokat mindig csodálom. A Sevilla elleni meccs óta azért összekapta magát, remélem most már lelkileg is rendben lesz majd.

Tegnap zseniális volt, ha nem is a legjobb meccse (az szerintem a Blackburn elleni, ahol lőtt 1 gólt és adott 4 gólpasszt vagy pedig a Milan elleni 2008-as idegenbeli BL meccs), de azért a Top5-ben benne van.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.10.21. 20:41:05

Cesc Fabregas vs Deportivo
Főleg a jobb külsős gólpassz a zseniális.
Örülnék, ha állandósítani tudná azt a formáját. :)
Alcantara
Director del Fútbol

2012.10.21. 10:45:41

El kellene ismerni, hogy zseniálisan játszott ma is. Az Arsenalos összevetést meg elfelejteni, mert ez a hasonlítgatás egy bugyuta dolog. Két különböző csapat, bajnokság, teljesen más szerepkör.
shutterisland
Director del Fútbol

2012.10.21. 04:45:36

a 3 assziszt egy meccsen az úgy szerény. :)
18Barca99
Capitá del Barça

2012.10.01. 18:05:09

Gyurinho írta:Itt nem a posztról van szó, hanem arról ,hogy visszahozták egy halom pénzért - mondván ,hogy ő kell nekünk,jó lesz, és nem ,nem jó sajnos.Pedig én a magam részéről majd tőle várom ,hogy átvegye a karmesteri pálcát Xavitól. Azt meg nem értem ,hogy minek véded amikor nyilvánvaló ,hogy vannak elvárások vele szemben aminek ő nem felel meg , jó lenne már ha lassan elkezdene törleszteni..
Ponthogy a posztról van szó ahogy te is mondod. Átvegye a karmesteri pálcát Xavitól. De Fabregasnak nem az a posztja amit ma Xavi világklasszis szinten játszik, hanem Messi mellett mögött előtt kiszolgálni vagy befejezni a támadásokat. Ahogy azt most hétvégén is láthattuk, gyakorlatilag Messi helyén játszott, és Messi meg gyakran a középpályás sorba lépett vissza. Igen visszahozták egy halom pénzért, de sztem ő nem tudja olyan jól játszani ezt karmesteri szerepet, legalább is nem úgy ahogy Xavi játssza. És véleményem szerint pont ezért mondják sokan hogy nincs a pályán mert Pep is ezt erőltette vele. Az hogy ideje elkezdeni törleszteni, azt meg szerintem idén megkezdte, vagy ha Sevilla ellen 2-0ról 2-2re általa visszahozott meccs nem elég kezdésnek akkor tényleg telhetetlenek itt sokan.
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
Gyurinho
Capitá del Barça

2012.10.01. 17:54:11

18Barca99 írta:
Gyurinho írta:nem erről van szó hanem arról ,hogy messze van a csúcsformájától és sajnos azt a fél évet leszámítva eddig még meg sem közelítette Arsenalos önmagát pedig illene, hamár a a klub ennyi pénzért "hazahozta".Jobb-jobb de ez még kevés - pláne ,hogy mire képes - szerintem.
Hagyjuk már ezt az Arsenalos összevetést. Ott teljesen más szerepe volt, ott ő volt a csk, rá épült minden támadás, legalábbis nagy része volt bennük. Itt meg egy középpályás a sok jó közül úgymond. Más feladata van, más elvárásokkal. Teljesen felesleges tőle az Arsenalos játékát várni mert nem fog itt úgy játszani.
Itt nem a posztról van szó, hanem arról ,hogy visszahozták egy halom pénzért - mondván ,hogy ő kell nekünk,jó lesz, és nem ,nem jó sajnos.Pedig én a magam részéről majd tőle várom ,hogy átvegye a karmesteri pálcát Xavitól. Azt meg nem értem ,hogy minek véded amikor nyilvánvaló ,hogy vannak elvárások vele szemben aminek ő nem felel meg , jó lenne már ha lassan elkezdene törleszteni..
18Barca99
Capitá del Barça

2012.10.01. 15:18:51

Gyurinho írta:nem erről van szó hanem arról ,hogy messze van a csúcsformájától és sajnos azt a fél évet leszámítva eddig még meg sem közelítette Arsenalos önmagát pedig illene, hamár a a klub ennyi pénzért "hazahozta".Jobb-jobb de ez még kevés - pláne ,hogy mire képes - szerintem.
Hagyjuk már ezt az Arsenalos összevetést. Ott teljesen más szerepe volt, ott ő volt a csk, rá épült minden támadás, legalábbis nagy része volt bennük. Itt meg egy középpályás a sok jó közül úgymond. Más feladata van, más elvárásokkal. Teljesen felesleges tőle az Arsenalos játékát várni mert nem fog itt úgy játszani.
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
Gyurinho
Capitá del Barça

2012.10.01. 14:59:14

18Barca99 írta:
Lionel85 írta:
pep71 írta:hát ha langyi volt a játéka, akkor te nem tudom mit néztél, 2 gólt lőtt, hajtott mint az atom, rövid passzos játékokban a kapu elött mindegyikben bent volt szinte, Messivel nagyon jól nyomták :D mit akarsz többet? :D
Ő tud ennél többet, saját magához képest lehetett volna jobb a mezőnyben. Ahhoz képest, ahol pár hete volt, sokkal jobb volt.
Most akkor mi van? ha rúg két gólt akkor az se jó mert a mezőnyben nem volt olyan jó, ha nem rúg gólt akkor a mezőnyben jó volt de... nem rúgott gólt. Nektek semmi nem jó? Hihetetlen..
nem erről van szó hanem arról ,hogy messze van a csúcsformájától és sajnos azt a fél évet leszámítva eddig még meg sem közelítette Arsenalos önmagát pedig illene, hamár a a klub ennyi pénzért "hazahozta".Jobb-jobb de ez még kevés - pláne ,hogy mire képes - szerintem.
18Barca99
Capitá del Barça

2012.10.01. 14:53:49

Lionel85 írta:
pep71 írta:hát ha langyi volt a játéka, akkor te nem tudom mit néztél, 2 gólt lőtt, hajtott mint az atom, rövid passzos játékokban a kapu elött mindegyikben bent volt szinte, Messivel nagyon jól nyomták :D mit akarsz többet? :D
Ő tud ennél többet, saját magához képest lehetett volna jobb a mezőnyben. Ahhoz képest, ahol pár hete volt, sokkal jobb volt.
Most akkor mi van? ha rúg két gólt akkor az se jó mert a mezőnyben nem volt olyan jó, ha nem rúg gólt akkor a mezőnyben jó volt de... nem rúgott gólt. Nektek semmi nem jó? Hihetetlen..
Lionel85
Llegenda del Barça

2012.10.01. 12:04:10

Kép
Kép
Kép
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2012.10.01. 11:51:22

"Ilyenkor kell megmutatnunk, hogy van bennünk karakter, ezt most bizonyítottuk”
Egy ilyen szinészi teljesítmény után karakterről beszélni enyhén visszatetsző dolog. Örültem a szombati jó teljesítményének, de a nagyhalálra semmi szükség nem volt. Csak magát járatja le az ehhez hasonló megnyilvánulásokkal.
Mezner2
Entrenador del Barça

2012.10.01. 10:55:45

" „A homlokával fejelte meg az arcomat, ez kiállítás. Ha szeretnéd, bemutatom rajtad, és megmondod, hogy kiállítás-e” – nyilatkozta végül már kicsit feldúltabban már a Canal Plus riporterének. "

Ez azért hatalmas odaszólás :D :D nagyon nagy forma :D :D
18Barca99
Capitá del Barça

2012.09.30. 19:08:51

Amíg nem lőtte meg a gólját addig mindenki szidta, hogy megint el van tűnve meg nem ér semmit. Lőtt kettőt, és már "kilábalt a gödörből". Nincs itt semmiféle gödör, eddigi meccsein is legalább ennyit tett hozzá mezőnybe "csak" most lőtt két gólt mellé amik persze nagyon fontosak voltak, remélem most már meglesz az a kellő önbizalom ami idáig hiányzott és tovább rugdalja a gólokat.
pep71
Entrenador del Barça

2012.09.30. 18:30:46

hát ha langyi volt a játéka, akkor te nem tudom mit néztél, 2 gólt lőtt, hajtott mint az atom, rövid passzos játékokban a kapu elött mindegyikben bent volt szinte, Messivel nagyon jól nyomták :D mit akarsz többet? :D
Lionel85
Llegenda del Barça

2012.09.30. 14:44:48

Kicsit még langyi a játéka, de lehet látni az akarást és az ebből fakadó javulást. A két gól biztos jót tesz majd a játékának, jó lesz ez! A színészkedésért nyakleves jár!
Kép
Kép
Kép
Mikaos
Director del Fútbol

2012.09.30. 14:02:20

Semmi baj nem volt addig, amíg a chilei bolond nem bólintott a fejével. Elég lett volna sima kakaskodás, pofázás, nem volt szükség a fejelésre. Millimétereken múlt, hogy nem Cesc orrát találta el, csak az arcához ért hozzá éppen (azt is megérzed, teljesen természetes reakció volt Cesc részéről, hogy az arcához kapott).

A fejelési szándék megvolt a chilei részéről. Ezzel remélem, senki nem vitatkozik.
Akkor is, ha valaki páros, nyújtott lábbal száll be, tök mindegy, hogy eléri-e a másikat, vagy hogy a másiknak sérülést okoz-e...PIROS LAP a szándék miatt is jár!
Ugyanígy van ez a fejelésnél is, aminek ráadásul semmi köze a meccshez, a játékhoz.

Örülök Cesc játékának is, még ha nem is volt tökéletes a produkció, de a 2 gól viszonylag feledteti az első félidei rossz játékát is.
socio66

2012.09.30. 13:47:58

én nagyon kedvelem őt, mondhatni 'kedvenc' játékosom, de ezzel a nyilatkozattal csak tetézi az amúgy is gáz akcióját.
'de a meccsen végül győzött az igazság'.
elég meredek kijelentés, nem értem miért kell úgy lekommunikálni az esetet, hogy végképp antipatikus legyen a klub.
Alcantara
Director del Fútbol

2012.09.30. 13:27:48

sjd írta:Ez az egész kiállítás szerintem borzalmasan gusztustalan volt részéről. Először odamegy emberkedni Medelhez, aztán szimplán összeütköznek (persze mivel Medel egy fejjel kisebb, ezért simán tűnhet úgy, hogy lefejelte), majd KINÉZ A BÍRÓRA és az arcához kap....
Most mondanám, hogy játékban tett volna hozzá ennyit a meccshez, de tényleg hozzá is tett ezzel a két góllal, a korábbi formáját elnézve meg jár a pacsi érte. De ez a megmozdulása a Busquets-féle kukucskálással vetekszik.
Manapság erről is szól (sajnos) a profi foci. Más csapatok is ugyanezt csinálják, csak jóval többször. Hogy miért nem ellenünk? Nálunk nincs olyan tuskó, aki ilyen mozdulatokat tenne az ellenfél felé.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.09.30. 11:31:30

én annyit szidtam mostanában, hogy leszámítva a csodás brad pitt-i játékát nagy pacsi jár neki. 2 gól, ráadásul egész jól játszott, vágre mutatott abból valamit amit tud.

az első gólnál meg külön öröm h nem cselezgetett még egy fél órát, hanem 16-ról tüzelt.

multkor xavi, most ő, remélem jó szokássá válik h lövöldözgetünk is nem csak cselezgetünk a nagyvilágba.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
kristop
Entrenador del Barça

2012.09.30. 01:40:46

a legrosszabb tényleg az benne, ahogy ő is elindul felé, hogy akkor most két férfi megbeszélik egymás között, erre a koccanásnál már fogja is. ha tényleg nem ugyanolyan szinten mentek volna egymásra és nem ugyanúgy nyomták volna a fejüket, akkor megvédeném, hogy a szándék büntetendő, de így? így képtelen vagyok.
VillaFCB
Barça B

2012.09.30. 01:05:38

sjd írta:Ez az egész kiállítás szerintem borzalmasan gusztustalan volt részéről. Először odamegy emberkedni Medelhez, aztán szimplán összeütköznek (persze mivel Medel egy fejjel kisebb, ezért simán tűnhet úgy, hogy lefejelte), majd KINÉZ A BÍRÓRA és az arcához kap....
Most mondanám, hogy játékban tett volna hozzá ennyit a meccshez, de tényleg hozzá is tett ezzel a két góllal, a korábbi formáját elnézve meg jár a pacsi érte. De ez a megmozdulása a Busquets-féle kukucskálással vetekszik.
Igazad van! Csúnya gonosz Cesc!!!4! Ne is merjen pályára menni ezek után. Igazad van! mondtam már?
sjd
Llegenda del Barça

2012.09.30. 00:04:20

Ez az egész kiállítás szerintem borzalmasan gusztustalan volt részéről. Először odamegy emberkedni Medelhez, aztán szimplán összeütköznek (persze mivel Medel egy fejjel kisebb, ezért simán tűnhet úgy, hogy lefejelte), majd KINÉZ A BÍRÓRA és az arcához kap....
pep71
Entrenador del Barça

2012.09.23. 10:44:09

Egyetértek ez elöttem szólokkal, több teret és szabadságot kéne neki adni, mert egy nagyon jó játékos, aki rengeteg váratlan megoldásra lenne képes, le van butítva a játéka. Szabadrúgást se rúghatott egyet se mióta idejött, tizit se, pedig az arsenalba ehhez nem volt hozzászokva, sajnos látszik is, hogy nincs önbizalma.
kanty
Llegenda del Barça

2012.09.23. 10:16:49

Tegnap nem volt rossz, mármint az előzőekhez képest, de összességében még mindig nagyon halovány. Egyszerűen keveset vállal, látszik rajta, hogy az önbizalmával valami nagyon nincs rendben. Tegnap is volt olyan szituáció, amikor meghúzhatta volna, vagy rá is lőhette volna, ehelyett oda pöcköli a fél méterre álló Messihez. Pedig tényleg mindennek klappolnia kellene. Otthon van, a szeretett csapatába játszik, s mégis olyan, mintha teljesen lebutult volna.
De, amúgy ez nem csak nála figyelhető meg. Az igazolt támadó felfogású játékosok egyike sem tudta azt hozni, amit előzetesen elvártam volna tőle. Ibrahimovic, Villa, Sanchez, mind több volt bennük. Persze oké, hogy itt nem ők az első számú játékosai a csapatnak, az is rendben van, hogy Messi miatt mindenkinek jobban ki kell vennie a részét a piszkos munkából, de ezzel talán kicsit le is eresztenek. Nem mondom, hogy így van, lehet, hogy csak az én agyszüleményém, de lehet, hogy benne van az is, hogy nem Tőle várják a gólokat a gólpasszokat(az Ágyúsoknál ez így volt), ezért kicsit tudat alatt leereszt. Mondom lehet, hogy abszolút nincs így, de az megfigyelhető, hogy azok a csatárok/támadó felfogású játékosok, akiket igazolunk rendre valamilyen szinten betliznek, s szerintem ennek nem csak az az oka, hogy többet kell védekezniük, kevesebb szabad kezet kapnak.

Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a sorsa. Soha nem volt a kedvencem, a leigazolását sem támogattam, akkor is és ma is úgy gondolom, hogy a fiatalok is megtudták volna oldani Cesc feladatát és abból a pénzből lehetett volna hátulra valakit hozni. De, ha már itt van, akkor természetesen azt szeretném, hogy minél jobban menjek a játék, ezzel segítve a csapatot is.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Lezárt